![]() |
Citiraj:
moj post je jos uvjek jaci od tvog pa ne treba replay :D ..ali dobro, neda mi vrag mira :D tico ide sporo, a mecka kad pukne ode sve u ... :D ..tj.. netko prica o "kad pocnu problemi" . ..a kad su poceli problemi? koliki je postotak tih problema? tko kaze da uopce problema ima? :smoke: cuo sam i neke da su imali problema s maticnima, pa s procom, pa s overclokingom.. sta cemo sad? :D uff... bolje da ne povlacim paralele :D |
Ja ću šutiti i voziti Mečku... :)
Ovu raspravu ostavljam za :beer: kad se vidimo, ne da mi se tipkati jedno te isto. |
Kaj ja to čujem? Da Sky plača :beer: ? Dogovoreno. :D
Ja se samo nadam da ovo moje smeće od napajanja neće riknut sve dok ga ne zamijenim. |
sky,neznam zakaj tebi tagan ne valja ali meni je tagan 380W totalno necujan.
|
Citiraj:
Na 12V railu ima 18A, a za ostale nisam bas siguran :) Uglavnom, sto se tisine tice, stavio sam Zalmana na min. br. okretaja, i prilicno tesko mi je utvrditi koji je glasniji jer ni Zalmana ni Cifteka ne cujem ;) Mada ipak mislim da je Zalman lagano glasniji... |
Citiraj:
@ vga: ti buš dobil :sokić:, neću zbog tebe završit u buksi.D Osim toga, mislim da je na tebi red za ovu rundu, jelda?:) @ emirc : Cool, baš me zanima kako taj čuftek radi. 12 cm vent je po meni najbolje rješenje za ventiliranje napajanja. |
Kad skupim lovu jasno da plačam rundu :beer:.
|
SKy ima ti Chieftec novo 360W napajanje enhanced dual fan 2×80 ili 92mm venta 18A na 12V izlazu, SATA kabel i nečujno je isto kao i moj Chieftec 420W ( došao novi ), dva 80mm venta svaki se vrti na 1300i mali kusur nečujno.
A 360W dođe sad 290kn u Linksu apsolutna preporuka. Kaj se tiče MS, Maxpower, JNC, TAsk, Smartbox,Everpower i inih šrot napajanja smao ću reć ovoliko bio je pred nekih godinu i pol do dve na Tomu test napajanja i među njima i TASK 400W koje je davalo "fenomenalnih" 170W ukupne izlazne snage. Znači niti 50% od deklarirane. |
Firecracker kak si zadovoljan s kingmaxom? Na kolko ti ide najbolje na 200fsb?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:31. |