![]() |
IPS je. Na nekoliko recenziaj je naveden IPS.
Sumnjam da su stavljali dva različita ekrana. |
Tocno je i jedno i drugo, IPS jest TFT.
|
Citiraj:
|
Zvucnik je jako pristojan, nemas brige, cak ima lijepo bogat zvuk, nije piskutav
|
Motorola je na popis uređaja koji će dobiti nadogradnju na Marshmallow dodala još neke koji prije nisu bili, nažalost Moto G prve generacije još uvijek nije na popisu.
|
Čini se da će Lenovo ubiti Motorolu kao brend... Moto serija bi se trebala zvati Moto by Lenovo.
|
Super. No Lenovo i dalje nije napravio neki očekivano veliki push. Još uvijek tapkaju u mraku, a koliko se sjećam, od akvizije motorole prošlo je više od godinu dana.
|
Eto sad ćemo ovu temu morati preimenovati u "Moto by Lenovo".:D
|
Mislim da nećemo tak skoro :)
Ovo ostaje Motorola, postoji tema i za Lenovo :) Ipak ovdje ima Moto G korisnika (mislim da si i sam među njima :) ) tako da bumo to tak ostavili ;) |
Ovaj Marshmallow mi je ubija bateriju na Moto X2, ne osjetim poboljšanja tog Doze-a, sad imam 40min manje SoT-a nego na 5.1..
|
Pozdrav
Imam Moto 1 i Moto 3. To su zbilja izvrsni uređaji. Jako me zanima jedna stvar koja me strašno nervirala, a mogu je povezat i sa komentarom kolege poviše. Recimo dok većina ljudi cvili, gdje je moje ažuriranje i kada će ili hoće li uopće stići, ja sam jedan od onih..."ne diraj ako sve radi". Moto 1 mi je stigla sa KitKatom. Perfektno je radila i nisam želio Lolipop. Kada su ga počeli isporučivati ,mobitel je namješten tako da ti jedan proces svako 20min javlja "ažuriraj uređaj". Ja to ne želim! No rješenje ne postoji. Morao sam ažurirati na Lolipop. Od nedavno imam Moto G3, 5.1.1, opet OS radi fantastično. Baterija traje,traje i traje. Sve radi ko izmišljeno i mene jednostavno ne zanima 6.0. Jeli i dalje traje ta politika da ću silom morati preći na 6.0?? Ne pada mi na pamet nikakvo rootanje ili sl...već me zanima može li se ikako blokirati ažuriranje. |
Koliko mene pamćenje služi, na Moto G 1st Gen, kad je došao update mogao sam odabrati da me nikad više ne podsjeti.
|
Citiraj:
http://motorola-blog.blogspot.bg/201...-as-brand.html |
Citiraj:
Ostat ce tako iducih godinu, mozda dvije, a onda ce biti ko s Nokiom, svi mobiteli ce postati Lenovo. Od jedne legende u polju mobilnih uredjaja ce ostati samo sjecanje. |
Citiraj:
|
Znam, mala smeca plasticna koja dobijes u prepaidu
|
Nokia ove godine kreće ispočetka sa highend smartphoneovima powered by Android tako da budemo vidjeli kako će to ići.
|
Ama Motorola Defy ima da me služi duže od opstanka ove teme, makaršta i od foruma - mod molim lock :p
|
Moto X (2nd) na popustu u UK do 01.02. - 199 GBP za 32Gb verziju
http://www.talkandroid.com/281939-mo...ions-included/ |
Citiraj:
Jest, još uvijek sam ponosni vlasnik Motorole Moto G kupljene na tvoju preporuku. Evo nakom malo više od dvije godine korištenja imam samo pohvale za ovaj mobitel. |
Uskoro izlazi 6.0 za Moto G 2014 (2nd) :)
|
Citiraj:
|
I kad će ako ikada izići 5.1.1. za G prva edicija!!??
|
Citiraj:
Dakle vrlo brzo, moguće od početka drugog mjeseca Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/moto...rs-01-t3191874 |
Mislio sam na OTA verziju. Neznam sam to raditi.
|
|
Mučko jedno đubre.
|
Stiglo i meni jutros 6.0.
Sad gnjavaža sa ažuriranjem,pa ponovno čisti instal. Neću koristit onu opciju vjenčanja sd kartice sa uređajem. Neka ostane solo skladište. |
Stavio i ja 6.0 na moto g (3rd gen).
Nisam radio reset i mob i dalje radi fluidno, bakterija je strava, treći dan i na 50% je, umjereno korištenje. |
Valjda će uskoro i na 2nd Gen
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:58. |