![]() |
pozdrav, zanima me da li netko ima honor 7x ili mate 10 lite.. odakle je najjeftinije naručiti huawei mob? tj da ne ide na carinu?
|
P10 Lite ugodno iznenađenje. Za te novce mislim da za neki budget phone nema boljeg izbora.
|
Pozdrav,planiram kupiti Huawei mate 10 lite,dali netko ima navedeni mob,zanima me kakva je baterija ,koliko ima SOT i opčenito dali se isplati kupit. Hvala
|
Citiraj:
|
"Isplati li se" sa LG G4 na P10?
Zanima me koliko i je li uopće kamera bolja, te battery life. Vidim da se cijena po njuškalu kreće od 2500kn pa nadalje. Ili postoji neka bolja kupnja u cjenovnom rangu do 3000kn? |
Ajd da se i to desilo!! :) Kolega Schetz mi jucer montirao kaljeno staklo na P9, morao je neko baby ulje upotrijebiti da se po rubovima ispune zracni dzepovi... Sad mi vise nije frka mobitel vadit iz dzepa, ako ce past, nek mu je sa srecom... :)
|
Ima li tko ovaj Huawei P9 Lite mini i valja li išta?
|
Citiraj:
Na p10 jest brzi fokus, no tu prica staje. A za bookeh efekt instaliraj google camera i to je to. |
Citiraj:
|
Imam problemčić; od neki dan, app za sms parking ne radi. Otvorim ju, izaberem auto, zonu itd, kliknem, no kak sam kliknuo, app se zatvori i ne dobijam nikakvu sms potvrdu o plaćanju, dakle nije poslan sms. Isprobao 3 sms parking aplikacije, na svakoj isti vrag. Mob je Mate 9, neki dan dobio emui 8 i oreo pa kontam da nema neke veze s tim.
Ima ko kakvu ideju? |
Običan SMS radi? Možda probati clear cache i data SMS aplikacije .
A možda niti jedna aplikacija nije napravila update za Oreo, iako sumnjam da se tu nešto drastično promjenilo. (Najbolje probati na drugom telefonu koji ima Oreo ) |
SMS radi, plaćao parking prek njega. Napravio clear cache no isti vrag. Čim kliknem plati, izađe iz aplikacije i ne primam nikakav povratni sms. Svašta...
|
Vjerovatno se na Oreo izmijenio API za slanje SMS, pa se ruše sve aplikacije.
|
Yep , najbolje poslati feedback/bug report developeru/ima .
Premda je malo suludo da od 3 aplikacije niti jedna nije podesila. |
Thx.
Jel ima netko još tu oreo na huaweiu da provjeri jel problem samo kod mene? |
Javim ti kad stigne na Honor 8,ako stigne :D
|
Trebalo bi biti dovoljno da je mobitel na Oreo , nebitno da li je Huawei. Osim ako nije specifično za Huawei, što je opet korak naprijed u otkrivanju.
Koje aplikacije su u pitanju, Nexus 4 je naravno na Oreo 😁 pa da platim nekome parking ako se sjetim kad stignem doma ? |
Nemam Oreo još, ali probaj HAK-ovu aplikaciju. Nju koristim za plaćanje parkinga i dosad kod promjene sustava nije radila probleme.
|
Radi prek HAK-a. Svašta...
|
Jel ima ko Huawei P8 Lite 2017 i da je probao stavit kaljeno gore? Evo frendu već drugo stavio i uvijek na rubovima, znači oko cijelog ekrana na rubovima ostane zraka.
|
Citiraj:
Nije ti to zrak nego se staklo ne zaljepi na rub zbog rubova koji nisu ravni nego zaobljeni....imao taj problem na p9 lite ali kod logoa huawei Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk |
Nek proba ovo:
https://youtu.be/KgXOWVS---w |
O Bože pa di ja živim, nisam previše obraćao pažnju kakav je ekran al bome nisam ni znal da Huawei ima zaobljene rubove :D
Znači u tom je problem. Proslijedio mu link pa nek se igra ak ima volje. Tnx |
Citiraj:
https://www.aliexpress.com/item/Temp...781997960.html |
Ajd pa javi dojmove
|
Oce se to da skinit ako bude trebalo?
|
Ja sam stavio ovo na P9 Lite i mogu preporučiti.
Inače sam tudum za foliju stavit ali s ovim nikakvih problema nisam imao i nema niti jednog mjehurića ispod. Već je na mobu oko 8 mjeseci. Od sada nadalje samo Spigen. |
Moj P9 lite je odlucio gasit zaključane aplikacije, em zakljucane u taks manageru, protected,iskljuceno turn off after screen lock, wifi i mobile always on, ali gasi mi whatsapp i messenger lite... Sta mu se desilo? Ima jos neko ovakvih problema?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:57. |