![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
sad neradi vise dobro ni sa starim ni sa novim driverima... |
Probaj reinstal wina,to bi ti trebo bit prioritet.
|
Pozdrav svima!
Evo mene zanima da li je grafa iz naslova ove teme jos uvijek best buy i da li ju ja mogu ubacit u svoj komp s obzirom da imam napajanje od 400W? |
Citiraj:
|
Bas reinstal i onda fino drivere od ploce,grafe,neka igra i probaj,nema druge ;)
|
I eto tako sad ispada da sam bacio 500kn za ovu grafičku, mogo sam fino zadržat 3870 i svi sretni i zadovoljni.
4850 nije dovoljno jaka za nove igrice a 3870 je i više nego jaka za "stare" igrice (Dirt, grid, gow,cod 4,5) i tako mi uzalud sve, već sam se ponadao da ću napokn odigrati krysis jer e suzdržavam već 2 godine čekajući da nabavm grafičku doraslu krysisu i sad ništ od tog a i bacio sam pare. Neznam na koju fintu ali sasvim sam glatko igrao gta 4 sa 3870 na visti isto. ova 4850 nije ništa bolje ponudila u igricama. klokal sam proc na 3.8ghz mema 2gb na 1140mhz cl5 i grafu sam klokal 700gpu/1100ram pci-express na 100mhz fixirao i pogasio sam sve one finte c1e eist i ostalo uzalud sutra budem kupio još jednu gb rama stavim xp i onda ću vidit jel to vrijedi čemu... još neke preporuke? da stavim sp3? i kaj još da napravim, koji bios mi je najbolje stavit na p35-ds4 , najnoviji ne da klokat puno, najbolji su mi F7 i F8 i koje drivere da stavim za grafu? Usput za memu da pitam, sad imam 2x1gb kingmaxa 800, ako ja kupim sad još 1x1gb 1066 oće to sve radit ljepo normalno i jel bi se trebali moć klokat ovi od 800 u kombinaciji sa jednim 1066 kao i dosad? |
Citiraj:
nešto tu nevalja, gta 4 mi ide glatko, cod5 isto, cod4 nemam instaliran, mirrors edge do ibera:D glatko... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stavi XP pro, svejedno SP3 ili SP2, mozes koji oces. Na XP-u ces osjetiti razliku. Na visti bi bilo dobro da imas sto vise rama (pogotovo za 64 bitnu) jer puno koristi memorije u startu tako da se sa 2 GB laganu "gusi". 4850 je cisto zadovoljavajuca kartica tako da bi trebalo sve raditi kao podmazano. Za grafu stavi sto novije drivere, 8.12 skini s neta. |
Citiraj:
|
možda mi zbilja fali rama?
ili je moguće da je tolka razlika između e6750 i e8400 i da tolko utječe na igrivost |
Kako objasnit da 939 arhitektura NE MOŽE terat nove kartice...
AMD Opteron 144 @ 2.7GHz Sapphire HD3850 256mb @ stock http://www.imagesforme.com/out.php/t320909_6790.JPG Intel C2D 6550 @ 3.5GHz Sapphire HD3850 256mb @ 742/2106 http://www.imagesforme.com/out.php/t320912_10842.JPG |
Citiraj:
XP ću stavit sutra, samo da "nabavim" neki. al mi nije jasno ak sve zajedno s igrom u task manageru je ram iskorišten 1.5gb od 2, kako će mi pomoći još jedan ili 2 gb? i ako bi se odlučio ipak za 2 pločice, jel ok okmbinacija 2x800+2x1066 a ako mi ovi od 800 idu prek 1100mhz hoće li moći tako i sa 1066 u kombinaciji? Citiraj:
:stoopid: |
Citiraj:
Ukoliko ides na kupnju dodatne memorije, kupi da ti budu iste(uzmi dodatne dvije da ti radi duall channel), meni se to pokazalo kao bolje rjesenje. Trebale bi raditi i sa 1066 ok, ukoliko nije velika razika u cijeni uzmi njih. Radit ce na 800 ziher :D.. Sad ako ove stare mozes clockati na 1066, onda uzmes jos 2 plocice na 1066, stavis memoriju na 1066 u biosu i vozi. |
Citiraj:
ma jebe me ovaj energy saver. kad njega iskljucim sve radi normalno... |
@veki - mea culpa, citao na 800x600 na poslu tako da nisam bas vidio tko, sta, gdje i kako a kako je problem bio slican spojio u jedan thread. Ipak, ono o srackanju stoji
@M.Vlahovic - popusio na istu foru 600kn, nisam dobio nista osim par fps vise i problema s driverima koje nisam imao. Bemti kupovine. Ali sta sad, na greskama se uci @pop - a testa, jako mala razlika u grafickom dijelu i pusiona na procesorskom koji se svodi na izvodjenje shadera procesorom, stvar koju inace svaki dan vidjamo u igram :D da, imas pravo....to bas dokazuje nesto |
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim da mi je ovo zadnja grafička koju sam kupio za sljedeće 2 godine, možda malo rama nadokupim ali to je sve, nema više, ne pušim više pare na tu foru, koji prevaranti to je strašno |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
evo i na full postavkama http://pce.hostili.com/images/3d-mar...5qsl_thumb.jpg |
Citiraj:
ali nema veze, lovu sam prezalio. Radio, zaradio, popusio.....prezivit cu kao i tisucu puta do sada. Bilo je i gorih stvari. Samo da nema ovih drugih problema i poluproblema.... @Veki-os naravno da razlike postoje. Ali ne toliko izrazene na rezama i postavkama koje grafa iz naslova moze gurati bez obzira na to koji proc ju hranio. |
Citiraj:
@M.Vlahovic - Ti si kupio 4850HD za 500kn!? Di si to nasao?! |
Citiraj:
|
Citiraj:
POP te pita zašto ga držiš na stock taktovima:D |
Citiraj:
ima li di na forumu dobar tutorial kako to bezbolno napraviti? |
Citiraj:
|
Citiraj:
ma no, kao da je dvoglava nešto moćnija, al ti znaš zašto sam mijenjao paaaa:fiju::D @gregSE - kakvih imaš problema sa driverima? ja izvadio 3870x2, piknuo 4850 i šljaka. no problems. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:27. |