![]() |
"Ona 2 zuta" su ti za RAID (bilo koji, mozes nastelat jumperom ili u biosu), ostala 3 su sa ICH7R-a....i to bi ti opet taman bilo ;)
Da, daljinski je legendaran...iz kreveta si upalis/ugasis komp :D:D:D Da biram, opet bi uzeo P5W DH... |
AsRock conroeXfire,zbog cijene...ta ploča me spasila,da ne postoji morao bi na A64... :smoke:
|
haha sad je kao paćenje kad moraš preć na athlona64 :D
|
Abit AB9 pro, zbog kombinacije cijene/featurea.
@Thoroughbred - sta je P5B DLX otisla u vjecna lovista?? |
što mislite o ASUS P5W64 WS PRO? ima je u splitu u jednoj pc firmi za nešto manje od 2500kn
evo link: (56k warning!) http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=109572 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako se odlučujete na kupnju P5b Deluxe toplo preporučujem tj obavezno zvučnu karticu pošto onboard je katastrofa, krči dok radi i ne prepoznaje 5.1 souround.
|
Ova anketa je smiješna:smoke:
Po čemu je Asus P5W DH delux bolja ploča od Asus P5B DH delux??? Po svemu viđenom P5B delux idu i do 600fsb a P5W delux moraš moliti za 400fsb. Ja uvijek gledam po clockanju i šta se bolje clocka to je bolje:smoke: E sad ako je P5W delux zbog daljinskog: roller :bolja onda nek ekipa sa P5B kupi daljinski za 200kn 5puta bolji i ima 5 puta bolju ploču. Po vani svi kupuju P5B ili Abit aw9D-max.Zato što su to 2najbolje ploče za c2o.:cool: |
ma mislim da ni max fsb nije toliko bitan, kad je skoro svejedno da li proc radi na 400*9 ili 450*8 ( s obzirom da odmah moraš bolju memu imati )
bitno je koliko mhz možeš izvući iz svega toga što imaš. @teofil - svejedno te P5W šije za 1 fsb :D :D :D |
Citiraj:
Ti hladiš vodom a ja zrakom i šiješ me za 1fsb ali ne zbog ploce nego zbog proca ili eventualno temperatura:smoke: Vidi http://img389.imageshack.us/img389/6...6235830xn4.jpg Valid već imam:p |
Ali na istom fsb-u imam mrvu niži super pi, zar ne ?? to je onda do ploče, zar ne ??
jesi me skinuo u sup pi ?? .... vidim ja nema za***ancije, valja večeras skafander obuć i šišaj hehe : roller : |
Citiraj:
Pa moj najviše stabilni fsb je bio 436 a ti si 437 sad kad moj bude odvrtio na 438fsb vidjet ćemo. I da nema za***ancije više vrijeme je da krenemo ozbiljno:D Ovo je rat:D: DualWiel : cheers2 |
@vex@ Stvarno je vrijeme da se uozbiljiš.
Evo zasad samo validation,rezultat imam također ali neće biti zanimljivo ako ga odmah postam jer ide to jošššššš:smoke: :D :D :D http://img86.imageshack.us/img86/207...2420tg1.th.jpg Prolazi me polako prehlada:smoke: :D I btw;da prešišao sam te u super pi-ju imaš pod top 10:D I na ploči je još uvijek orginalni bios:D |
anketa ima glupe rezultate jer su ljudi glasovali kad je P5B tek izašla a zapravo nije ni došla u hrvatsku. Ali svejedno glasovalo se kako je kome pasalo :rolleyes:
|
Citiraj:
Šta reći;sto ljudi sto čudi:D |
a zato sam i napisa ono u prvom postu šta sam napisa..... da ne glasa svaka bena :D
|
Ja nisam glasovao jer je moj favorit Abit AW9D Max :p
|
Ni ja nisam glasovao jer ne volim glasovat :)
Favorit hmm neznam, AW9D Max? Trebao bi se malo igrat sa njom al koliko vidim layout je koma. |
Citiraj:
|
Meni je layout ok,nema natezanja kablova sve je OK raspoređeno.
I taj 1pc slot mi ne igra ulogu jer ga NIKAD ne koristim,ja bi volio da ga ni nema.Zvučna se dobije s pločom i to jako dobra e sad ako mi se gleda Tv upalim ga:D Bla bla... |
Integrirana zvučna i jako dobra, hmm niski kriteriji ili :D
|
Citiraj:
Da,da ili:D |
odlicna ploca, steta sto ima samo 1 pci...meni bi trebala bas 2 za tv-karticu i zvucnu...jer onboard zvucne su jednostavno-drek
|
Citiraj:
Ali da ubodem zvučnu i od 2soma kuna teško da će ljudsko uho osjetiti nekakvu posebnu razliku.Meni je ova zvučna iznenađujuće dobra imam z-5500 i probao sam ih i na drugoj zvučnoj malo skupljoj i nisam vidio ništa posebno u zvuku.Tako da nema potrebe za panikom. E sad ako imaš zvučnu i Tv karticu već od prije to je nešto drugo;) :D |
A gledaj, sada ti trebaju (barem meni) min. 2 PCI utora...kako je Phoenix rekao, zvucna i tv-kartica...a nedaj Boze da slucajno jos kupis DVB-S/T karticu, pa di ces onda?? Mislim, ok je to sto se prelazi na novi standard i sve, ali onda moraju i proizvodjaci polako pocet proizvodit komponetne za pci-x, sto im se jos ne isplati....tako da....
Ja sam isto razmisljao o toj MAX-ici, ali me odbio samo jedan PCI slot... |
zapravo...meni je pasalo samo par ploca na trzistu kad sam kupovao...aw9d ima 1 pci utor i to je lose. p5b ima nezgodan polozaj pci-a (p5b dlx je imao bolji raspored, ali mi je bio preskup)...tak sam dosao na gigabyte :D...
|
Citiraj:
U krajnjem slučaju ako mi ikad to bude toliko trebalo lako kupiti novu ploču možda i Abit nabaci neku aw9d sa 4 pci slota za one kojima su potrebni:) Hebat ga ništa nije savršeno to je barem Jasno. |
Ma ni PCI utori više nisu neki problem. Dva su uvrh glave, zvučna i tv kartica, pa čak i ako se ide na DVB S/T. Već ima i analog i digital tv kartica sa PCI-E utorom.
|
http://www.vr-zone.com/?i=4349&s=2
Evo je : goood : "...This is just a preview to whet yout appetite." ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:38. |