![]() |
ako je ransomware, kako ti javi da moraš platiti, kad je već sjeba knox?
|
Samsung mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Dobijes zakljucan zaslon sa pinom i link za otkljucavanje u polju VLASNIKOV BROJ https://www.redhotcyber.com/en/post/...by-ransomware/ Danas me jedan frend pitao sta se moze na s24 ultra. Pokusao je i u ovlastenom servisu u Zg-u. Kazu 500€ nova matična ,samo tako. Ili platiti ransomware i nadati se da se nece vise desiti :) |
Ekipa,
Jel ima netko da je kupio mob i da je bio gratis punjač u ponudi ? Evo nakon 5mj još mi ništa nije došlo hehe... I sad piši mail na samsungpromocija@inventa.hr itd itd... Kak ste uspjeli to riješiti ? (ako jeste) |
1 privitaka
S23U :kafa:
|
Jesi uzbuđen?
Kazu ljudi: POTPUNO DRUGI TELEFON! |
Hahaha. Skroz. Evo instalirao na s23 plus. Idemo dalje 😁
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Malo bolje animacije, veci font u Quick panelu, share iz galerije se ne smrzne, ide gladje kao i iz kamere... Manje se grije kod punjenja. Ima jos nesto malo trzanja... Sent from my SM-S911B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Quick panel je do sada imao premali font koji je dobio mislim u oneui7. Prije je bio normalniji. Sada je opet ok.
Dosta fontova nije optimizirano u Oneui. |
Ženi danas na A35 5G sletio Android 16.
Ništa posebno |
Citiraj:
Ništa spektakularno, iako se promjene vide i to najviše na animacijama. Neke sitnice su ispeglali, ujednačili izgled nekih menia i sl. Ali i dalje ne možeš premještati elemente u quick settings panelu što meni osobno baš fali :fiju:. Koliko vidim u OneUI 8.5 je to moguće, sve elemente možeš editirati... U kratko, OneUI8 je ono što je OneUI7 trebao biti od početka. |
Trebala bi mi zamjena baterije na s23, vec na 10% se mob gasi, idealno bi bilo u splitu il okolici i da bude gotovo u par sati a da stave original bateriju i ni slucajno da je rade reset, ima li ko preporuku i otprilike cijenu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Pazi da ne zeznes signal fpc konektor. Svi zure sa youtube uputama pa sjebu antenski fpc konektor na maticnoj na koji se spaja onaj zeleni kabel. Popravak je 100+ eura
|
Citiraj:
Mogao si najprije napraviti sigunosnu kopiju na vanjsku pohranu ili na oblak na 30 dana. |
Gospodo, s23ultra jutros sletio ui 8 android 16, moze li netko potvrditi raskanta li mpbz? Ne ide mi se u poslovnicu...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima li tko problem da iako je sve živo namjestio, whatsapp i SMS notifikacije ne pale ekran ako su notifikacije postavljene na detailed ? Kad su na brief dođu, ali na detailed mob samo zavibrira i ne pali ekran ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Proveo sam sad 15ak minuta sa mobitelom, isprobavajući razne postavke i kombinacije, i svaki put mi uredno uključi ekran. Ako uspiješ riješit daj pliz javi što je bilo. |
Ček jel tebi pali ili ne pali ekran? Meni samo za viber pali, za sve ostalo ili crni ekran ili onaj kao mali brief popup i to je to.
|
Pali mi ekran kad su mi notifikacije stavljene na detailed. Kad je odabran notification (popup) style brief, onda ne; onda samo na vrhu ekrana izbaci naziv aplikacije koja je poslala obavijest a ekran ostane isključen. To je na Samsungu.
|
Tako i treba biti. Meni detailed ne pali , brief radi kako treba. Koji mob imaš ?
|
Imam S10e. Six years and still going strong :fala:
|
Citiraj:
Sent from my SM-S931B using Tapatalk |
Ja isto imam S10e od 6. mj 2019. i dalje se drži, jedino što me živcira unazad nekoliko mjeseci kad mob stoji i upališ ekran sve ok, čim ugasiš ekran i ponovo upališ dobije zelenu nijansu i kvaliteta prikaza na ekranu je loša kao kroz neki filter. Neki kažu da ekran odlazi, neki da je bug. Nekad kad pojačaš svjetlinu npr na max se popravi, nekad ne. Kad stoji neko vrijeme ekran ugašen opet se popravi taj prvi put samo. Ne mislim ga vraćat na tvorničke zbog sveg što imam posloženo na njemu, ako nema rješenja ništa, uskoro ide nešto drugo kompaktno.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:53. |