![]() |
Schalke preokrenuo, Raul za 3 - 2 + autogol 4 - 2. Još i Chivu dobio crveni.
I Adebayor za 2 - 0 Reala. |
4:2 bogte:D
|
Inter.....muahahahahahhahahha,ownage :D
EDIT: E moj Anđele,pomilovala te i sama Evita Peron :D Šaaaaalkeeeeee,petarda :D |
Potop Tottenhama 0 - 3, Schalke 5 - 2
Citiraj:
|
Inter 2:5 :D
|
Ma da...šljuka, ronaldina derpasta
edit: @šole - powerd by nov@ i njeni "znalci" |
Real 4:0. Ovaj komentator živcira, nezna kaj govori :hitthewal:
|
Ode Inter u...:D
|
Finale Real M. 0 : 1 Schalke (Raul '93)
|
haha
kako mi je shalke uljepsao vecer :) drago mi je da je raul zabio gol, legenda :) |
Nemojte se prerano opraštati od intera. Ipak su to talijani koji se vole krumpirati. :D
Tottenham totalna katastrofa. :( |
Znam da se vole krumpat, ali cisto sumnjam da ce uspjet nadoknadit zaostatak :)
A nis, Leanardo ima da sredi malo ekipu nagodine, obrana im je katastrofa :p |
Baš mi je drago šta je Tottenham ovako izgubio, možda se taj klub napokon bar malo vrati u stvarnost.
|
vratit ce se u stvarnost i Inter i Tottenham!! :)
|
Bilo bi čudno da nije s jednim igračem manje protiv Reala.
Za razliku od Barcelonine igre, u Realovoj sam uživao. Driblinzi, prebacivanja na bokove, udarci iz daleka, lopta napokon leti :D i što me iznenadilo, stiskali su i u nadoknadi |
Za tottenham ovo je uspjeh. Ipak je izgubio od Reala a ne od nekog slabijeg protivnika. I dogurao ovako daleko bakob toliko godina.
Sto se Intera tice,nije to nista novo, oni su oduvijek gubitnici u LP, osim u mourinhovo doba,kao i Real dosad. |
Šteta kaj nisam gledao šaljke :D
Sutra ću obuć njihov dres kaj sam ga kupio prije više od 10 god. :) A za Real i Tot nemam šta za reć, osim da su se malo ukakili pred realom. I žao mi je što sad real nemre ispast... |
Citiraj:
Ma kako mali Luka igra, to je milina.:roller: |
A klade danas zaradile ohohoho :) Mislim da se nitko ni u najluđim snovima nije nadao pobjedi Schalkea i to kakvoj!
Za Tottenham je veliki uspjeh kaj su se i do ovud dotepli. |
Jes moj stari al je blento stavio i na tot duju :D
|
Amdijo, jesi stavio koji novčić na svoj Čelzi?
Ili na MU?:D |
Komentator kaze,i tot gubi 2:0,nema se shta za izgubiti,josh su 2 izmjene ostale,treba krenuti...(po 10 komada mozda)...a Nikola ni da zucne:D
|
Danas će biti veselje, tipujem na barcu, premda se neću čuditi da na obje tekme večeras bude X tvrd ko beton.
|
http://www.jutarnji.hr/torres-bi-nap...a-vidi/936880/
:D :D Je da bude tores zabil sam sebi eventualno. :D |
Mislim da na Barca-Šahtar nema šanse da bude X, em zato što je Barca Barca, em zato što Šahtar ne zna/ne želi igrati bunker. Pogledaj gotovo sve njihove tekme ove godine u LP; ili su razvalili ili su pošteno izgubili.
Ali 1 ko kuća (sa hendikepom)! |
Joj,danas birtija puna unitedovaca,ko bu preživel to....Amdija,da navratiš na pivu i pojačaš plavi kontingent? :D
|
Ma ni sam ne znam budem li stigel pogledati tekmu. :( Imam faks poslije joba. :)
|
Znas kak vele: u znanju je moc.....
(al ne na ovom kraju kugle zemaljske :D ) C'mon Chelsea!!!! |
I ode šahtar u 3pmm. :)
Joj kaj su propustili ovi iz šahtara. :( Druga prilika za šahtar. :( NEEE NEEEE treća prilika. :( |
Ja se već poveselio...:(
Vidim da su ovi počeli i sa Drogbom i sa gospođicom Torres od početka:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:50. |