![]() |
ja sam svoj key od spirita uzeo, a sto se tice updejta da trazi odma dvd
|
Kakva glupost.
|
evo pitanje , kako stavit directx 11 na BF ? imam 5770 , i sve na max AA 4x AF 16x , igra je konstantno na 70 FPS , to mi je sumnjivo.. na 1680*1050 rezi. stavio sam u DxVersion=11 s auto , no to mi je i dalje cudno...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
su original cd-ovi od compa............sto sam dobio s njim ..............kupio komp prije godinu dana..................
|
Citiraj:
|
Je li kome došlo sa gameco doma. Meni naravno nije ali ne očekujem prije ponedjeljka , međutim Nada je k**va a i Martina isto...
|
Mislim da je jos rano, tek su poslali u srijedu. valjda dodje u pon ili uto
|
Valjda dođe u ponedjeljak...onaj drugi...
|
Citiraj:
|
Kako je dosta aktualna tema jedno upozorenje za nvidia korisnike nemojte koristit .75 drivere jer spale grafičku......
|
Igrao sam do zasa,zasada je vgg i uzasno zabavno.
Evo malo da se pohvalim: http://xs.to/image-B449_4B912735.jpg da sam imo c4 score bi bio iznad 6k. |
Evo ja pokupio svoj primjerak, igra je preeedobra, ali je prelazak sa dugogodisnjeg coda malo zeznut. Za sada sve 5.
|
jel to jos ima nekih sitnih bugova?kolko vidim na scoreboard-u ona slova mp_kills idu preko drugih ... znaci ipak ima K/D stats ..
|
OMG,pa ovo je katastrofa,malo radi spajanje na servere,malo ne,texture pucaju,diskonekta me sa servera,strašno,
Nadam se da če riješiti to uskoro. EDIT: Da,i ta slova su jedna preko drugih,na mitraljezima je crno staklo itd... |
Veki, jesi uninstalirao betu. Kazu da to rjesava diskonektanje sa servera.
Odigrao sam 6-7 conquesta i izgubili smo bas svaku!! :D Ekipa igra katastorfalno, opet nema spotanja ni za lijek, izadjem iz tenka da ga popravim i team-mate mi ga drpi sa 20% energije. Svi se boje poginuti i stoje i čekaju iza zgrade. Medic me je jednom samo oživio iako je bar 50% ljudi igralo medica. Ovih prvih sat vremena igre me je totalno zbediralo, morat cemo nekakav klan organizirati inače je ovo mlaćenje prazne slame :( nema nikakvog gušta |
Citiraj:
Ma ok,to mi je najmanji problem,desilo se 1 il 2 put ali dok se spojim na neki server treba mi 10min,neče se spojiti iako ima 15/32 igrača i tak. |
Meni se spaja od prve, ne diskonekta me nista, evo proveo sam 2 sata u komadu u igri i niti jedan problem ali te sitne stvari koje se desvaju ce se popraviti mislim sa prvim patchem
|
jer itko ima problem da mu ne zeli loadat save game... tj. kad stisnem resume game nista se ne dogodi i moram ispocetka :(
|
meni se cini da je finalna verzija vise zbugana od bete.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
mislim da tome sluzi trznica :chears: |
Citiraj:
aktivirao sam u win 7 "guest" account, znaci ime sa kojim se logiram je Guest i radi sve bez greske |
Citiraj:
|
Citiraj:
btw predobar SP, grafika, zvuk, atmosfera... ne sumnjam da i MP nece bit takav cod se moze sakrit u misju rupu pred ovim |
jeste stavili ovaj punkbuster?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:01. |