PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Overclocking (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Pre slabo napajanje? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10051)

Eladio 20.05.2004. 18:12

Citiraj:

Originally posted by Sky
Istina. A odrediti što je ispravno uložena, a što bačena lova je umjetnost ekonomije.
recimo, kupnju MS i sličnog napajanja smatram bačenom lovom jer ćeš opet na kraju kad počnu problemi morati kupiti malo kvalitetnije napajanje (ne daj Bože, komp).
Rekoh i Tico se kotrlja, ali bih radije bio u Mercedesu kad shit hits the fan...:)

e sad..
moj post je jos uvjek jaci od tvog pa ne treba replay :D

..ali dobro, neda mi vrag mira :D
tico ide sporo, a mecka kad pukne ode sve u ... :D

..tj.. netko prica o "kad pocnu problemi" .
..a kad su poceli problemi? koliki je postotak tih problema? tko kaze da uopce problema ima? :smoke:

cuo sam i neke da su imali problema s maticnima, pa s procom, pa s overclokingom.. sta cemo sad? :D

uff... bolje da ne povlacim paralele :D

Sky 20.05.2004. 18:29

Ja ću šutiti i voziti Mečku... :)
Ovu raspravu ostavljam za :beer: kad se vidimo, ne da mi se tipkati jedno te isto.

vga killer 20.05.2004. 18:50

Kaj ja to čujem? Da Sky plača :beer: ? Dogovoreno. :D

Ja se samo nadam da ovo moje smeće od napajanja neće riknut sve dok ga ne zamijenim.

skate to hell 20.05.2004. 20:43

sky,neznam zakaj tebi tagan ne valja ali meni je tagan 380W totalno necujan.

emirc 20.05.2004. 23:02

Citiraj:

Originally posted by Sky
You're welcome:)
Ako smijem znati, gdje si ga nabavio, kakve su mu snage po railovima?

U firmi Plus Computers, u Sarajevu. Ja mislim da im je neki dobavljac iz Slovenije... kad sam ga pitao za ove 360W modele, kaze da ih vise nema, a ovaj moj 350W zamjenjuje stari 360W.
Na 12V railu ima 18A, a za ostale nisam bas siguran :)
Uglavnom, sto se tisine tice, stavio sam Zalmana na min. br. okretaja, i prilicno tesko mi je utvrditi koji je glasniji jer ni Zalmana ni Cifteka ne cujem ;) Mada ipak mislim da je Zalman lagano glasniji...

Sky 20.05.2004. 23:30

Citiraj:

Originally posted by skate to hell
sky,neznam zakaj tebi tagan ne valja ali meni je tagan 380W totalno necujan.
Zato jer ti imaš Tagan 380W U(ili E)00, a ja imam U01. Sve u svemu, očekivao sam puno više od Tagana.
@ vga: ti buš dobil :sokić:, neću zbog tebe završit u buksi.D
Osim toga, mislim da je na tebi red za ovu rundu, jelda?:)
@ emirc : Cool, baš me zanima kako taj čuftek radi. 12 cm vent je po meni najbolje rješenje za ventiliranje napajanja.

vga killer 20.05.2004. 23:34

Kad skupim lovu jasno da plačam rundu :beer:.

Isus 20.05.2004. 23:41

SKy ima ti Chieftec novo 360W napajanje enhanced dual fan 2×80 ili 92mm venta 18A na 12V izlazu, SATA kabel i nečujno je isto kao i moj Chieftec 420W ( došao novi ), dva 80mm venta svaki se vrti na 1300i mali kusur nečujno.

A 360W dođe sad 290kn u Linksu apsolutna preporuka.

Kaj se tiče MS, Maxpower, JNC, TAsk, Smartbox,Everpower i inih šrot napajanja smao ću reć ovoliko bio je pred nekih godinu i pol do dve na Tomu test napajanja i među njima i TASK 400W koje je davalo "fenomenalnih" 170W ukupne izlazne snage. Znači niti 50% od deklarirane.

skate to hell 22.05.2004. 16:27

Firecracker kak si zadovoljan s kingmaxom? Na kolko ti ide najbolje na 200fsb?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:31.