PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   DiRT Rally 2.0 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=294702)

kiki86 20.03.2020. 12:44

nisam znao da podrzava cross, onda ga mozda kupim da vam se pridruzim sad je 120kn na ps storu ja mislim

JC Denton 20.03.2020. 22:02

Citiraj:

Autor Matoje (Post 3388652)
Evo napravio sam ja club i za početak jedan event s R2 klasom. Pa se možemo dogovorit za sljedeće šta bi stavili. Slobodno pozovite ostatak ekipe za koje znate da igraju pa da nas ima više. Također ak treba neš promjenit u opisu javite :D

https://dirtrally2.com/clubs/club/250871

Evo i mene. Par puta u rijeci na krovu, par puta zaglavljen medju drvecem...a na jednom stage-u (mislim 4., onaj noćni) sam cak imao i win! Ali mislim da si ti na tom stage-u imao neki grdi udes :D:chears:

xlr 20.03.2020. 22:14

Znaci pocinu lige...

Btw Dentone, jel onaj joydildo jos u akciji? :D

Sent from my SM-N960W using Tapatalk

JC Denton 20.03.2020. 22:39

Citiraj:

Autor xlr (Post 3389016)
Znaci pocinu lige...

Btw Dentone, jel onaj joydildo jos u akciji? :D

Da ti odgovorim jednim prijasnjim postom:
Citiraj:

Autor JC Denton (Post 3301597)
Možda trebaš probat s ovim - https://images-na.ssl-images-amazon....ZL._SX425_.jpg

Pa da više ne budem usamljen u svojim pothvatima u DR1 :lol2::lol2::lol2:

Dildo forever! :D Dok ne crkne :D

Matoje 21.03.2020. 00:39

Citiraj:

Autor JC Denton (Post 3389013)
Evo i mene. Par puta u rijeci na krovu, par puta zaglavljen medju drvecem...a na jednom stage-u (mislim 4., onaj noćni) sam cak imao i win! Ali mislim da si ti na tom stage-u imao neki grdi udes :D:chears:

Moguće, al bilo je svugdje udesa :D Za sad smo samo nas dvoje odvozili, nadam se da će se ostatak ekipe priključit. Sutra bih mogao staviti Group A i USA ili Argentinu.

tun3 21.03.2020. 13:03

Ja sam upao ko padobranac, ali već nakon tri stagea zaostajem skoro 3 minute :roller:

Đabe mi sva oprema kad još nisam izvježbao vožnju, ali priključim se i ostalim prvenstvima, čisto za foru :D

xlr 21.03.2020. 13:08

Treba li Season pass za ovo što vozite?

Dalthor 21.03.2020. 16:59

Jao, znao sam da sma losiji od vas sigurno posto sam tek prije tjedan dana poceo dirt, ali da cu odmah na prvom brzincu na pola staze imati terminal damage nisam ocekivao...
Kaj je najbolje nije mi ni najjasnije u kaj sam se zabio, kao da je neki veci kamen bio uz rub ceste i presao preko njega ocito...
Ah nis vise cu screce imati na drugom eventu valjda

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Matoje 21.03.2020. 17:54

Citiraj:

Autor xlr (Post 3389136)
Treba li Season pass za ovo što vozite?

Ne treba, stavio samo aute i staze iz base game.

U 18h starta Argentina i grupa A

nub 21.03.2020. 18:32

Evo budem i ja probao. Skida se 100 gb igre :fiju:

JC Denton 21.03.2020. 23:18

Citiraj:

Autor tun3 (Post 3389134)
Ja sam upao ko padobranac, ali već nakon tri stagea zaostajem skoro 3 minute :roller:

Đabe mi sva oprema kad još nisam izvježbao vožnju, ali priključim se i ostalim prvenstvima, čisto za foru :D

Niš' se ti ne brini, uvijek se možeš sa mnom i mojim "dildom" natjecat za zadnje mjesto :D:lol2:
Nije toliko fora da se svi top, bitno je da ima i onih lošijih...da se uvijek imaš s kim natjecat :D

EDIT:

Zaboravio sam koliko ove naše lige budu zabavne.

2. stage, Argentina:
Stage end: -0,001sec :D:D:D:lol2:

3. stage, Argentina:

+3sec...

+6sec...

+4sec...

-5sec...

-18sec :eek:
1 sekunda kasnije:
Zašto cesta ide lijevo? :eek::eek::eek::eek:
:eek::eek::eek:Aaaa... 30m u provaliju, 3 puta okretanje preko krova :D:D:D
Reset na stazu:
+35sec :D:D:fuming::fuming:

Dalje po gasu, flat out..

nakon cca 30sec:
Co-driver: Is the engine OK??:o:o
Me: I don't give a... :D:D

Stage end: -3,xx sec :D:D:D

4. stage, Argentina:

into open hairpin left... flip preko zida

+56sec:D

Ovako se gubi rally

Stage end: 1:04min

5. stage, Argentina:
Stage end: -27,xx sec

Ali jbg, nije bilo dosta... :)

BTW, zakon je Lancer :D

:dajpivu:

tun3 21.03.2020. 23:50

Ponadao sam se da sam u ovom prvenstvu bolji, ali sam skužio što se desilo kolegi, pa sam prebacio u lagani safemode... ovo je prvi put da vozim Argentinu i gadna je...

@JC slažem se, ali kad netko vidi ovo na stolu rekao bi da sam nekoliko dobar, a ja to koristim između dva plača malog klinca kojeg imam :D ali uostalom, važno je sudjelovati, samo da nas ima :goood:

JC Denton 22.03.2020. 00:14

Citiraj:

Autor tun3 (Post 3389284)
Ponadao sam se da sam u ovom prvenstvu bolji, ali sam skužio što se desilo kolegi, pa sam prebacio u lagani safemode... ovo je prvi put da vozim Argentinu i gadna je...

@JC slažem se, ali kad netko vidi ovo na stolu rekao bi da sam nekoliko dobar, a ja to koristim između dva plača malog klinca kojeg imam :D ali uostalom, važno je sudjelovati, samo da nas ima :goood:

Slažem se, pogledaj gore :D

Sve izvan safemode-a je jaaako tricky za vozit. Preporučam da omekšaš default setup, preslabo upija neravnine :D

VandaL.pr! 22.03.2020. 01:18

Evo stigao i ja odvoziti, nemam ručnu smontiranu pa se jebem sa brzinama u hairpinovima.

tun3 22.03.2020. 01:21

Citiraj:

Autor JC Denton (Post 3389289)
Slažem se, pogledaj gore :D

Sve izvan safemode-a je jaaako tricky za vozit. Preporučam da omekšaš default setup, preslabo upija neravnine :D

Maestralno :D

Žbg, prvi put, znao sam da je makadam ali ne ovako... Deltica je solidno odradila posao nevr d les :goood: Inače se ne igram previše setupovima, mogao bi zavirit malo

JC Denton 22.03.2020. 14:40

Citiraj:

Autor VandaL.pr! (Post 3389304)
Evo stigao i ja odvoziti, nemam ručnu smontiranu pa se jebem sa brzinama u hairpinovima.

Onda brake bias malo prema zadnjoj osovini :chears::D

Dalthor 22.03.2020. 15:39

stigao i ja odvoziti. prvi put vozim forumsko natjecanje pa sam bio uzbuđen i pun adrenalina više nego kad je potres drmao ujutro hehe.
Iznenađujuće sam imao najbolje vrijeme na 1 i 4 stazi (od trenutno odvoženih), a najviše me koštala greška na drugoj etapi, gdje sam ispao sa staze pa se pokušavao vratit i na kraju restore vehicle pa oslo previše vremena.
Veselim se novim eventima, samo se nadam da ću imati vremena ih odvoziti.

tun3 22.03.2020. 16:24

Citiraj:

Autor VandaL.pr! (Post 3389304)

Šta bi bilo da imaš, mene je ručna vadila kroz valda 80% zavoja :D

Matoje 22.03.2020. 16:59

Ja se na trećem brzincu pri nekih 150+ kmh zakuco u nešto i totalka.

Za buduće evente što želite, koje staze, koje klase, hoćete da bude više stageova ili manje, da traje više dana ili manje? Koliko od vas ima neku od sezona da možda novi dlc koji dolazi u utorak sa škotskom i novom imprezo i legacyem stavimo, ako nemate onda nećemo.

JC Denton 22.03.2020. 19:44

Ja sam isto par puta u punoj brzini zakačio neke grote koje strše, ali sam samo otkinuo msglenku i svjetlo :D
Što se mene tiče, može ovako 5-6 stageova i nek traje dva dana. Ako ljudi imaju vise vremena, moze i jedan. Ne moram ja bas sve zavrsit :D

Isto tako nemam nis protiv da se stavi i onaj terminal damage ili kako se vec zove. Da i oprezniji vozaci dodju do izrazaja, realnije je.

EDIT: Šta se tiče DLC-ova, kupio sam base igru, i nedavno dodao par auta i S3/S4.. msm da mi fale Monaco i Švedska + neki auti...

xlr 22.03.2020. 22:16

Uključiti HC mod za dobra stara vremena... kao da bi mi to ikako pomoglo :) Sad sam se sjetio zašto nisam nikad vozio Argentinu, ispričam vam samo da se još malo ispovraćam.

Može li se nekako unaprijed vidjeti gdje su ti checkpointovi i tako planirati vožnja?
Našao, event details unutar igre

JC Denton 22.03.2020. 22:28

Citiraj:

Autor xlr (Post 3389519)
Uključiti HC mod za dobra stara vremena... kao da bi mi to ikako pomoglo :) Sad sam se sjetio zašto nisam nikad vozio Argentinu, ispričam vam samo da se još malo ispovraćam.

Može li se nekako unaprijed vidjeti gdje su ti checkpointovi i tako planirati vožnja?

Sjecas se bez assista (samo abs na 1) i hc damage? Po Grčkoj svaka druga graba naša :D

Ne razumijem pitanje sa checkpointima?

BTW, kako rijesiti mucninu u Argentini:
https://m.youtube.com/watch?v=a8lGpr4I6u0&t=515s

Postoje li workshop setupi za skinut za dr2.0 kao i za dr1.0?
Ja nisam nasao. Ili nisam skuzio...?

xlr 22.03.2020. 23:10

Service area, krivo se izrazio. Editirao gore post, nasao sam.

Tnx za ovo! Zapravo nisam ni kopao po postavkama, vidim povuklo mi setup od prve instalacije prije godinu i nesto pa rekoh ajde da probamo. Koliko malo sam je igrao jos mi je zao sto sam je kupio. Nije se isplatila kao 1ica hehe :D

Matoje 22.03.2020. 23:17

HC mod uključen za sljedeći event, Španjolska i R5 klasa.
Setupe koliko sam skužio nije moguće nikako skinut ko u dr1.0 nego se moraju ručno unijeti, ima GTR Technical youtuber setupove.

nub 23.03.2020. 13:25

Odvozio Argentinu. (nick je gjooro jer brijem da je to povuklo od steama a nemrem promijenit kolko mi se čini)

Kad starta španjolska?

JC Denton 23.03.2020. 14:15

Citiraj:

Autor nub (Post 3389608)
Odvozio Argentinu. (nick je gjooro jer brijem da je to povuklo od steama a nemrem promijenit kolko mi se čini)

Kad starta španjolska?

Meni piše nub? :D :stoopid:

Španjolska pretpostavljam popodne...

nub 23.03.2020. 14:16

Evo sad se apdejtalo :D

Matoje 23.03.2020. 14:42

Citiraj:

Autor nub (Post 3389608)

Kad starta španjolska?

U 20.30h večeras.

xlr 23.03.2020. 15:02

Citiraj:

Autor nub (Post 3389617)
Evo sad se apdejtalo :D

Na sajtu pise ime koje si definirao kod kreiranja racenet accounta i ne moze promjeniti, barem ne kroz opcije. Moze se probati pisati codemasteru i pitati. Tu si gjooro.

U igri na ljestvici pise ime koje si podesio u postavkama igre/player.

U igri u gornjem desnom kutu pise tvoje steam ime :D

Evo, tako sam ja to shvatio... I na sva tri mjesta imam razlicito ime hahaha
xlr = dakore

xGAME 23.03.2020. 16:21

Odvozio sam jučer Argentinu i mislim da nije moglo gore :D
Prva staza, drugi zavoj trknem 20 na sat neki kamen i orekene me bočno i stanem na mjestu :D
Druga staza, još ljut na prvu, otpustim ručnu prerano i penalty 10 sekundi, a nije da sam i ostatak staze dobro odvozio :D
Na onoj noćnoj sam vozio s ograničenjem 60 i još sam si uspio slupat svjetla :D
Zadnja staza, auto mi u jednom trenutku malo izleti van staze i ostane visjeti na rubu staze taman da su prednji i straznji kotaci u zraku. Naravno da sam bio tvrdoglav pa nisam htio resetirati auto i tako izgubio hrpu vremena.

Ovu današnju ću probat s volanom, ako ga uspijem složiti za tu igru. Nikako da skužim zašto ne mogu sensitivity okretanja namjestiti. Fizički moram volan okrenuti za 180 da auto u igri skrene za 20 -.-

JC Denton 23.03.2020. 20:39

Citiraj:

Autor xGAME (Post 3389650)
Odvozio sam jučer Argentinu i mislim da nije moglo gore :D
Prva staza, drugi zavoj trknem 20 na sat neki kamen i orekene me bočno i stanem na mjestu :D
Druga staza, još ljut na prvu, otpustim ručnu prerano i penalty 10 sekundi, a nije da sam i ostatak staze dobro odvozio :D
Na onoj noćnoj sam vozio s ograničenjem 60 i još sam si uspio slupat svjetla :D
Zadnja staza, auto mi u jednom trenutku malo izleti van staze i ostane visjeti na rubu staze taman da su prednji i straznji kotaci u zraku. Naravno da sam bio tvrdoglav pa nisam htio resetirati auto i tako izgubio hrpu vremena.

:roller: :roller: :roller: :roller:
Znam kako ti je bilo :roller:

VandaL.pr! 23.03.2020. 23:19

I pobjednik Argentine je:

https://gifimage.net/wp-content/uplo...ner-gif-13.gif

JA!!!!!

https://media2.giphy.com/media/3o7bu...&rid=giphy.gif

Thank you!!!!!!

JC Denton 24.03.2020. 01:01

Evo nakon pokušaja Španjolske mogu samo reć ostalima - good luck :D

Vrlo brzo sam probušio gumu. Nakon zamjene, uskoro sam opet probušio gumu. A još nisam bio ni na trećini stage-a :D I k'o tovar vozio dalje... do kraja stage-a sam bio na dvije felge, sa pregrijanim motorom i check engine lampicom. I tako startao drugi stage :D

Auto je izdahnuo nakon trecine stage-a. Nakon sto sam ga jedva upalio na startu i sto se ugasio nekoliko puta :D

xlr 24.03.2020. 08:32

Pola argentine sam prosao na jednoj-dvije felge :D Ocekivao sam da ce mi recovery button na cesti promjeniti gumu ali samo mi daje 9sec penaltije, a dole lijevo blenda crveni kotac. Ugl nisam shvatio kako promjeniti gumu :D #plavusa

JC Denton 24.03.2020. 09:03

Citiraj:

Autor xlr (Post 3389788)
Pola argentine sam prosao na jednoj-dvije felge :D Ocekivao sam da ce mi recovery button na cesti promjeniti gumu ali samo mi daje 9sec penaltije, a dole lijevo blenda crveni kotac. Ugl nisam shvatio kako promjeniti gumu :D #plavusa

Ja sam u Spanjolskoj bio prisiljen kopat po opcijama da saznam jer po asfaltu bas nema gripa kad si na felgi :D
Uglavnom, F3 pa ti se otvori meni tamo di je slikica koja guma je pukla...i onda samo enter, ako je samo jedna :D

tun3 24.03.2020. 11:42

Kad dođem doma ide krš i lom po Španiji, probao sam jučer i predviđam si dva završena stagea ako oću izganjat neko vrijeme da liči na nešto :D

JC Denton 24.03.2020. 12:00

Citiraj:

Autor tun3 (Post 3389837)
Kad dođem doma ide krš i lom po Španiji, probao sam jučer i predviđam si dva završena stagea ako oću izganjat neko vrijeme da liči na nešto :D

Kako je krenulo, bit ćeš dobar i samo ako završiš :D

xGAME 24.03.2020. 12:41

Meni je išlo okayish do 3. ili 4. staze :D Tamo sam razbio stražnji lijevi kotač i sjebao motor, pa sam se nekako dokotrljao do cilja. U 5. stazi nisam slušao suvozača i zabio se direkt u stijenu na zavoju pa mi je nakon toga auto najviše u drugu brzinu bacao i vozio se max 42km/h ostatak staze :D
Za 6. stazu mi igra savjetuje da samo odustanem haha.

11/10, would drive again :D

Matoje 24.03.2020. 13:09

Ja za sada odvozio samo prvi stage i odmah na početku probušio obje gume tak da sam 75% stage vozio s jednim kotačem, pa ću danas odvozit valjda ostatak. BTW došao upravo update s Colin McRae sadržajem i novim subaruima.

Također je GOTY edicija snižena na steamu i sezone 3 i 4 iznose 8 eura.

tun3 24.03.2020. 13:13

Zaboravio sam napisati, ja imam sve do 4. sezone, pa ako i drugi imaju može se ubaciti i od toga nešto, ako ne nevrmajnd :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:43.