![]() |
ma iskreno sa ovim procom i sa h110 mi je apsolutno svejedno godišnje doba, samo sam morao ventove upaliti... vidi ;)
|
5ghz i ne moze prebacit 7000 multi.
cccc...:D Salu na stranu,odlican proc.:) Ovo sto ne prebacuje 7000 je user fault.:D |
|
1 privitaka
preko ljeta sam bio na FXu, ali sad kad je zahladilo moze ici gore i vruci intel..
|
Citiraj:
ma pusti bencheve, daj neki subjektivni dojam fx-a vs osnovni i5 |
Citiraj:
|
Baš, ajde složi neke dojmove iz prve ruke, po mogućnosti objektivne :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Ono bootali su mi stari win, nisam nista reinstall nego samo drivere koje je trebalo sam puknuo i to je to. Sve radi u biti isto ovako na prvu, ovo malo sto sam kliknuo tipa firefox :D Mozda sam osjetio da je brze bootao taj firefox, ali nisam siguran.. a dobro i moj FXic je bio na vrlo blagih 3,7... ali ovako na prvu to je meni sve vise manje isto.. nadam se da ce multitasking biti kao na FXu Ono što je bitno, da sam morao na youtubu smanjiti sa 100 na 40 sound, a na zvucnoj sa 65 na 35 i uz istu glasnocu daleko je mocniji zvuk :chears: treba sad probati taj ssd raid ili tako nesto :D uglavnom nisam mjenjao zbog proca kao sto vidite , nego zbog neke prilike koja je uletila :kafa: PS e da, osjeti se da imam puno brzi ram , lol , :no2drug: :D |
Multitasking ti tesko moze bit ko na FXu. ;)
|
Kao i zagrijavanje, potrošnja i slab singlethread... ...ajde Hawker promjeni malo ploču brate. Piliš jedno te isto u svakom drugom postu... ;)
|
Citiraj:
4460 jednostavno ne moze parirati FXu u tome. |
Ali čini mi se da ovaj mali bench po dosad viđenom prilično dobro odražava situaciju sa single\multi thread performansama između tabora...
Što vi mislite? |
Nemam sliku jer sam prodao komp, ali phenom 2 1090 postize singl 530 ; multi 1660
Bas slabo |
Ma to mi je baš teško za povjerovati. Imao sam taj proc, i dan danas nisam siguran da li sam trebao prelaziti na FX-a...
Phenom II bi čak trebao imati clock per clock po jezgri bolje performanse od vishere... |
Pentium 3825U
single: 745 multi: 1121 http://www.pohrani.com/f/28/wG/4mWo7XGr/cpu-z1.png http://www.pohrani.com/f/2X/nM/293VMixF/cpu-z7.png |
|
1 privitaka
15.01.64 verzija benchmarka daje drugačiji score, sad sa ovim procom imam skoro duplo veći multi i nešto veći single...
i5 4200u single: 1161, multi: 2298 http://forum.pcekspert.com/attachmen...1&d=1445076991 |
bogati kolike razlike... valjda se trebaju malo uhodati ili su skužili da potpuno funkcionalni cpu-ovi daju 50/100 rezultate :D
http://www.pohrani.com/f/2p/k8/414slgl7/untitled.jpg |
|
super verzija :D
|
|
dakle dobili smo verziju koja će trajati 2 dana dok se ne zapali internet i svi skuža da nema jebenog smisla :D
|
Jasno da nema smisla kad jedno AMD kuhalo dobije naše Sandy Bridgeove u testu koji je irelevantan za 99,99% pc korisnika. :D
Ovih 0,01 su mahom vlasnici dotičnih FXova :p |
Citiraj:
|
U onome za što ja koristim komp, baš ništa. ;)
|
Čekaj, i5 4690K na 4.5ghz dobije i7 2600K na 5ghz u multiju?
:goodnite: Benčmark na nivou :roller: |
|
Citiraj:
Single - 1167 Multi - 7750 Al ono, hu d fak kers |
|
Čini mi se da multithreading uopće ne igra ulogu s ovom verzijom, pa nema razlika između i5 i i7 u multiu
|
S druge strane popravili su anomaliju kod dualkoraca di je multi bio niži od singlethreada.
Pentium g2010 2,8GHz S: 1210 M: 2332 Xeon x5450 4GHz S: 1376 M: 5317 |
i3, 3220 (3.30 GHz)
S: 1422 M: 3152 CPU-Z Version 1.74.0 |
i7 4770s
single 1450 multi 4900 ram je neki obicnjak single channel ako to ima veze |
Citiraj:
|
Syss, ništa, i7 2600K van na njušku za 700 kn po analogiji da nas gazi AMD 8730 Kuhalo edišn od soma kuna, a i ovaj i5 Hasvelko bez K. :D
|
nema druge... ali ne dajem s njim h110 jer mi treba za novog amd-a :D
|
Ali prije u Messer dat da ga za LN2 prilagode :D
|
syss, prodaj taj 2600K meni, treba mi za crossfire
|
sve trčim prodat 5g sb i7 zato što mi je to tamo neki benčark reko :D
|
Citiraj:
Toliko o grijalici. P.S. I normalno je da pomete sendije u multiju. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:26. |