![]() |
Citiraj:
ja sam složio drva..on je zapalio vatru..vratimo se na temu..:D:chears: |
asus eah 3870x2
Meni u ccc prikazuje ove podatke zar nebi trebalo pisati 1024 mb memorije Memory Size 512 MB Memory Type DDR3 Core Clock in MHz 825 MHz Memory Clock in MHz 901 MHz |
najava 3870X2 atomic edition.
http://www.nordichardware.com/news,7309.html po slikama se cini da je single-slot. i da je cijelo rijesenje out of the box. |
Citiraj:
Citiraj:
iako bih u tom slučaju lako našao mjesta mimo 5.25" slotova... |
ukratko kostati ce ko bozja kajgana
|
Cijen će bit takva da će bit jeftinije kupit vulgaris 3870 x2 i sustav vodenog hlađenja posebno. Al kak su krenuli sa dimenzijama kartica, morat ćemo svi na vodeno da bi mogli iskoristit koji slot na matičnoj :D
|
|
ima jos ispod i link na mali clanak koji kaze da partneri od atia rade na 3870x2 sa gddr4 memom
|
Zanimljivo, 6 stranica a nijedan link na
http://enthusiast.hardocp.com/articl...50aHVzaWFzdA== previd ili ...? :wtf2: |
Citiraj:
Tko ne zeli platit, njega se ne spominje na PCE. Sve je to mafija i organizirani kriminal.:D |
Citiraj:
|
|
Jako lijepa cijena...
|
Ja bum pričekal da dojde verzija s DDR4
|
Mene jos uvjek muci dal bi isla dva vf900 gore, nevidim da je netko probao...
|
Ja vjerujem da bi.
|
|
negdje je pisala udaljenost izmedu 2 cipa i bas sam isao gledati velicinu vf900 na zalmanovim stranicama i vidio sam da bi stalo
|
3dmark score sa novim driverima bolji od proslog scora
NOVI score dri.8.2 3dmark score------14242 sm2.0 score-------6401 hdr/sm3.0 score----7705 cpu score---------2663 STARI score dri.8.1 3dmark score -----12862 sm2.0 score ------ 5456 hdr/sm3.0 score ----6914 cpu score --------2634 |
Moram priznati da mi se čini da je ATi napravio jako dobar posao, još samo da drivere ispoliraju i moglo bi se lako dogoditi da Nvidija bude primorana spuštati cijene...nama super :)
|
Citiraj:
Sad bi se moglo/već se događa ista stvar sa CPU tržištem, nadam se ne još dugo. |
Kad naprave ozbiljne pomake u podršci za igre-to će onda biti posao...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pokriju se samo benchevi, par popularnijih igara o to je sve. |
Citiraj:
ma problem je po meni generalno što se uopće IŠTA u driverima optimizira za pojedini program...pa driveri i DirectX bi upravo trebali služiti tome da sakriju hardware od programera. Zato su tako i veliki |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Napisao su u produžetku i mislio sam da se odnosi na završetak prethodne rečenice, tj. da su veliki jer "driveri i DirectX bi upravo trebali služiti tome da sakriju hardware od programera".
|
Citiraj:
|
ako i ne stanu u "normalnom stanju" uvijek se mogu zmodat :D
|
Ne idu nazalost. Opticka varka, skinuo sam, sve pripremio ali kujac, fali milimetar/dva da legnu kako treba. Pokusao sam nesto iskemijat ali jednostavno ne lezi na gpu kako treba. Cekam da izadje neka alternativa.
|
nedju vf900 gore?! Gotovo, odustajem od te grafe. :smoke:
|
pa nemogu se s pilom podrezat dijelovi koji su viska? :D
|
ili savinuti ? ili mozda neke kombinacije s sobnim ventom (a i proc nebi bilo lose malo jos dignuti) ? :D
|
Ati Radeon Hd 3870x2.. Xp Il Vista
kupujem tu graficku pa me zanima dali je bolje da instaliram vistu ili xp..ja preferiram XP...et molio bi pomoc
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i ja sam odlucio uzet 3870x2 (: prvenstveno zbog cijene i koliko sam zaključio grafa je jaka ko zemlja ali malih problema sa driverima... koji ce se nadam se u budućnosti riješiti ! interesuje me jedno, uzecu corsair 750w naponsku zato sto cu CF raditi za nekih godinu dana i nadam se da ce ta naponska zadovoljiti 2 diska, oc-ani e8400, 2 dvd-rw, skystar 2, i 2 x 3870x2 u CF-u !
ako treba jaci napon molim da mi kazete da nebi opet morao ganjati naponsku a uzeti u obzir da mora biti +50w viška tj. lufta na naponskoj |
Da, 750W corsair ce ti biti i više nego dosta za 3870x2 CF.
Možeš pogledati i ovog chiefteca, ukoliko želiš uštediti koju kunu/marku. Ima 2*8pin PCI-E + 2*6pin PCI-E i istu snagu kao i corsair prvenstveno zato što su iznutra isti. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:06. |