![]() |
1 privitaka
I drugi.
|
Nissan ti je fora
|
moja toyota
|
1
|
Inače oba su Nissan pa se ti odluči...
E sada nešto drugo. Imam verziju 1.1 igre i skinuo sam sa neta patch koji mi ju obnavlja u 1.3 verziju. Kada ga instaliram on mi promijeni .exe fail i kod pokretanja traži da ubacim CD. Koji god da ja ubacim njemu ne paše. Skinuo sam sa neta i fail za igranje bez CDa i kad njega stavim on opet promijeni .exe fail i sve se vrati na verziju 1.1 Tko je uspio uspješno obnovit igru sa tim patchevima? U čemu je finta? Inače igru sam več prešao i sad sam htjeo vidjet koje su novosti u tom patchu ali nede. |
1 privitaka
E koji je ono rekord? evo ja napravio preko mrvicu prek 300... i to sa Eclipseom al samo sa level 1 upgradeovima...
|
1 privitaka
evo autek kak izgleda...
|
Rekord je, bar ja mislim 391.
|
lol :D javit cu se onda kad nabrijem do kraja sve :burn:
|
Igra nije uopće dugačka.Prešao sam je u dva dana.Samo treba imat živaca za vozit tolko puno.
|
Ja sam lijepo pitao, a kad tamo svi salju slike autića i svoje rekorde
i nikog ne dira što je netko prije njega pitao. Pogotovo taj novi Busy: kaj se imaš hvalit sa 300km/h. Auto ti je zaqu...c! Daj ti to nabrij pa da onda vidimo, a ne ovak svako malo možeš slat 302, 311, 325km/h...:burn: Zato ponavljam pitanje na koje mi se nitko nije udostojio odgovoriti. Imam verziju 1.1 igre i skinuo sam sa neta patch koji mi ju obnavlja u 1.3 verziju. Kada ga instaliram on mi promijeni .exe fail i kod pokretanja traži da ubacim CD. Koji god da ja ubacim njemu ne paše. Skinuo sam sa neta i fail za igranje bez CDa i kad njega stavim on opet promijeni .exe fail i sve se vrati na verziju 1.1 Tko je uspio uspješno obnovit igru sa tim patchevima? U čemu je finta? Inače igru sam več prešao i sad sam htjeo vidjet koje su novosti u tom patchu ali nede. |
Jel imaš original?
|
Moš mislit. Skinuo sam sa EA.com patch i onda me traži da ubacim
CD. A da to izbjegnem onda sam skinuo fail za igranje bez CDa i onda mi se sve vrati na staru verziju 1.1, a ne na 1.3 |
Skini od negdje drugdje patch i onda skini [znaš već što] baš za tu verziju i ne bi trebalo biti problema.
|
...
koji uzas!!!!!!!!!!
jucer sam formatirao disk i sve failove drivere itd sprzio da kasnije mogu backup napravit... i ja tako nfsu savegame folder sprzim isto i ponovno instaliram igru, folder stavim tamo di treba ici, udem u igru a kad tamo samo 1 moj profile(23/111) i burazov, a prije je bilo 4 moja i 2 od buraza!!! JA sam mislio da se igra "sejva" sama kad npr predem itd!!! |
Dr. Tom, pazi malo što tražiš na sav glas. Nemaš original igricu zato ti i traži da ubaciš CD. Nemoj o tome da nemoram zatvarati ovaj thread jer on nema veze s tim.
|
Nemoj se ljutit, ali ja nigdje nisam doslovno napisao da nemam
original igre, a sve što ste VI višeznačno protumačili nije moj problem. Znam da se nesmiju spominjati stvari tipa cra.. ili sl., zato ni sad nisam napisao :D Nemoj ljudima kvarit zabavu, pa ne ličiš mi na nekog party breakera :gringo: |
Citiraj:
|
Ne mogu nikako proć stazu 103/111!!! Nema teorije da budem prvi, nikako!! Isprobao sam valjda sa svim autima, imam sve upgradeove, ali ih ne mogu stić! Ima neka caka ili neki k.... s kojim bi moga proć taj level?! BTW, ima 7 krugova!
HH EE LL PP !!!!! igram već dva dana tu stazu... pizdim |
Joj, kada se sjetim.Vodim šest krugova i onda se zabijem ko debil, a ovi me prestignu.I tako par puta.Ne postoji ništa drugo, osim da budeš uporan.:beer:
|
Citiraj:
Sinoć sam opet do pol 4 pokušavao proć tu jebenu stazu! Nema mi razlike između easy i hard! Vodim do zadnjeg jebenog zavoja, i onda neki kurac mi se desi... imam osjećaj da je napravljeno namjerno da se nešto desi! Iz čista mira mi se auto izvrti u zavoju ili slična sranja!!!! i nisam je još prošao! |
..
ja sam prosao igru 4 puta(3x na hard), i nisam imao nikakvih problema s tom stazom...
nemoras biti opce prvi cijelo vrijeme imas cathc up tako radi sranja drugim autima, itd pa tek u 5/6 krugo ih stigni... jer ja sam skuzio ak cijelo vrijeme vozim prvy koncentracija mi malko pada i uvijek mi dolazi na misli da ce mi se nesto dogoditi... a i dogodi se... za auto neznam koji da uzmes... ja nisam niti jednom presao sa skylinom ali sam vozio nekoliko staza s njim i mislim da on ima najbolje performanse... |
Obavezno čuvaj NOS za zadnji krug ako se dogodi nešto
nepredviđeno. Inače vozim samo na HARD i več sam 2× prešao igru. Istina da ti treba puno koncentracije, a ako u par navrata zaredom ne uspiješ prekini i odmori malo jer češ inače samo izgubit živce, a i materijalna šteta nije isključena.:p |
Citiraj:
|
e ovako, prošao sam je napokon, ali uz posljedice! TIPKOVNICA polomljena!! :fuming: :grrr: :fuming: :grrr:
i to na kraju sa MAZDOM:confused: a one staze iza toga su pizdarija... |
Citiraj:
|
Jesam ti rekao! :D :clap: :D:clap: :burn:
|
Novi rekord
1 privitaka
NOVI REKORD
Može li ko više?:clap: |
Re: Novi rekord
Citiraj:
nemam screenshot jebiga...al bit ce ih.. :D evo frend me nazvo prije 15 min i kaze da je roknio 391.56 ... Novi rekordi stizu :p :p :p |
S kojim to autom?
|
Citiraj:
koji je tvoj top speed? |
Prvo dokazi svoju speed sa screenshotom, onda cu ti vjerovati i posalji sliku od svokg auta:gringo: :gringo:
|
Citiraj:
cca EDIT Black lotus? jl ti to mozda nick iz magic the gatheringa? karta -black lotus? |
Nije, jednostavno mi je ime palo na pamet.
Ali znam tu kartu.:burn: |
Jel dolaziš u nedjelju u Hrvatsku?
|
Citiraj:
|
Pitanje u vezi counterstrike:
Gdje mogu naci update 1.5 za njemacku verziju? |
...
Posto sam formatirao disk neki dan, danas sam instalirao ponovno NFSU i sad skidam patch sa eagames stranice(official) ali zanima me dali netko zna koja je to verzija patcha??
1.1 ili neka nova?? |
Ja mislim da je najnovija verzija
|
evo tek sad se pridruzujem u raspravu jer imam novi komp. :)
dakle, NFSU se vrti u 1024x768, svi detalji na maksimum, motion blur iskljucen jer iritira... i ide predivno! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:54. |