![]() |
I meni jedan tracking stoji od 05.03. i ne mrda dalje.
|
Nije do nasih nego u Kini steka. Evo mi za 3-4 posiljke ista stvar:
Dongguan City, "Dongguan International Swap Bureau and Exchange Station" has been exported directly Dongguan, delivered to air transport .... Dakle 22 dana je stajalo u skladistu na Dongguan aerodromu! |
Citiraj:
S obzirom na lockdown nemojte očekivati pakete tak skoro... Od siječnja sam uzeo u 3 navrata par stvari i sve su došle kroz 1,5-2mj... Došle su u valovima isti dan par paketa. |
Meni se isto danas "pomaklo", sada dva puta imam:
2020-04-03 14:28 CHINA, CNDGGA, Insert item into bag 2020-03-05 14:17 CHINA, CNDGGA, Insert item into bag :D |
Meni nije jasno da vec mjesecima ne srede predaju HpExpress (paket24) naloga online?!
Cak i telefon dok cekas agenta kaze da postoji mogucnost predaje naloga online, a to NE RADI. |
Online radi, ja šaljem svaki dan.
|
Kako radi, meni stalno izdaje upozorenje da odaberem vrijeme, iako sam ga odabrao?
https://ibb.co/d0K6KVB |
a da probaš promiijent ovo prvo polje koje ti je zacrvenilo?
Očito ne može u tom terminu. |
Ma probano sve.
|
Citiraj:
|
Provaj sa internet explorerom, ili kako se vec zove danas.
Meni sa chrome-om isto ne radi. |
Zadnja 2 hpexa relacija Slavonija-ZG kasnije +1 dan.
Naravno izvlace se na koronu i potres, iako pouzdano znam da je posla manje, a vozaca previse pa ih salju i na godisnje odmore. Kakav kretenluk za ne vjerovati. Jucer ljudi cijeli dan u kuci cekaju, evo i danas... HP pojma nema zasto paket nije dosao do Zagreba, niti gdje je tocno. Strasno |
Paket predan prijepodne u Rijeci, ide na Krk, usluga Paket 24... očekivani datum isporuke 14.04.
6 dana odnosno 5 radnih dana za udaljenost cca 45min lagane vožnje. |
Dodje mi da upucam nekog tamo
|
Strasno, ja saljem Overseasom i imaju probleme s systemom, neki losi Itevci su slozili neki slab program jer posiljke koje kreiram system nevidi, moj email ih vidi, moj racun ih vidi ali ovi u sluzbi i kuriri nevide, hahaha
Pa sam mislio sad preci na paket 24 po prvi put, ali online upis robe im je kao da su pak ovi Itevci iz 1995 ili neznam koje je godine takva forma bila in. Plus jos sad vidim i ovo da treba 6 dana za 45 min voznje, sto ce meni onda napravit saljem iz jednog kraja hrvatske u drugi, ali nema mi druge nego da probam jer Overseas ako sutra opet bude zezao mislim da sam im dosta sansi dao. |
Citiraj:
Imas tisak, dpd, gls, oversease... biraj... |
Ajd napisi koju sluzbu? Pa nema tu sluzbi, paket 24 ili Overseas, pa sad odi citat tamo i vidis isto to tamo malo drugacije zapakirano, osudjeni smo na probleme, a nisu ni oni sami krivi, ili logistika ili u mom slucaju los program koji ne sejva ukucano ili sto bi ga znao zasto se kreirane posiljke nevide kuriru kada ih svi vidimo online.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
https://i.postimg.cc/9zYnCdQG/hp24.jpg Sve što danas preuzmu drugi dan čovjek dobije. |
Luda kuća...
Kad su mi rekli u pošti da će te 14.04 biti na krku, mislio sam da je do korone... pa možda sistem računa da je Krk otok, bez obzira na most... šta ja znam... Još mi je teta prekrižila sljedeći dan do 11h i stavila 20h i dopisala 20.00h A tebi stigne iz Zagreba na Hvar (trajekt) u 24h... još si predao poštu u 17.32... U Rijeci koliko ja znam ni ne primaju pošiljke iza 16.30, ako ti treba isporuka sljedeći dan. Niš, možda i moje stigne ranije... Javim rezultate.. |
Jeli posta radi skraceno do 17 ili normalno?
Na netu stoji od 7-20... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Svi poštanski uredi u HR rade najkasnije do 17h, sa time da su neki i zatvoreni, radno vrijeme i stanje se mogu vidjeti na linku.
https://www.posta.hr/pretrazivanje-postanskih-ureda/263 |
Citiraj:
|
Ko šalje za van a da je relativno povoljno, pošta ne šalje više u:
Kinu, HK, Srbiju, Crnu Goru, Portugal, Australiju... |
Zvali su me prije sat vremena da mi kazu da naprosto ne znaju gdje je paket. Nije im jasno je li u Osijeku ili u Zagrebu.
To je problem - imam iskustva i s drugim sluzbama. Mislim da je kod DPD-a stvar sto u svakom momentu mozes vidjeti gdje se paket nalazi. I ne, ne trebate pitati zasto saljem(o) HP-om ako ne valja (a ne valja). Takve su okolnosti i nema izbora. |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://i.postimg.cc/wRsJzxSF/Primje...-09-131221.jpg |
Zovem DHL da vidim koliko bi bilo slanje za Portugal pošilke do 50g
odgovor: 850kn :roller: Inače svaki put kad sam ih nazvao za neku uslugu cijena je bila drugačija, komedija od službe za korisnike, pecanje u mutnom, ko zna šta. Al moram im priznat da znaju dostavit paket na vrijeme vani, za razliku od HP expresa koji je bio tipa "ah obično od 5 do 10 dana, ali nemora značiti" |
Ja sam isto razbijao glavu kako poslati srednji paket od 15-18 kg iz Zapresica u Bugarsku. I na kraju nasao paket.hr . GLS fino dode kuci i pokupi paket, ispali su najjeftiniji i bili su jako brzi.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:34. |