![]() |
Citiraj:
|
Meni i dalje samo poljski family prolazi
|
Argentina family, čekao sam da istekne, spojio se na VPN i u Bluestack youtube app produžio sa revolut mastercardom kojeg sam i do sada koristio. Sve je ostalo od prije, profil, family... Naplatili su mi u USD (4,29), do sad je bilo u ARS. Vidjet ćemo do kad će
|
vidjet ces sa 1mj .. tako sam i ja
pa opet poslali .. da im nepaše |
ja odselio u srbiju
obiteljska 9,8€ tunnel bear i revoulte visa |
Citiraj:
|
Hmm fala ,sad da jos skuzim kako to starcima pribacit na zamzung tv
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Indija se renewala s gift carda bez ikakvih problema, €4.40 family
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1b95dc18dc.jpg |
how
:) |
Par stranica ranije napisao
https://forum.pcekspert.com/showpost...postcount=1283 |
hmm, al tu si izgubio komfor, pay and forget
svaki mjesec odlaziš kupovat gift card |
Evo i meni prvi mjesec naplaćeno produljenje YT Premium (ARGENTINA, bluestack) kojeg sam aktivirao 14.12. nakon puuuno godina Argetinskog family komfora .
Vidjet ćemo do kad će trajati no prolazi jednostavna naplata s Revoluta, ja sretan dok traje. |
Citiraj:
Napucao gore gift carda za dvije godine. Nakon dvije godine opet napucam |
Ima se para... :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isprobao ovu metodu danas na iPad-u za Femili plan i odradilo sve po PS-u :D Za početak stavio gore 25€, taman za nekih 6 mjeseci premiuma pa ćemo vidjeti kako će se ponašati ;) |
Isto i kod mene. Proslo sve super sa tom metodom
|
Citiraj:
|
Evo info za vlasnike iphone, osim brave browsera koji blokira youtube reklame, imate opciju Revanced aplikacije sa app storea, 8 eura godisnja naknada, vrti youtube i youtube music bez reklama. youtube music pustam u autu prek blututa.
Ak vam se ne zajebava s karticama i guglom |
Ma ja na kraju Safari koristim za youtube sa AdGuardom. Kad zaključam mob moram na lockscreenu stisnut play i onda dela i sa zgašenim ekranom.
Kolko malo gledam yt sasvim ok alternativa |
Citiraj:
To je YouPIP -revanced? Sent from my iPad using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
yes |
Citiraj:
Za drive bila akcija prva 2mj po 0,26€ , od sljedećeg mjeseca ide po 1,10€ Ništa posebno nije rađeno, VPN na Ukrajinu, logirao se onda na google account i probao aktivirat |
Nije direkt vezano pitanje za premium ali...
Nego kada niste logirani na YT jel možete pregledavati video ili vam piše Citiraj:
EDIT: bio sam na jednom računalu spojen na VPN. Ali čudno da mi se to pokazalo i na drugom koji nema VPN. |
Citiraj:
|
Jesam
Ali brže mi nekak radi revanced 8 eura za godinu dana mi nije teško dati |
Nije problem u 8€ godisnje, nego sto opet dobijem YT web interface a ne onaj "aplikacijski". Isto to imam i u Brave-u tako da ne vidim prednost ovoga.
|
Meni vise na aplikaciju vuce koristeci Revanced nego na web sucelje kao na Braveu.
Probaj free sa pun k reklama samo da vidis kak radi youtube, ili euro za mjesec dana plati |
Firefox mobile + ublock origin i bok. Koristio sam u par navrata revanced + microG i u par navrata sam imao dojave "pokušaja prijave na moj google račun" sa Windows klijenta iako je jedini kojim se služim bio ugašen (dakle ne sleep/hibernacija/modern standby). Prvi put sam mislio da je slučajnost, drugi put sam reko - nope.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:25. |