![]() |
Možeš poslat kontakt od firme u inbox a do tad ću se još raspitat ima li po Splitu netko da to odradi ili da me usmjeri na pravi put.
|
Nešto ste utihnuli svi :)
Jel dno na vidiku? |
ne pitaj, nekoliko coinova divljaju po + 150% a ja propao sa SYS(om) preko noći
|
Stavio buy na Neo na 450k.
Ostalo bolje ne komentirati, potop zešći :D __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Ja tonem muški s NAV coinom... :/
Bit će da sam lagano "long term" investor :D |
Ja sam u Fiatu. Nemam želudac za ovo trenutno... Kad se malo stabilizira kupim nazad
|
Ja sam ok. Bio u gubitku oko 20%, ali sam sa XMR i RISE to doveo na zadovoljavajućih -4%. Ako krene dolje ode ja u FIAT i cekam bolja vremena :D
|
Jel prati tko TRIG? Ako da, kakva su vam očekivanja kada za 2 dana spale 70% tokena. Hoće li cijena ići gore ili će stagnirati?
|
Citiraj:
Ajmo radi lakše matematike reći da ETH vrijedi 0.1BTC Dakle.. ja imam 1BTC... i pretpostavim da će ETH padati... I sad odlučim posuditi 25ETH uz 0.1% dnevne kamate.... za posuđeno jamčim s svojih 1BTC. Prodam 25ETH za BTC i dobijem 2.5BTC-a. I recimo da ETH padne na 0.05BTC-a za 24h. Ja u tom trenutku kupujem 25ETH+0.1% kamate da vratim posuđeno. Za to mi treba cca 1.26BTC-a. Nakon što vratim posuđeno, ostaje mi 2.24BTC-a. Problem nastaje ako ETH krene gore... Jer je sustav automatiziran... i čim mi se pojede moja jamčevina, ostajem bez nje... |
https://www.tokenlab.io/
Počinje ICO za 17 sati Tokeni se mogu kupovati SAMO sa expanse-om :kafa: S obzirom da je ponuda EXP-a totalno slaba na svim exchangeovima, EXP bi trebao odletiti u nebo, ako ova opća panika ne zezne stvar |
Dobar je ovaj, sviđa mi se kako objašnjava.
|
@Rimtukituki
Hvala na bratskom objašnjenju, sad nema što biti nejasno :) @seregator, zanimljivo! Makar, u ovom FUD-u, treba triput razmislit o svemu... A EXP je već sad jedan od rijetkih zelenih danas. Mislim da ću zaobići, ali ću baš pratiti kako utječe na EXP... |
Citiraj:
|
U kojem walletu mogu držati Verge (XVG)?
|
Od drugih korisnika burze.
Kao što na burzi možeš trejdat, možeš i posuđivati svoje coine... sam određuješ kamatu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ZEC ide gore. Ja pratim od sinoć, a ostali popratite ako želite.
EDIT: Pretpostavljam da bi sigurno mogao ići do 210-215$. Obratite pažnju i na RISE jer i on ide gore. |
LUNYR 18.9. izbacuje neke nove stvari i do tada bi mu cijela trebala ići gore. Ja to pratim, a svatko neka donese odluku za sebe.
Mislim da sam to već slao, ali evo link ponovno. https://medium.com/lunyr/lunyr-priva...t-d61610bd59c5 |
Citiraj:
Poloniex može... https://poloniex.com/lending#BTC Evo ti pa čitaj: https://poloniex.com/support/aboutMarginTrading/ Jamčiš ti sa svojim kriptom. Dakle, ne možeš doći na burzu i posuditi lovu i trejdati... moraš ostaviti jamčevinu. Kada automatika na burzi skuži da ćeš popušiti tvoje i tuđe novce... automatski prodaje tvoj ulog i jamčevinu i vraća to onome od kojeg si ti posudio. Ti ostaješ bez svega, a onaj koji je posudio dobija svoje i kamatu. |
To bi trebalo probat, odvojit 1€ pa pokušati zaradit 3 :D
Samo ne znam kako funkcionira taj sustav. Cex.io također ima margin trading. |
Opet FUD na djelu.
https://twitter.com/YourBTCC/status/908285586368167936 __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
I sad opet hvatat dno :fiju: |
Lijepo je BTC potonuo. Neki dan je frend stavio 2000eur ušteđevine u BTC, nadam se da se ne hvata za glavu i ne pije tablete :)
|
Ma nema se šta nervirati, ako planira biti dugo u BTC-u, a vjerujem da da. Za mjesec dana će opet biti all time high...
|
Kina je već zajebavala prije pa je sve roknulo i dignulo se na veću razinu.
Samo opušteno, hodl :D |
Citiraj:
U kripto ulažite samo višak ušteđevine... nikako ne sve... |
Citiraj:
|
Dritto, recimo pratim aktivno reddit od jednog coina i ekipa se zapravo veseli čim ide dolje da mogu još više dokupit stack :)
|
Citiraj:
Ugledao 3500 na CEX, dok sam se okrenuo, 3650, buy order na 3600 stoji. :beer: |
Hvala coinbase-u sta mi je transakciju validirao 4 dana.
Plan je bio kupit brdo ETH-a i hold na 5 godina ko investicija, sad stojim u fiatu i cekam kad ce se smiriti situacija, kako je krenulo kupit cu ga duplo od planiranog :D |
Prema nekim analitičarima, dip je gotov...
@ Zen, hahaha, ajde super, da je nekoga coinbase i spasio :) Ja kada sam kupovao ETH je đubre skočilo gore dok sam čekao verifikaciju :D |
Po nekim analitičarima je trebao biti vec na 10000.... ja osobno sumnajm da je dip gotov. da star bude bolja cini mi se da se sprema jedan masivni dip za danas ujutro i jedan manji sutra poslje podne.
|
Jel to moguće da ćemo gledati prvi zeleni vikend :D ?
|
uranio prvi dip...
neznam vidjet cemo... brza ti je ko kartaška igra sa beskonacnim špilom, karte su podjeljene ovako danas. vidjet cemo sutra.. |
Citiraj:
|
tko je kupio ARK svaka mu čast..jedini coin na kojeg kriza ne pogađa
|
Pas mater, kupiti Neo na 450k ili još čekat?
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Meni se čini d će se BTC zaustaviti negdje između 400 i 500 dolara
|
ovaj drop na 3200. pa cemo vidjet karte dalje. drugi bi mogao biti ujutro oko 3000...
malo iz zezancije dugoročno... mislim da ce se stabilizirat između 2600- 2800. Na to se kladim sa svojim novcima bumo vidli kaj bu ispalo :-D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:54. |