![]() |
Citiraj:
Fotić me ne dira, bitno da fluidno radi i da je prijem tj kvaliteta zvuka dobra, i baterija naravno.. A pretpostavljam da 512mb bi trebalo bit dost? |
Čuj, meni se čini dovoljno za WP uređaje - Android na tome umire, cvili.
A Symbian na 256Mb radi bolje nego Android na 1GB RAM-a. Neke aplikacije ne rade ako imaš WP sa 512Mb umjesto 1Gb, ali to su uglavnom igre, što me isto ne dira. Odi u VIP centar, tamo uglavnom imaš izložen 620 pa malo pročačkaj, u T-Comu ti je izložen 520, pa malo usporedi. |
Citiraj:
A na njuškalu, je od 1100-1500 koji smijeh... Valda ove 520-tke nisu rasprodane.. |
Nokia radi konkurenciju Google Street View:
http://www.wpcentral.com/take-look-h...le-street-view Na GDR3 se sprema ono što svi želimo, individualna jačina zvuka... http://wmpoweruser.com/more-details-...rols-and-more/ :goood: |
odlicna bi bila opcija da sa long press volume tipkama mozemo skipati pismice.
|
Dali na Nokiji ili nekom drugom wp video-player vuce titlove ? Meni na Huawei w1 koda ih nema. Rijesio sam tako sto sa MeGui prekodiram film u mp4 i zaljepim ih na film, usput malo i font povecam ali.., nije mi bas komp ili laptop uvjek pri ruci i onda ako naletim negdje sa strane da mi neko da kakav film gleda se bez titlova. Player nije los, nema trzanja slike itd ali nikakvih opcija nema, pravi spartanski.
|
Citiraj:
Baterija kao sto su tu neki spomenuli bi trebala bez problema drzati dan, a malo teze cijela 2. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poprilično siromašan. |
Nokia Bandit, 6" phablet je dobio službeno ime Lumia 1520
http://www.phonearena.com/news/Nokia...a-1520_id46787 |
Bem ti kolko plocica sam stane na tu Nokiu :) Sad je sam pitanje kojom baterijom ce to cudo opremiti. Za surfanje ko bog velicina.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
osobno koristim Battery Sense, ovaj od Wolverina je Battery... |
Edigital ima back to school akciju.
Lumia 520 - 1199kn Lumia 820 - 1999kn |
na Amazonu provirila Lumia 1020, samo 700€.
Ljudi navalite. :D |
Ma ova lumia 520 je strasan mob, baterija je tak tak, mada mi je sad drugo punjenje, prerano je jos za dojmove. Uglavnom ja zadovoljan, jos dok amber dojde i eto veselja...
Edit: ovaj search bar me bode u oci u browseru.. |
Citiraj:
|
Samo čekam da Ivo jednog dana napiše "dobio sam je free" :D
@ Ivo - U tom slučaju imaš tjedan dana da uživaš u njoj i onda u inbox očekujem cijenu :zdero: |
Citiraj:
Citiraj:
Tamo nedi u 10-om misecu. |
Da se požalim da je moj huawei w1 nakon 20 dana nabacio riku. Probudim se vidim ugasen, probam upalit nista, izvadim pa vratim bateriju nista, stavim ga na punjac crvena lampica samo blinka.
Ništa odo u tele2 Tj radi sad nakon sto je par min stajao na punjacu, baterija bila na 0 a jos jucer je bilo vise od pola :S |
|
Citiraj:
|
Nokia pa Nokia...osjećam se totalno zapostavljeno sa HTC 8x
|
Fotka phableta Lumia 1520
http://www.wpcentral.com/nokia-lumia...ed-first-photo |
Kod "Mađarona" je Lumia 820 - 2000kn (Back to School akcija).
Ah bem mu miša.. :( |
a pričaj mi, kod njih platil full pred niti mjesec dana...al bmk, ja hepi s mobitelom :)
|
Citiraj:
zna netko mozda dali je to software ili hardware problem? |
meni se tako ne ponaša postotak baterije na wp8, tako da je vjerojatno do tvoga uređaja.
Uvijek možeš napraviti factory reset i vidjeti da li je to riješilo stvar. |
Citiraj:
Za sada nema takvih problema ( na srecu :D ), bas ga drljim u zadnjih 10 dana posteno, mast mu vadim i jedino sto mi je uspjelo je bilo da mi se zblesala memorijska kartica jer sam obrisao "WPSettings.dat" i poslje toga kopirao sve i svasta na nju pa se desavalo da mi duplicira albume sa slikama, pjesme i video i za 2 dana nema mjesta na kartici vise :D Zanimljivo da format iste sa telefonom nije rijesio problem ?!? Jednostavno je i dalje sve duplicirao :stoopid: Ponovo sam postavio telefon i sad zadnjih 10-12 dana je sve normalno koliko god sta prebacivao vamo-tamo. Jedan zanimljiv podatak tko koristi navigaciju Here Drive+ na njemu, testirana je na potezu Osijek-Gospic, podravska magistrala do Zgb pa autoput do Karlovca i opet obicna cesta..., bez greske s time da se gps izgubio 2 puta ispod nekih drvoreda na nekih 2-3 sec, takodjer isprobavano je namjerno skretanje negdje van rute, novu izracunava u roku 5-15 sekundi. Oko 6h je trajao put, telefon u airplane mod sa ukljucenim gps te je bio spojen na auto-radio radi slusanja muzike no nije stalno svirao.., znaci audioplayer telefona preko izlaza za slusalice pusta muziku na auto-radiju u pozadini dok radi navigacija te se automatski player telefona puzira ako navigacija "govori". Super stvar, slusas muziku a navigacija uskace kada treba i poslje muzika sam nastavi dalje.... Baterija je bila napunjena frisko prije puta i na cilju je bila 34% tako da vjerujem da bi izdrzala bar jos 2-3h sto bi znacilo put od cca ~9h !! Naravno, nema telefoniranja wifi surfanja itd... |
zena zapela za lumiu 620 :D
par pitanja prije nego me baci u trosak..rade li viber i whatsapp kako treba..ono brzo ko sistem sam po sebi..ovo ostalo (mail,net,pozivi) pretpostavljam da sljaka bez beda :) thnx.. |
WhatsApp radi normalno, rade i notifikacije.
Za Viber nisam siguran, mislim da je još uvjek u razvoju. Znam da im kasne notifikacije, kao i na FB-u, ali zato Skype i WhatsApp rade savršeno, kao i sve drugo - nema štekanja, kašljucanja, davljenja i gušenja kao na Androidu. |
Surfam prek UC browsera, i svako malo mi baci poruku "out of memory", u pozadini neam niš kaj se vrti.. i onda Resuming
Kak je kod vas stanje? Nisam imal s tim problema, sve do sad... Jel moguće da guta tolko memorije ili mu je stvarno malo tih 512mb? IE je normalno delal.. U pozadini se ne vrte nikakve aplikacije... Lumia 520 |
Hmm a čuj, tebi treba browser koji sprema passworde,
meni za to IE nije potreban, jer na mobu surfam casual, ali možeš probati Firefox. EDIT: Vidim da se više ne može skinuti - šteta jer je zaista odličan. Treba dolje lijevo otići na manualno skidanje, skinuti na PC, staviti u ROOT microSD kartice (preko čitača kartice) i staviti natrag u mob, nakon toga otići u Store, i na dnu će se pojaviti SD card -> i sve skinute aplikacije na SD kartici. |
Citiraj:
nema veze sto si skinio .xap i kopiro na sd karticu, ako ta aplikacija vise nije na storeu ili nije kompaktibilna s telefonom - nema instalacije... :fiju: instalacija sa sd kartice je zamisljena kao backup solucija, ako nemas wi-fi.. da mos skinit neki veci app i instalirat ga. znaci, samo se preskace proces skidanja, proces instalacije i dalje mora store odobrit ;) |
Crvena L1020 dolazi u Italiju
http://www.phonearena.com/news/Red-N...e-leak_id46940 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A da ne slušaš tu samoprozvane eksperte koji nikad whatsapp nisu probali na androidu,pa i symbianu....dovoljno ti je pogledat iskustva ljudi na WPcentral forumu :) |
Tako nešto me i brinulo..neću da me svakih pet minuta pita zašto ovo zašto ono a ja nemam ideje jer nikad radio na windowsima..pogledam još malo da joj znam ukazat na probleme koje neću znat riješit :)
|
@trouble:
Nisu vratili audio API u aplikaciju. Ljudi na WPcentral forumu su također ljudi kao i mi. Nisu ništa pametniji ni gluplji od nas, stoga ne omalovažavaj ljude na ovom forumu. Whatsapp radi sasvim uredno na uređaju. To ti kaže samoprozvani ekspert koji je koristija whatsapp na svim platformama. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:06. |