![]() |
Vratiće se to vrlo brzo,najkasnije do sutra koliko sam načuo. Govorim o ovim ozbiljnim listama ,ne tipa ebay i sl.
|
Citiraj:
moj kinez veli da se strpim malo da će problem riješiti uskoro :kafa: budemo vidli... |
Isto veli kad ti kasni paket from čajna 2mj
Ma sve bude ok kroz. 2-3 dana |
Citiraj:
|
Mogu li se STB naših ISP-ova koristiti na način da se spoje na AP koji je wifijem spojen na router?
|
Citiraj:
|
5* skuplje od kineza :)
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A920F koristeći Tapatalk |
Ja isto nad prekjucer platio Kinezu pola godine i jučer vidim vijest, kaže Kinez strpi se par dana haha
Evo sad salje, pita jesam vidio vijesti, da ništa od toga da otkažem narudžbu |
Već sam vas jednom zamolio bez imena providera, molim da se držite toga!
|
meni danas potpuno stala lista odn., nema je više još sinoć se nešto kanala moglo pogledati. Radi li uopće kome i ako da možete mi odgovorit i na PM ako ne želite ovdje
|
meni cca 50% kanala ne radi, i 50% radi...
|
Mijenjaju svi panele ovwj vikend. Polako.
|
da da polako
al ima i divjih :) |
ma ja ne mogu čekati. ako nemam hrvatsku riječ preostaje mi jedino samoubojstvo. tako da sam uzeo malo skuplju listu ali eto u cijelom svijetu popadali a ova lista RADI, i nije zaštekala niti jednom.
|
Imate li na vašim PlanetSport 3 ili se ugasio? Vidim da na njihovoj str od rasporeda programa je samo Promo bez ikakvog sadržaja, pa mi sad nije jasno jel sam ja popušio 3 ili ga više nema?
|
Citiraj:
piše da, promo, jer nemaju ništa za prenositi valjda. stalno se vrti logo planetsport |
Možete mi na PM poslat linkove od koga imate iptv?
Jel uredno radi nakon svega prije par dana? |
Mozda najbolje da odmah napisete i koliko planirate najvise platiti da vam se ne nude oni bezobrazno skupi :)
|
Vezano na temu, ima li negdje besplatni EPG da se stavi dodatno kao usluga, za ove kanale s balkana ?
Naime ova Ali lista ne prenosi EPG za skoro niti jedan balkanski kanal Ja nisam uspio naći guglajući... |
|
Ajde ako moze preporuka neke liste do 100 kn mjesecno ali da radi ok, ovaj moj balkanac i prije ovog sranja je znao bit nepouzdan, a sad evo vec skoro tjedan dana i nijedan program nije proradio...
|
:goodnite:
Citiraj:
ma bude ekipa uzela kin jong aliju.:amen: |
Citiraj:
Isto tako ima li nekakvih uputa, vidim na prvoj strani nema na prvom postu? Imam android TV pa mi svašta igra zapravo. Kodi? VLC? S čime se gledaju te liste. |
Citiraj:
|
ja imam od kineza, sada je situacija ok. 90% kanala radi.
|
Može na PM preporuka za providera.
Od programa treba mi planet sport, arene, sport klub, nešto programa tipa national geographic i sl. Želim sve u HD-u i bez štekanja, da mogu gledat na Samsung smart tv-u, mislim da sam vidio da postoji neka app za tv. Nije problem da placam i 100kn/mj, ali želim kvalitetu i kad jednom namjestim sve da radi! |
Citiraj:
Meni moj ne radi |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima i toga, al ne za te pare:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:42. |