![]() |
Citiraj:
|
na momente kad igram dobijem flashback na davni NFS high stakes i NFS III hot pursuit
auti, arkadna vožnjica, staze raznolike, za ovak povremeno upalit i zabavit se dušu dalo |
Uh, mene toliko brzo pustila igra (ne znam jesam li došao do lvl 10).
|
ja sam 30, taman istražio vulkan :D
|
Citiraj:
|
Odigrao kampanju, trebalo neka 23 sata igre, ušao u hall of fame među 15%, što bi se reklo da malo igrača u stvari i ono osnovno odigra.
Izvrsna grafika, izvrsna optimizacija, solidan gameplay. Sve u svemu vrlo dobar igra, ne i odlična. Fali neki naboj, adrenalinski boost. Relativno i brzo dosadi. Deinstalirao. |
Forza Horizon 5
Odigram ono što je seasonal, pokupim oba auta i to je otprilike to.
|
Pitanje: da li se ikome ovdje Forza Horizon 5(sa Xbox Game Pass PC) tu i tamo ruši? Meni se "zamrzne" tu i tamo, pa ju moram force close-at. Tipa zadnjih 10h igranja, sigurno 5 puta. Uvijek se desi na nekom loadingu iz regije u drugu, ili učitavanju utrke, nikad tokom same vožnje..
Najviše me zanima zato jer sam undervoltao grafičku, pa ne znam jel do toga ili jednostavno zbog smeća od Xbox aplikacije? Naginjem, tj nadam se da nije zbog grafičke, jer vrtio sam MSI kombustor skoro sat vremena nije se ništa rušilo, isto radio Heaven benchmark, nikad rušenje. Mislim da bi da je undervolt nestabilan srušio se uostalom cijeli PC, ne samo igra. |
Ja nemam takvih problema na default postavkama. Ako se dobro sjećam znam da starije Forze nisu baš dobro reagirale na clockanje grafe, pa probaj vratiti na default taktove...
|
Citiraj:
|
Imam nekih tridesetak sati u toj igri i ni jednom se nije smrznula ili srušila.
|
@Mladen i @slavonac, da li Vam radi Afterburner/Rivatuner dok igrate? Čitam negdje da Rivatuner i Forza se ne vole...
|
Ne, nemam to ni instalirano.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:18. |