![]() |
Frontier editon dolazi krajem 6. mj. i to je prva vega koja će doći. Gaming verzije dolaze kasnije. Navodno sranja zbog odgode hbm2. No dali će biti nestašica nakon izlaska nije poznato. Fury all over again
izvor |
Wccf piše da je Vega 20 izgleda zamjena za vegu 10 nagodinu, a ne nekakva manja consumer verzija koja bi došla sada. Bit će na 14nm+
link Po toj logici navi i 7nm bi bili za 2019 Zatim AMD : Gaming RX Vega Will Be Faster Than Frontier Edition, Showcase At Computex Confirmed |
Sudeci prema GF stranici, 7 nm ni necemo vidjeti prije kraja 2018. Znaci moraju "izdrzati" na 14 nm najmanje 2 godine.
Citiraj:
|
I za očekivat. Ako je tko primjetio na AMD slajdu, kod navija i zen 2 na 7nm nije pisalo godina, samo je pisalo 2020 god. kao završna za zen3 i 7nm+
Ako između vege i navija ima jedna generacija (min. 12 mj.) tj. vega 20, onda navi ne može prije 2019 |
|
Koga zanima gaming snaga od 10 do 14 min
Uglavnom vjerojatno oko gtx 1080 u prosječnim dx11 naslovima, kao što smo i spominjali. Jebiga u tom sniper eliteu je fury x jača i od gtx 980Ti, 1070, te skoro kao gtx 1080 tako da je cherry pick. Možda bude malo iznad gtx 1080, no u svakom slučaju nije 1080Ti konkurent u gamingu, jer je između 1080 i 1080ti poprilična rupa (cca 30% +/-) |
jel se zna MRRP?
|
Zna se jedino da ce se zvati RX Vega i da ce imati 8 GB HBM-a. Ostalo ce se saznati iduci tjedan na Computexu.
|
Iskopo negdje da ce ici od 399 do 599 ovisno o modelu. A RX ce ostati ispod 250...
|
Frontier edition vega 27.6., gayming verzije tek na eventu koji počinje 30.7. klik
|
kratki, vise news flash
|
|
Nisam nešto puno pratio informaciji o Vegi pa da pitam. Dali se zna datum izlaska? Kada bi se mogle očekivati kod nas sa nereferentnim hladnjacima?
|
27.6. - Vega Frontier Edition (nije baš za gaming)
30.7. - Vega RX (predstavljanje) Kad će Vega RX u dućane i hoće li biti išta osim referentnih kartica, to se zasad ništa ne zna. |
Hvala za info, ma prodajem ovih dana (99%) svoju grafu pa planiram sljedeći "potez". Vega je prilično blizu pa mi se baš ne "baca" lova na GTX1060 ili RX570/580 (pogotovo jer RX-ica nema a rađe bi na njih išao jer u budućnosti planiram i neki Freesync monitor).
|
Citiraj:
|
A ne znam, vidjet ćemo. Svakako trenutno nema RX-ica nigdje, uzeo bi ja i neku GTX1060 6Gb ali su po meni precjenjene do bola + gubim mogućnost da idem na Freesync a G-sync monitori isto (vidi čuda) precjenjeni. Valjda će uskoro biti novih RX5xx modela a da ih rudari ne razgrabe prije nego i dođu na police...
|
Teško, mislim da su rudari zavirili u svaku rupu i predbilježili se di god su stigli -.-
|
svuda čitam da je rudarenje sve manje isplativo a navala nikada veća, wtf? :S
|
Lažu da im ne "pokupimo" grafe, u ovim čemernim vrimenima ne prežu ni od zelenog tabora :D
Nekako mi se čini da bi triba utopit R9 390 grafu, rasprodat ostatak kompa i šiknit sebi konzolu -.- |
Dok ti to rasprodaš i sve organiziraš, otkrit će kako rudarit i konzolama pa će valjda i njih nestati :D
|
Citiraj:
Meni najviše žao ljudi kojima grafa umre pod garancijom. Nema šanse da dobiju novu u zakonskom roku. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hah blago tebi ako misliš da ćeš i Vegu moć uzet, to ako u prvih sat vremena odkad dođe u dućane ne uvatiš, mineri će ti sve pokupovat također, posebno jer izgleda da će bit low stock launch.
|
Baš. Em je sama kao godot, a i kad dođe nitko od običnih gamera je neće vidjeti osim na youtubeu
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
Such bitcoin So hashrate WOW! :D |
Radeon Vega Frontier Edition - $1199
Radeon Vega Frontier Edition s vodenim hladjenjem - $1799 Sitnica :D |
I od ove godine više ne piše Ultimate Gaming Xperiance nego Ultimate Mining Xperiance - refund it in few weeks :D
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ako rudari oko 20 dolara dnevno.... :D
|
Drame
|
Ako bude rudarila desetak, bit ce odlicno :D
|
Citiraj:
Vega bi trebala raditi barem 20$ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zbilja? 60MH/s jedna 1080ti? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali nije bitno šta majnaš.. kad to možeš pretvoriti u bilo koji drugi koin na burzi isti dan... Znači izmajnaš koji god koin i pretvoriš ga u ETH... I na kraju dana imaš više Etera nego da si ga majnao direktno... kuiš? Nije bitno da li je to ZEC, ZEN, LBRY, DGB, ili nešto skroz deseto... I to je to od mene što se tiče majnanja u ovoj temi... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:18. |