![]() |
Citiraj:
|
Ako može i meni info od kineza. Hvala!
|
koji su vam najbolji kanali na tim listama kineskim?
ne mogu se snać u tome a i dosta tih kanala relevantnijih nije u funkciji, je li i vama tako? kaže kinez privremeno dok poprave sve ali nekako sumljam |
Moj je kinez proradio
|
Ovisi sta te zanima... ja vecinom visim na sportu i dokumentarnim...
Na mojoj listi nemas sta editirat neg dobiješ ju sortiranu u grupe tj po zemljama, logo i epg. Ja doslovno skinem, uplodam i gledam tv.... imao sam ju 6mj i jako rijetko se dogodi da zajebava. Sad uzeo 1 godinu i nadam se istom tj boljem sadržaju. |
Može i meni Kinez na PP?? Hvala
|
Citiraj:
|
Haj i meni kineza podarite link. Thx ✌🏼
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Jel itko dobiva te linkove ili svi samo traže? :D
Pa da se pridružim... +1 :D |
Posto na Aliju nema bas popis kanala koji su ukljuceni ni nekog detaljnijeg objasnjenja, pitanje za vas koji imate listu od tamo.
Da li imaju sve Hr "zemaljske" normalne programe i da li strani programi imaju HR titlove, ovi filmski i dokumentarni poznatiji kanali? Da li imaju EPG? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ekipa, kupiio već 3 kineza, zadovoljan sam.
No, moj dealer više nije dostupan. Može i meni kinez u PM pls? Što više hrvatskih programa. Hvala |
Citiraj:
Jel koristi netko ovo? Koliko ja vidim link je mrtav, ne može doći do fajla... EDIT : Ipak nije mrtav, ali mora se pejstati bezz https headera u browser da bi povuklo file |
Citiraj:
https://epg.phoenixrebornbuild.com.hr/ Detalje kako koristiti, za one koji ne znaju, te EPG lista kanala može se naći tu: https://phoenixrebornbuild.com.hr/fa...om-listom.html Meni radi odlično s kineskom listom. Njihov epg koristim za skoro sve ostale kanale, a za naše ovaj gornji link i sve radi 🔝 Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Jel ima netko a1 tv preko optike i da je probao neku bolju iptv listu da usporedi kvalitetu slike i stabilnost?
Poslano sa mog H8266 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Inače ovaj EPG sa serbian foruma radi, ali problem je što moj Kinez prefiksira tagove kanala s 'CRO', i neki kanali se mrvicu drugačije zovu (recimo 'History' za 'HIstory Chanel') tako da se moraju editirati tagovi za maltene svaki kanal. |
Citiraj:
|
Do prije par mjeseci je lista koju koristim bila ok, ali nedavno su mijenjali server i fali pola programa. Ima li netko za preporučiti neku dobru listu sa HR titlovima, zanimaju me uglavnom filmski i doku kanali. Do nekih 10 eura mjesecno. Moze na PP. Gledam na TV-u preko Smart IPTV aplikacije.
|
Citiraj:
ak ti radi kodi i vlc onda imas podatke, da ti radi u bilo kojem programu. |
I ja bi lijepo molio kineza na PM ako može :rolleyes:
|
Ekipa kolko bi meni te liste opce dobro radile s obzirom da sam jako ograničeni brzinom interneta, max 10Mbps. Predpostavljam da bi full HD štekalo
|
Imam 10mbit i ok mi je
|
Moze i meni lista kineza na pm..
|
Još nisam nikakvu listu dobil u pm :)
|
Ajde i meni neku dobru s Alija na PM.
|
Moj kinez opet crkli svi programi...refund
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Imam listu koja preko mobilnog interneta (bonbon) radi ok a preko maxadsla prekida (brzina mi je 50Mbit).
Ima li kakvog rijesenja? Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
našli su te, i sad te prate
nema ti spasa |
Šalu na stranu, zar nitko nema taj problem?
Ili ste na drugim providerima? Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Nazalost evo i moj Kinez "ustekao". Gledam Dinamo na Planetsport1, i jasno mi je da je navala i da ce trzati.
Medjutim, probao sam i na svim drugim kanalima koji streamaju tu tekmu, 90% ih uopce ne radi! |
Citiraj:
Pa se vraćam na staro pitanje: Ako netko ima nešto bolje od Ali liste za 17 USD godišnje, molim vas u inbox Platio bih i trostruko ovu cijenu, samo da je pouzdano |
Meni PlanetSport 1 trzao malo u prvom poluvremenu (cca 2 minute) tako da je slika štucala ali je zvuk išao normalno.
Zadovoljan sam svojim operaterom. No odma.da napomenem, moj nije kinez i za vaše tu priče je "skup" :D Mog je isto satralo i dost dugo se dobivao sa čestim ispadima ali sad već par dana od subote sve meni bitno radi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Preko VPN-a bi trzalo jednako |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja imam pouzdanog "zemu" vec godinama,bio prvo na satelitu,pa prebacio na iptv i sve radi okej..33e godisnje..
|
Udijeli link da i mi probamo, ne budi stranac :)
|
ja vec godinu ipo imam jednog bosanca... 55€ godisnje... vise manje radi sve... evo sinoc, planet sport u full hd-u, bez ijednog trzaja utakmica...
|
meni drago kaj nisam odustao od cableguy-a. tekma jučer radila odlično. kroz cijelu tekmu je jedino 2 puta bio buffering na 5 sekundi i to je to.
slika solidna i za cca 25kn mjesečno više nego zadovoljan. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:09. |