![]() |
Kapitulirao sam, ne da mi se više, postao sam Hrvat :D
Objektivno gledano, 15 eur za 6 ljudi i nije tako puno, to je samo malo više od jedne porcije fritula :D Kod mene se yt gleda puno više i od netflixa i od maxa, disneya itd. S obzirom na količinu contenta izdržljiva je cijena. |
Citiraj:
|
AirTag je najjeftiniji pa eto, da imaš barem jedan. Neće pomoći za YouTube premium al' će pomoći Apple da zna gdje si :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Ja sam dobio obavijest da nisam Argentinac u 11 mjesecu i nisam niš trzao, uredno prošla pretplata 14.12. i dalje sam premium i naplaćeno $3,699.
|
Citiraj:
|
A to sto shera family sa pet dušmana, nit su u rodu nit u istom selu? Đe će ti duša :D
|
Citiraj:
|
yep, i ja jutros dobio mail na novo..
sad čemo ignore, možda prođe ili trk na onu metodu sa vpn ? samo nisam siguran, mora mi pretplata biti off ? kartice pobacat sve van i na novo odradit proceduru ? https://www.reddit.com/r/youtubeprem...ice_429_using/ |
Ima tko rođaka u argentini da nam posudi karticu? :D
|
Citiraj:
koji vpn si koristio ? jer meni ne izbaci vpn tunnelbear app.. skinuo sam tunnelbear na pc argentina .. youtube na bluestacku . i dobijem cijenu al preko google pay verifikacija kartice, na kraju izbaci da kartica nije iz države argentine pa ako netko ima step by step .. bilježim se sa štovanjem |
Citiraj:
prvo sam obriso stari profil za placanje u gpayu i sve podatke. onda sam se izlogiro, upalio vpn, ulogiro, napravio novi profil s karticom iz revoluta i argentinskom adresom. to sam radio na PC-u, a prije nego sam upalio revolut na mobitelu sam upalio vpn i tek onda uso u revolut da dam podatke za karticu. ovo je sigurno overkill za vpn na mobitelu, al uspilo mi je. i onda ides na bluestacks provest placanje, a tamo sam koristio samo vpn na bluestacksu i ima fora da ti ne zeli prihvatit placanje, ali onda ugasis i upalis vpn i prode |
koji app na bluestacksu ?
poigrat cu se i ja jos jednom, ovo za profil nisam znao sad ga obrisao |
Bs ima svoj vpn(tunnelbear)
|
citam negdje da poljska studentska prolazi lagano..3.5 eura mj
|
Jel prolazi bluestack metoda? Mislim si da bi opet mogli stizati emailovi nakon par mjeseci pa cu vjerojatno otkazati pretplatu i krenut s pasivnim metodama blokiranja :D
|
Meni je prosla prije par dana.
Bluestack plus tunnelbear PC app i revolut |
Jel pretplata mora biti neaktivna/istekla za bluestacks? Meni jos traje par dana i ne mogu dolare nikako dobiti... Upalio sam tunnelbear na bluestacku
|
U mom slucaju je bila neaktivna.
Ali bio sam u pakistani u morao preseliti u argentinu pa sam dobio dolare. Poslano sa mog GM1910 koristeći Tapatalk |
Ja sam si krajem 11.mj napravio klasičnu (ne family) pretplatu preko Ukrajine.
Prvi mjesec bilo besplatno, i sad se krajem prosinca uredno naplatilo preko Revoluta (2,3€) |
|
Eto, meni prošlo, Revolut na HR adresi.
Budemo vidjeli sljedeću naplatu |
I ja prešao sa argentine na srbiju pa dok traje, traje. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pošto srbija ? ja se još šlepam na argentini al 15.1 je rok |
5 ili 6 samac 10 familija
|
Update za Indiju preko Applea. Ne treba se logout iz trenutnog iclouda, može se samo odjavit s "Media & purchases" i normalno prođe.
|
Uspio sam se prijavit na Argentinu bez bluestacksa, bez iphone procedure...
Iz puno, puno pokusaja... Svodi se na brisanje adresa, gpay-a, kartica iz googlea...te ponovno kreiranje uz sveprisutni VPN revolut kartice, adrese, gpay payment profila te provodjenje placanja uz kombiniranje pc-a i mobitela. |
puno muke i truda a možda te već sljedeći mjesec otkriju...imas poljska student, 3.5 eura, procedura od 5 minuta
|
kakav dokaz im tre da si student ?
|
Indeks! :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:49. |