![]() |
soundtrack :care::care::care:
|
Sinoc sam u kasnim satima claimao cd-key preko dropa na twitchu, potrebno je pratiti stream 2h i 30min. Mislim da je jos aktivan, Link
|
Citiraj:
Old person question :roller: Evo regao sam se sad na taj ukleti Twitch, mogu li ostavit stream da se vrti pa da mi se automatski claima key ili moram nesto aktivno napravit/stisnut nakon tih dva i pol sata, jer necu bit za kompom? "GO TO YOUR TWITCH ACCOUNT SETTINGS > CONNECTIONS > BLIZZARD AND LINK YOUR ACCOUNT, THEN WATCH FOR 2.5 HOURS TO GAIN ACCESS TO THE BETA!" Ok, izgleda da je to to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ehhh, za 2.5h se mocim u nekoj rijeci :D ostavim pa ako me ceka, dobro, ako ne, nikom nis, ali najbitnije je da izgleda da su zaista razvalili s ovim remasterom pa ce vjerojatno pasti i kupovina. Hvala na obavijesti! |
https://www.reddit.com/r/Diablo/comm...lting_in_menu/
Igra topi kartice u menu. ja sam isto čuo svoju iako mi je to čudno pošto mi je uključen radeon chill |
Citiraj:
Ima ih, ako netko još uvijek nije pokupio; baš maloprije dobio i instaliram. Nije mi taj Twitch nimalo privlačan (općenito, koncept gledanja kako drugi igraju mi je skroz bizaran), ali eto, ponekad posluži za ovakve stvari :D |
Citiraj:
Instalirao i ja, no grafa me dosta koci. Imam masivne stuttere pogotovo kad je kisa u igri - bez obzira kakve postavke stavim. Nije ni cudo s obzirom da je trenutno gtx660 u pc-u al racunao sam posto Dotu2 vrti u 100fps-a da Diablo nece biti toliki problem... No dobro, strpit cu se do ponedjeljka, stize 3060ti :zdero: |
igro do pol 6 ujutro, zadnji put sam tak igrao istu igru prije 15-20 godina :D :D
|
Kada izlazi igra na tržište? Kakva je s rx570, tj. može li se nafrljiti grafika i da bude cca 100fps ili nema nade?
|
23.9.
|
Citiraj:
Anyway, ovo sto meni steka je djelomicno zbog grafe a pretpostavljam djelomicno i zbog same bete... |
Citiraj:
|
Sorry, 24" 1080p monitor. Može do 144Hz. 100fps je dobro, ali bi rađe lupio na ultra postavke i igrao. :)
|
a braco, i ja bi 1500fpsa, ali treba grafa za to, a ne rx570 i ultra postavke za 144 tj 100 fpsa.. dao bog jel, ali teško :P
|
Diablo je takva igra da bi to trebalo moći. Odradio prije 6 mjeseci Torchlight II tako. Sve Dote i slične igre rx570 vozi na high postavkama bez problema.
Ali reko da provjerim, možda netko od ovih u beti ima rx570 pa zna. |
sve 5, ali kad je torchlight 2 izasao? i dota i takve igre su prilicno cpu bound.. no nebitno, bilo bi stvarno kewl da se na takvoj grafi u 2021g dobije 100fpsa, tj i sam imam rx570 i vrti sve grafa.. sta kazu ovi koji igraju igru, koliko fpsa na kojim postavkama i koja rezolucija?
|
|
Mislim da će mi firma propasti krajem septembra. :D
Kad se samo sjetim originalnog D2 i LAN partija koje smo pravili na raspustima. Ajme, oče i majko. Buljenje od popodneva do sledećeg dana ujutru, krvave oči, psovki po crkvenom kalendaru. Bijaše to period od nekih 4-5 godina, prije 2 decenije. Ostarilo se... Ali ovo se mora kupiti i odigrati sa istom ekipom kao i prije 15-20 godina. Nažalost, ovaj put remote, a ne u lokalu kao nekada. |
Postoji neki razlog zašto Beta trenutno ne radi ili je problem kod mene?
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=103 |
Pa sutra ti pocinje open beta tek.Ono prije je bilo za one koji su prednarucili i to je gotovo.
Poslano sa mog Galaxy S10 |
A nisam gledao datume te.
Kupio sam, igrao sam, sad ne radi, a ja bi i dalje igrao :) |
Znači sutra mogu probati ljudi koji nisu još kupili/prednaručili?
|
da - open beta, ono je bila closed za predkupce
|
beta otvorena za sve, navalite
|
Citiraj:
nebum kupovao, prije 20tak godina sam dovoljno vremena utukao u Zealot Fanaticsam paladina, da bi im ponovno davao peneze za ovo reciklirano govno. ... radije dam peneze za Last Epoch ili nesto koliko toliko novije i orginalnije. a Blizzard ak se ikad dobije i izbaci nesto orginalno i vrijedno para kupim. https://i.kym-cdn.com/photos/images/...41/691/106.jpg |
Kak stvari stoje, neće izbacivati do daljnjega ništa, a pitanje hoće li uopće izbacivati. :)
|
Vrlo je jednostavno.Oni koji su dosad igrali Diablo 2 nastavit će i dalje ali sa boljom grafikom i poboljšanim gameplayem.Ja sam naprimjer jedan od njih.Diablo 4 će bit smeće jer je Blizzard gotov.Izbacit ce Activision igru al će bit smeće.
Poslano sa mog Galaxy S10 |
Volio sam diablo 2 davnih vremena, dao ovome šansu pola sata, niti 1% me nije zainteresiralo. Shift delete od mene.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:38. |