![]() |
Citiraj:
|
GoneMAD music player najtoplije preporučam...probao sam valjda 20 dok nisam ostao na njemu...opcija ima milion.
|
Ako trebate nešto jednostavno - AMP.
|
Citiraj:
Poweramp može koristiti covere iz foldera, jednostavno se tapne na cover i pričeka na meni... Na višim rezolucijama i većim ekranima izgleda puno bolje od jadne slike iz ID3 taga. Uopće ne bih tražio drugi player da nema iritantne provjere licence. Ispada da je bolje koristiti crackanu aplikaciju nego je pošteno kupiti. Ni prvi ni zadnji takav slučaj :fuming: Hvala na dosadašnjim preporukama ali sve to sam već probao. Izgleda da ću morati ostati na Powerampu ili napisati/dovršiti svoj player. |
Citiraj:
|
@Lacy, kužim sad, da. Nisam obraćao pažnju na to jer najčešće browsam muzikom pod "albums" sekcijom gdje ima prikaz covera. Ovo bi i meni bilo nezgodno da koristim plejliste. Ali hej, ime albuma bi ti trebalo pisati i na plejlisti pored imena svake pjesme i u fullscreen playeru na dnu ekrana. ID3 coveri isto mogu biti lijepi ako si dodao fotkicu barem malo veću od 100x100px :) (500x500px se vidi baš fino). Nadam se da ćeš naći player po ukusu!
|
Ja još čekam neki player koji će imati lijevo popis Artist - Album - Song, a swipeom desno će biti playlista. Double klikom na lijevom "ekranu" na neku stvar ili album će mi ubaciti dotičnu pjesmu/album.. desno i to je to.
Sve ove kerefeke koje hrpa programa ima. Što album search, što song što ovo. Još mi najbolji način kako mi je to na google musicu riješeno (search). Eh :) Tako da se držim gmusica i dalje. Ako nemam bandwitha i prisupa wirelessu onda si fino natankam mob sa fileovima od kompa (music folder mi je tak i onak syncan sa gmusicom) i ciao djaci. Kad playam ono kaj imam lokalno niš mi ne skida sa neta, a kad puštam ono kaj nemam lokalno nakon kaj pjesmu poslušam ostani u cacheu. Odlična stvar. Primjer, u Pragu krajem prošle godine slušali u hostelu uz viskač i pifu stvari sa moba i tako četri dana, odnosno večeri prije izlaska i na povratku sam imao oko gigu i pol muzike kaj sam mogao offline slušati. Za Covere ne znam jer meni je cijela kolekcija uređena pa sve ima svoj cover. |
Meni je za sad PlayerPro najbolja i nije mi zao para. Jedina ima pravi folder->playlist rijesen. Mort player je dobar i jednostavan.
|
Citiraj:
Obzirom da sam često u roamingu/avionu to mi predstavlja priličan problem ;) |
@perich - pun ti je spremnik poruka na accountu
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Može preporuka neke igre slične kao što je Hambo?
|
Kako Twitch TV naterat na visu rezoluciju od 320p?
Prestigio 5080B, android 2.3 |
Citiraj:
|
koji Internet browser koristite, a da podržava Flashi tabove koji se vide klasično ko na vrhu browsera
Delphin mi se čini ok, ima li što možda bolje, delphin ne podržava flash koliko sam vidio |
Citiraj:
bunnyshooter |
Citiraj:
Koristim Dolphin beta jer se tabovi dok surfaš sami sakriju pa se dobija veća površina, a pomakom prema dolje se vrate. |
Ja Maxthon i browser je predobar, isto preporuka,isprobajte.
|
jel se to meni cini ili je stvarno dolphin browser podosta battery zedan?
|
jel ima koja tipkovnica da u portraitu ima 3x4 layout
sad sam na stock cm9 tipkovnici (galaxy i9000) i sve 5, ali dok tipkam u portraitu bude svega ne treba mi swipe, ni prediction, nista, samo da ima 3x4 layout opciju |
kod ovih tipkovnica, ja na nijednoj nisam uspio pronaći, kako da pišem hrvatska slova?
znači, ne želim imati full layout tipkovnicu sa hr znakovima, nego da dužim pritiskom na recimo slovo Z mi izbaci mogućnost slova Ž anybody? |
Kod mene je to tako uvik funkcioniralo na Smart keyboardu, a sada i na Kii keyboardu.
Znaci long press na recimo z daje opciju za ž itd... Baci oko na postavke ako nisi, tribalo bi raditi ako je odabran pravilan layout/jezik... |
Citiraj:
klik |
Citiraj:
Citiraj:
|
evo na smart keyboard pro uspio namjestit da mi nudi hr slova na duži pritisak.
meni je hox na 4.2.1. androidu, nemam pojma jel ima i novu tipokovnicu od jellybeana 4.2 :D rom je gore icecold od lordclockana tu s foruma što sam htio pitati, je što koristite od aplikacija na sovjim android uređajima, nekakva must have lista? |
Nije ni čudo da ti ništa ne radi kad koristiš ROM za kojeg valjda 99% android usera koji su radili ili rade flashanje uređaja nisu čuli. :)
Prouči MIUI rom. To ti je najbliže "apple" OSu koji postoji na androidu. :) http://www.youtube.com/watch?v=Cv4mhDohoYc Nema must have liste. Stavljaš aplikacije kako ti se stvori potreba. :) Meni je primjerice andFTP must have za spajanje na FTPS, a ti možda ne radiš takove ili generalno FTP konekcije. |
Nova launcher
Alarm clock extreme Mx player pro Solid explorer Opera mobile Quickpic |
Citiraj:
Citiraj:
|
ja imam primjedbu za operu mobile (android) koja me u pocetku odusevila. sve je danima bilo ok i onda se jucer iz cista mira javio problem da se nakon x minuta koristenja vise niti jedna stranica nece ucitati. ocistim cache, keksiće, itd, ponovno pokrenem operu i nakon nekog vremena opet isto.
zasto, kvragu zasto? na svim drugim browserima sve se ucitava bez ikakve muke. moram napomenuti da opera mobile prekrasno prikazuje stranice. na svim drugim android browserima stranice su prikazane pomalo nezgrapno i glomazno, dok u operi sve izgleda elegantno, glatko... samo radi toga volim taj browser. |
Citiraj:
Konkretno, kod mene se ovo desi kada u vremenu od par minuta klikam razne linkove unutar jedne te iste stranice. Zatim odjednom nastupi taj nekakav lag, da mi jednostavno vise nece ucitavat ono sto kliknem, nego samo stoji na mjestu... Ako zatvorim sve postojece tabove i krenem ispocetka onda sve opet radi, ali zatim se taj lag opet vrati. Vrlo iritantno. Nemam pojma kako da srocim sve ovo i napravim bug report... Zaista steta, jer niti jedan drugi browser ne prikazuje stranice tako kvalitetno i pregledno poput opere. Drugdje imam dojam kao da je zoom stalno ukljucen na 150%, a traljavo scrollanje da ni ne spominjem. Steta da ne postoji niti jedan normalan browser za android. |
Citiraj:
imao slican problem jedno vrijeme i to samo na nekim stranicama (npr overclock.net). updejt opere je rijesio problem :goood:. :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: je li netko isprobao operu next? na marketu je ne mogu naci, na sluzbenoj stranici je sve zbunjujuce... |
Da li ima kakva tema o Android aplikacijama za tablete ili su sve smartphone aplikacije kompatibilne sa tabletima?
Ima netko sa tabletom, a da je voljan podjeliti svoju listu must have appova...? :) |
Jel moguće staviti iGo preko cijelog zaslona, imam HoX i aplikacija mi je ovako u lijevom uglu.
Kad je bila na I9000 sve je bilo ok, znam da je radi rezolucije druge ali jel se može to kak podesit da mi i na HTC-u radi prek cijelog zaslona. http://www.pohrani.com/t/2k/MF/4GVxh...2200-16-00.jpg |
Moze, samo nadi verziju koja podrzava tvoju rezoluciji...
|
Zanima me kupnja aplikacija na play.google.
Naime imam debitnu visa business karticu od PBZ-a. Je li moguce platiti direktno bez autorizacije? Do sada sam placao preko paypal, a nikako direktno. |
Moraš se registrirati na njihovu Checkout/Wallet aplikaciju. Ako je tamo podržana tvoja kartica, onda ti ne treba nikakva autorizacija.
|
Može preporuka neke Sygic navigacije koja ne zahtjeva neki root ili nesto. a da je full verzija ?
|
vi koji koristite chrome, pametnije koristit običan il betu?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:41. |