![]() |
je ak si u londonu
|
auuu još bolje onda, peglam kroz dva sata, summoner necro iđe
|
o jebemti prevario nas warlock, ipak je u 5
|
Sorry fulo sam za sat vremena
Ja pocinjem sa bone necrom(boner:)) |
krenem igrati, odaberem online, dođem do lvl7, i baci internet connection interrupted i sad moram sve ispočetka od lvl1, nije sačuvalo progress
|
i meni, nadam se da je bug i da će mi vratit progress, gasim za sada
|
Jel i Ladder krenuo odmah? Ili će to kasnije?
Malo mi je glupo igrati non ladder ako ne mogu napraviti npr Infinity runeword... Bez toga itema Lightning sorc ili Jawazon nemaju nikakve šanse na Hell težini. Ako Ladder ne kreće odmah, a svi ti itemi su vezani za Ladder, onda su se upucali u nogu odmah u startu.. Jedino ako se planira da "Ladder only" runewords budu dostupni i za non Ladder |
kasnije ide ladder
|
Trebalo mi je doslovno tri sekunde da sam sebi izgooglam odgovor :)
Pardoniram :fiju: Citiraj:
|
Nema više ograničenja i razloga igrat online.Doslovno sve je moguće offline u d2r
Poslano sa mog Galaxy S10 |
u offlineu ne mogu igrati s nekim s battleneta i prelazit questove?
edit: ne može se edit2: jel se pegla? krenio s necro summonerom i užas je.. act2 sanctuary uski prolazi, i maggot lair isto tako.. act3 nešto bolje, ali opet skeletoni zapinju za svaki kurac, merc ih bloka ako stoji prvi i ne mogu proći kroz njega.. kako se čini ići će respec na bone necroa.. |
jel se šamara? ja podosta, osjećaj je iskopiran od onog 2001., nevjerojatno, nadam se da će me pustit, još sam ja i dobar, neki moji su na lvl 80 skoro :D
|
Brat i ja krenuli igrat, zbog posla ne previše ali igramo.
S obzirom da već dugo ne igram ništa, oduševljen sam.. Nostalgija udara ali je i igra zakon. Sent from my iPhone using Tapatalk |
igra se, necro summoner lvl32, trebam zadnji act prijeći na normal.. igra se koliko se stigne.. necro je dost dobar, ali ovi tulavi skeletoni zapinju za svaki kurac.. maggot lair, i arcane sanctuary su katastrofa s njim zbog uskih prolaza
|
Summoner bez enigme je noćna mora :)
|
ili teleport staffa
|
kada će biti free za nas siromašne ? :)
|
Da da, PC verzija za siromahe ima taj neki pitajboga server emulator na koji se moraš regat....ali imate Switch verziju i emulator za isti bez tih govnarija. ;)
Lošija grafa naravno, ali siromaji ionako vj imaju slab HW. EDIT: Išao sam probat tu Switch verziju i ajme majko, em je sve usporeno, em treba pokretat emu 4-5 puta dok se starta kako treba, em hrpa grafičkih glitcheva...ugl, trenutno je užas, ali vj će oni to sredit kroz neko vrijeme. ;) |
Bolje sacekati neko snizenje na 20 ak evrica i igrat kako i treba
|
Citiraj:
|
inače, fino rade serveri, od subote popodne doslovno stalno zajebavaju, rollbacka te nazad, ekipa ostaje bez ajtema, bravo
|
Citiraj:
|
Kruži teorija po forumima da su Duperi otkrili bug kojim mogu srušiti server pa sad koriste to za dupliranje itema.
E sad... |
4. dan za redom
Citiraj:
|
5.
lol jebote daj ugasite firmu više |
Nisam još kupio igru, ali nejasno mi je kako si tvrtka poput Blizzarda, koja je WoW uspješno vukla godinama može dopustit takve stvari.
|
neznam dal pratis, poprati malo kaj se tamo desava, apsolutno svi su napustili brod koji tone, a ovo kaj je ostalo ocito nezna poso
|
i danas opet sranja sa serverima, no evo plavog posta:
https://us.forums.blizzard.com/en/d2...-forward/28164 Citiraj:
|
Ovi u Blizzardu ili nemaju novaca proširiti kapacitet servera ili su im ljudi podavali otkaze pa nema tko raditi
|
|
gratz
lvl72 necro summoner act3 hell, ide mi full dobro, skuplja se gear za merca, gine često |
Dajte malo screenova, buildove i gear i to ;)
I pitanje, nemojte mi odma glavu odgrist; igra tko na PCu na gamepadu možda? |
volio bi ali ništa mi konkretno još nije dropalo hah.. socijalni gear imam još uvijek, ali ide :D.. tražim rune za merca, da mu napravim weapon bolji, trenutno imam insight.. fali mu life steala, gine svako malo.. čekam da mi dropa neki helmet s life stealom.. i teleport staff moram naći, bez njega sad u hellu ne mogu
|
Citiraj:
|
dropao mi tal rasha helmet od andariela na hellu.. gg
|
znači, treba mi pomoć za necra summonera.. pregledao sam sve buildove/guidove/yt videe i kurac palac.. act2 na hellu, ne mogu ništa.. imam solidan eq, premda svaki build kaže da gear toliko i nije bitan, ali moji skeletoni/merc ne mogu ništa protiv jačeg monstera.. s kolegom sam prošao act2 duriela i sad na act3 opet ista stvar.. merc ima tal rasha helmet, super resistove, insight weapon, treba 5min da ubiju monstera da mogu bacit corpse explosion.. imam teleport staff s 45 chargeva u switchu, ok wand sa + skillovima, ali ovim tempom ću hell završit za godinu dana :D
jedini izvor dmg mi je merc i corpse explosion jer skeletoni ne prave nikakav dmg i raštrkaju se na monstere (uzas AI) napravio sam barbariana, malo s njim igram, bit će frenzy gold finder build za njega, imam Ali Babu weapon koji je spreman za njega čim ga levelam |
Citiraj:
Složi si Lore u helmet, smoke ili stealth chest, i obavezno spirit u crystal sword. Od skillova skeleton warrior, skeleton mastery i CE. Ostalo po 1 point. Malo je zeznuto sa summonerom do negdee 50 lvla poslje je puno lakše. Na merca probaj još Treachery u armor. Sve ovo su jeftinjara runewordi a Spirit je broken, može još ići i u shield i odlično je kad imaš 2. Jak merc je jako bitan jer će on uvijek ubiti prvog moba za CE. I uvijek spam amplify damage. |
imam lore helmet, stealth armor.. lvl 77 sam, maxan skeleton warrior/mastery/corpse explosion, koristim clay golema za supporta, pointovi stavljeni u amplify dmg, decrepify.. merc ima tal rasha helmet, insight weapon.. sve mi liči da je ok
krenio sam s barbarianom ispočetka, dok se malo odmorim od necra pa ću opet probat |
Citiraj:
ne znam kako ti neide, od cijele moje ekipe s ima ih dosta samo summon necro je solo prešao sve |
evo sinoć sam igrao, act3 flayer jungle, došli neki monsteri s lightningom, dva hita i crknem, ne stignem ni izbjeći :D.. jedino da se teleportam sa staffom od njih i uopće ih ne ubijam.. probat ću tako
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:07. |