![]() |
ja samo protiv frend igram,ovako sam mi se neda,što se ne može ferrari spider nabrijati sranje.
|
Daj slozi normalnu recenicu :D
Inace se svaki auto moze nabrijati, mozda ne odmah ali nakon nekog vremena. |
Citiraj:
spidera s neta skinuo ali ga se ne može nabrijati,mogu nabrijati kamion za cement,taxi,police corvetu,jeepa?? |
ček, jel "izašao" taj carbon...
|
ne još...u 11. mjesecu izlazi
|
Imam osjećaj da će Carbon bit dobar. A za slijedeći nastavak najvolio bih da uzmu stari NFS 3 ili 4 i samo dotjeraju grafiku....
|
Citiraj:
Za***ali su isto kao i na most wantedu... nema meni najljepseg auta u Undergroundu 1 i 2... Honde Civic :(((((((( Ja iz protesta to ne zelim igrati... Dok ne vrate honde :mad: :mad: :mad: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kupio sam si 2 x gigu rama, x800xl. Maxtora 250gb i silverstona 480w, foxconnicu imam od prije, čim stigne Carbon kupujem Dual Core 4200+.
Ali ako će imat loše upravljanje kao u MW radim veliku online rasprodaju :) MW se upravljao kao stari LOTUS ako se sječate. Paraleleno skretanje |
Citiraj:
|
Očekujem da Carbon ne bude grafički zahtjevniji od MW, ipak je noćno okruženje manje zahtjevno od dnevnog.
|
Citiraj:
ja se nadam da ce biti bolje optimizirana igra neg MW, jer je trzala na svemu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja se ne sjecam da sam kod tebe vidio i jedan trzaj!
|
Citiraj:
|
jel itko igrao Carbon na PC?? ili jos nije izasao
|
Citiraj:
|
jedva cekam da izade carbon!! gledo sam trailer sjajno izgleda! :-)
|
Citiraj:
|
Ja sam bas gledao trailer iz PCPlaya super su one stvari za branike, spojlere one vragove sa strane itd....ali Gdje je HONDA CIVIC?????....i oce li igra trzat na konfi iz siga?:)
|
Citiraj:
a sto se tice konfe mislim da bi trebalo radit noramlno....ako ti mw radi onda bi i ovo trebalo...mislim da se grafa nije nista bitno mjenjala |
E ljudi da ja vas nekaj pitam... Kaj je inače postojao/izašao demo od NFS Carbona ili ne...?
|
Ima ga po torrentima velik je oko 2.5GB
|
Danas sam bio na stranicama od Carbona i mogu se online malo srediti 3 auta. Felge, i branici, fora....
|
to je definitivno najbolja voznja meni do sada ! :burn:
|
Demo za PC nije vani
|
ono su na torrentima preprelease verzije, tzv. beta-tester za sve koji razvijaju igru/pomazu u razvijanju... a sad to sto neko stavi to na torrent njegova krivica...
|
Jel se zna kolko će igra bit ''teška'' ?
3 GB, 5 GB, više ? : nuts : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:55. |