![]() |
You suck :D
|
Citiraj:
|
moram priznat razocaravajuce za 12. mjesec :/
|
Citiraj:
Što se tiče neke kolekcije da, to se slažem. Ali opet, Titanfall 2 je možda i najbolji singleplayer FPS ove generacije. |
Ja imam aktivan svoj primarni HR account ali imam i US account. Znači paralelno imam ova dva.
Sad igram na mom hr accountu Days Gone kojeg sam na USa popustu platio 150kn (20$) dok je istovremeno na hr storeu cijena sa bf popustom 269kn, pa sad računajte koja je ušteda. Pa i AC Odyssey ultimate edition je kod njih 190kn na popustu sad a na našem hr storeu neide nikad ispod 349kn sa najvećim popustom. Inače je full ciijena 879kn AC Odyssey ultimate. Znači svakako su i velike razlike između našeg i njihovog storea i popusta. Trenutno igram ovu Days Gone i meni je ok igra, nije vrhunska ali ok razbibriga svakako ne za onih 500kn startnih ali za ovih 150 može proć :kafa: |
Hey. Evo uzeo i ja ps4 pro,pa ono pošto mi je prvi ps, koje igre su pod must za odigrati, i gdje ih nabaviti najpovoljnije?
Dobio onaj fortnite uz njega. Jel to čemu? |
the last of us remastered
uncharted 1-2-3-4 to mi prvo pada na pamet |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za Ps now nisam još probao ali netko je već negdje men se čini rekao da i to funkcionira samo neznam kakvi su tu problemi sa lagom jer to je ipak stream usluga. Budem i to isprobao svakako :) Mislio sam uzet i ovaj AC Odyssey ultimate edition za samo 190kn na Usa storeu ali pričakat ću tamo proljeće oko Uskrsa pa ga onda uzmem vrlo vjerovatno, jer nisam još završio ni Origins. |
Uzeo jucer u sd gow za 72 kn.za kolekciju
|
Super cijena, GOW će se isplatiti na PS5 odigrati ponovo.
|
PlayStation Store’s ‘Christmas Deals’ promotion starts today
https://blog.eu.playstation.com/2019...-starts-today/ |
Ali opet ništa wow. Cijene identične kao i summer sale.
GOW je u PS Hits 149kn, osim što nije deluxe, ostalo ništa specijalno. |
Pozdrav,
vidim da ima Gran Turismo™ Sport Spec II za 199 i Gran Turismo™ Sport za 109kn. Da li se isplati uzeti ovaj skuplji s obzirom na što se dobije? Nedavno piknuo PS4 pa gledam primarno GT i eventualno Asseto Corsa. Hvala |
Ne.
Kasnije ti to neće biti uopće važno, imati ćeš brdo svega. |
Vidim da se priča o ps now. Imam us account, ali ne mogu složit. Problem je vjerojatno u tome što treba imat karticu sa američkom adresom jer ps now nije moguće platit sa paypalom jer je povezan na hr adresu, a nažalost ni sa bonovima.
Za one koji imaju revolut, pretpostavljam da bi mogli složit ps now, ali preko UK accounta. Inače, ja sam koristio tjedan dana ps now koji sam uzeo na ebayu, trial za 1$. Odigrao sam za to vrijeme Until Dawn, isprobao Dirt i streamao Red Dead Redemption, nije štekalo. Imam optiku tak da nemam problema sa brzinom |
Jel' taj GT Sport najnoviji GT?
I jel' ima career mode kao prijašnji stari na PS2 ako se itko sjeća? Ili je online |
najnoviji je, ima SP al ni blizu GTA 3 A SPEC recimo, ni blizu, uopće ni nije career mode da kreneš od ničega i apgrejdaš aute itd.
ovo je 1% pravog GT |
Ali da te ne zbuni kolega, odlična igra.
|
da, ali kratkog, kratkog vijeka, nažalost (meni)
|
Uh, ja sam natukao dosta sati. Sve SP mečeve s zlatom riješio, sve aute uzeo, ja sam sigurno ložio 50-tak sati u igru.
|
yep, i ja imam sva zlata, ali kad se čovjek referira na stari gt sa PS2 onda je ovo goli *****, tadašnja karijera igrala se neću reć godinama, ali dugo, naspram ovog gt sporta
|
Ovaj nastavak je više za MP i tu je stvarno dobra igra. Tu i tamo nabacim koju trku i baš je gušt.
|
Citiraj:
Citiraj:
U principu, ako uzmem prvu verziju GT-a, povucem update i imam sve ko u Spec II bez placanja dlc-ova (izuzev ovih 2.5M credits) ? Career mode mi nije nesto bitan, vise MP i time-trial Prosli GT koji sam igrao je bio GT2 na PS1... good memories :goood: |
Jel' SP tipa ono moraš dobit licencu pa radiš kurs po nekim stazama i moraš to pobjediti da se utrkuješ u utrkama za npr classic aute, superaute itd?
Možda blesava pitanja ali ne želim dati nofce a odigrat ću par sati jer nije to to |
Ima i to.
Ali SP je po meni, time trial, prelaziti određene dijelove staze u određeno vrijeme, dio po dio. Kada kompletiraš sve dijelove, onda cijelu stazu. |
Je netko zna di se mogu naći neke special edition igre... Tipa red dead redemption, je izgleda da u nas nema baš nešto ako nije pre-order? Infomark, SD nemaju baš neki online izbor, možda u nekim poslovnicama ima nešto više.. Ili ima li neki online strani shop za takve stvarčice da je OK?
Sent from my SM-G973F using Tapatalk |
Vidi game.co.uk jel ima sta
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Pozdrav,od jucer sam vlasnik ps4 konzole..zadnje sam imao ps1 kada je izasao.
Sad me zanima kakve su to kombinacije US account i kupovanje jeftinijih igrica? Da li postoji mogucnost kupovanja igrica sa normalnim EU accountom ili HR? Nisam jos ni upalio ps pa neznam ni sta ni kako.. Uglavnom zanimaju me neke igrice primjerene za djecu jer radi njih smo i kupili konzolu. Hvala |
Ma imaš više store-ova (vidjet ćeš u PS store-u), pa provjeriš gdje ti je jeftinijee.
Ja kupujem normalno s našim accountom i našim store-om. |
E hvala ti.
|
Citiraj:
E sad, na US store-u ne možeš kupit karticom jer nije iz US, nego moraš kupovat bonove od 10, 20, 50$.. i stavljat ih na account. Pa eto, vidi kako ćeš. |
Pozdrav,
nedavno uzeo PS4 Pro koji u bundleu imao FIFA20 , nije bilo više verzija bez FIFA20. (SONY PlayStation 4 PS4 PRO 1TB G chassis + FIFA 20 + FUT 20 VCH + PS Plus 14 Days). S obzirom da ne planiram igrati fifu nisam kutiju ni otvorio. Mozda imam i vec kupca ali me zanima, koja je realna cijena igre ? |
Citiraj:
|
Jel igrao tko Tennis World Tour?
Dolazi godisnji pa da se malo odigra preko blagdana. Zadnji tenis koji sam igrao je bio top spin na xboxu. |
Igrao ja. Meni je bio zanimljiv, ali samo s dragom jer ona voli Nadala, a ja Federera pa smo igrali. Nije kao Top Spin, ali ovako za zabavu samo je super.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW odigrao par sati GT Sport. Zvukovi menija i feeling me podsjetio na GT1 i GT2 :respekt: Guštam za sad. Odvozio par sunday cup utrka i krenuo rješavat licence,treninge itd. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:59. |