![]() |
Youtube premium
Citiraj:
I dalje trebam jedan slot ako netko ima… Edit: riješeno Sent from my iPhone using Tapatalk |
Opet dizu cijene za ARG, family plan.
" To continue delivering great service and features, we’re increasing your price to $6.49/month. You will see the change reflected on your June 4, 2025 billing date." |
Koliko je single plan? Već skoro godinu dana nemam ARG YouTube, izbacilo me.
Kako aktivirati opet? Kada upalim VPN stalno mi pokazuje eure i "domaće" cijene... |
mislim da od lipnja ide 3,19 eura...bar mi tako nesto na mail doslo,brzinski sam procitao
|
A koji je postupak nove aktivacije? Sa starim accountom ne ide više? Moram raditi novi?
|
odi na indiju i bok
nikakvi vpni itd |
Koliko je Indija single? Imam android
|
Zašto youtube automatski prevodi naslove klipova na hrvatski? Koji k? Otkad? Kako izgasiti to?
|
Meni balkanske kanale prevodi na engleski, to mi je još gore...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni turska dalje roka,a frendu isto nedavno uzeo i radi mu family turska
|
Meni doslo povecanje obiteljske tarife za poljsku. Sad to iznosi 14 eura od iduceg mjeseca
kako napraviti indiju |
To sa Turskom važi samo za Apple, koliko mi se čini, za Android ne?
|
Odjebala me Srbija jučer.
"Hi Igor, Your YouTube Premium membership was canceled because we believe the subscription country of Serbia was inaccurate. If you want to maintain access, please sign up for YouTube Premium again within the next few weeks, otherwise your YouTube Premium benefits will end on Jun 14, 2025 and your plan will not renew automatically." gadovi. što sad, kako dalje? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Spojio se tunnelbearom, malo po yt brljavio i prosla ponovo kartica i srbija Sent from my SM-A566B using Tapatalk |
O kakvim bi Srbijama pričate pored Ukrajine?
3 evra i petnes centi obiteljski i sve štima već 2 godine cca U Google acc prije nego se uzme pretplata apsolutno na sva mjesta podesit Ukrajinu, adresu, ime itd. i ne vjerujem da će otkazat pretplatu. |
Citiraj:
|
Za ove koji su na apple uredjajima, najbolja opcija je Indija. Ako neko zanima postupak, mogu napisati detaljno ovdje ako se ne protivi pravilima. Premium Family 4 eura mjesecno sto je top deal.
|
Ja sam pokleknuo i platio Hrvatsku preptlatu. Satarem 10 eur i na veće pi*darije, a gledati na TV bez reklama nema cijene. :) Još kad bi se moglo isfiltrirati plaćeno prodavanje muda pod bubrege s CarVe?tical reklamom u svakom drugom autoclipu, dao bi i 50€ :D
|
Citiraj:
|
Derem Turski premium već dobri dio 3. godine bez problema, od kad imam Apfel mob, nadam se da nebu ukidanja, a ako bude napadam Ukrainu :)
Jedini problem mi je što na TV za taj account ne mogu instalirat A1 XPloreTV aplikaciju pa moram switchat stalno svoj i zenin profil |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mene poljska family tarifa dosla na 14 eura mjesecno. Koliko je uopce hrvatski family? hvala |
14,60 eura ti je hrvatski family mjesečno
Family plan • just €14.60/mo One subscription gives you and 5 family members (13+) in the same household access to all YouTube Premium features. Terms apply." |
Tražim jedno mjesto u hrvatskoj YT obitelji. Plaćam unaprijed za duži period.
|
Ode Argentina family sa 4,29 na 6,49
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ode i hr family na 19 e/mj
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:45. |