![]() |
World of Warcraft -.-
|
Citiraj:
|
Supreme Commander - Forged Alliance / skirimiš :)
|
king's bounty armored princess + expansion pack King's Bounty: Crossworlds, jako zarazna igra, velika preporuka za one koji vole fantasy turn based strategy
Mafia II + dlc vendetta COD mw2 multiplayer |
BC2 SP dok mi sutra ne dodje key :D i FEAR 2 :)
|
Street Legal :rtfm:
Igrao prvi put prije nekih 7-8 godina, al mi tad još nije bilo sve jasno oko autiju pa sam ju baš neki dan ponovno instalirao i sjela mi je ko budali šamar :D Igrao sam i Redline, koji mi se jednim dijelom svidio jer je auto još detaljniji, ali tamo pak ima još više bugova nego u Street Legalu. Žao mi je što u ovih 5-6 godina od redline-a nitko više nije pokušavao napraviti takvu igru.Kada bi danas netko napravio ponovno nešto ala Street Legal mislim da bi masnu lovu okrenuo.Svaki ricer i tuner bi ju morao imati:D Igru sam prešao redom s ovim autima(ako nekoga zanima:): axis sa turbinom za prvi dio grada, u drugom dijelu sam kupio kurummu i zašiljio unutra najveći V6 blok i kompresor, i treći auto mi je naxas sa v10 koji razvija pristojnih 700 KS) Ocjena: 5 |
Worms Reloaded :D
Igra je zakon, ko dobri stari armageddon, ali sa dobrim multiplayerom. Fale neka oruzija poput carpet bomba, sjekire, magic bulleta i old woman, no stari favoriti banana bomb, holy hand grenade i concrete donkey su idalje tu ;) |
Dark Void
BC2 BF2 MW2 |
Igra se gta 4 lost and damned i dragon age
|
Citiraj:
|
taman završio Starcraft 2, ne znam što bih dalje mogao odigrat na integrirki?
|
Sid Meier's SimGolf ftw =)
|
DotU (warcraft), Cube 2: Sauerbraten...
|
Diablo 2, i to na 24'' 1080p monitoru, Diablo u 800x600 rezi, preljepo igrat :) :)
|
Witcher, ponovo Mass Effect... Just Cause kad mi se ne igra nesto kvalitetno xD
|
World of Warcraft
|
Mass Effect 2 sa svim novim DLC-ovima koje nisam prošao...
Uz to DarkSiders,F1 2010 i COD 4 MultyPlayer :) |
Morrowind
Mafia 2 |
Citiraj:
Igra se Penumbra Overture nakon Black Plaegue, poslje ponoći sa slušalicama... Bolest... |
Igra se CoD4, F1 2010, Batman AA, Overlord 2.
|
Biosock 2, Darksiders
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mass effect 2
|
Brood war, Diablo2 i Dream pinball 3D. Žalosno, imam dobar komp za igranje a već dugo vremena nisam naletio na igru koja bi me privukla poput prve dvije gore navedene.
|
HoN, World Of Goo i Worms Reloaded
|
LoL
Splinter Cell (1) Borderlands |
Citiraj:
|
Odigrao sam mafiu2 i dlc Jimmy Vendetta, cekam novi Bioshock.
Jel bilo negdje najavljeno kad ce novi dlc za mafiu? |
NFS World (za ubiti vrijeme, taman :D)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |