![]() |
blah naravno da ce se inter zguzit u zadnjim minutama...
|
Neam rijeci za Bayern u drugom poluvremenu.
|
A sta ces, koliko su prilika falili, to im se odbilo u glavu.
|
Kazna! :D
Stvarno im svaka cast kako su okrenuli rezultat protiv onako dobrog Bayerna, jos u Munchenu. :D |
meh, promjenila se vremena..sad su njemci ti kojima se zabija u zadnjoj minuti...
marsej :( |
Citiraj:
Bayern si je sam metnul, da nisu bili neki igrači sebična govanca i htjeli sve sami mogli su ih razvalit sa par razlike... |
Ide mi sve više na kitu ulazak u gol sa loptom, koji k ne pucaju sa ruba 16erca.
Toliko su prilika fulali da se ne čudim rezi. |
Citiraj:
Prvo poluvrijeme im je bilo najbolje odigrano u zadnjih x godina, i onda onako loše odigraju drugo, to je za nepovjerovati koja transformacija cijele ekipe.... |
Gomes je usrao samo takvu šansu kad su išli 3 na 2. :)
|
Ma inter je morao dobiti i to se desilo :goood: Al da su bavarci njasre, samo bi se svi htjeli ušetat s loptom u gol :kafa:
|
I ja se slažem da bi gol u gostima trebalo ukinuti jer stvarno nema smisla. :)
Danas chelsea - kopehagen i real - lyon Verujem da ce chelsea lagano to dobiti i to bez previše truda jer imaju 2:0, a čeka ih m.city u nedjelju. Real - lyon. Nadam se da će lyon proći pošto mi real ide na jetru baš kao i barcelona. :) |
Teško će lyon:) Mourinho prolazi, al lavovi budu jako opasni.
|
Kiki the curica je i dalje ozljeđen? :)
|
Citiraj:
I onaj Ribéry je oveća komadina panjine:) |
Čudno mi je što je Robben jako brzo ostao bez snage. :( Robben mi je jedan od najboljih krilnih napadača ikad. :)
|
Zeznuli ti kladaru, jelda?:D
|
Ne. :) Danas još chelsea dobiva pa dobijem na kladari. Bayern-Inter i Real-Lyon nisam stavljao. :)
Nedjelja će biti dobar dan za kladu. Sunderland - Liverpool (na sunderland je koeficijent 2) i chelsea - m.city (1,65 na chelsea). :) |
ja ne kontam zas ne ukinu offside pravilo?
zbog 10cm zajebavaju ljude i prekidaju igru.. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
villa se jednom prilikom valjao i vrtio po travi kao da ga je pogodio cunami a bayern,usr*** su se sami,trebali su povest 3-1 ili 4-1 da nisu bezveze promašili a ovi talijani papučari normalno zabili |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zašto onda napadač jednostavno nebi stao na crtu peterca i čekao ispucavanje svog golmana preko cijelog igrališta njemu pod noge da ju ugura u gol? Offside je tu od pamtivijeka i tako mora biti, glupost je uopće pomisliti da se nešto kemija sa njim. Kad se samo sjetim koliko je polemika bilo oko uvođenja pasivnog ofsajda ali je to ipak bila odlična stvar. |
Citiraj:
recimo smanjiti broj igrača na terenu,možda zabraniti ulaz u peterac u nekim situacijama itd. dalo bi se o tome itekako raspravljat |
Citiraj:
|
Citiraj:
Real preko Lovrena do cetvrtfinala. Sukrivac za svaki gol. |
Citiraj:
Citiraj:
iako bi volio da se proba sa kompletnim ukidanjem ofsajda ako su mogli testirat onu debilanu sa 5 sudaca na terenu, onda mogu i ovo |
Amdijo, pak ti je tvoj Čelzi s****l kladaru, curice nisu bile u stanju 1 gol zabit:D
|
Citiraj:
|
Ne znaju picice zabit:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:32. |