![]() |
Opet Test Drive Unlimited :)
Danas baš odvezao Millioners Chalange u Zondi ;) |
Opet NFS Hot Pursuit 2 na Playstation 2 ;)
TDU rulz - jedva cekam na TDU2 ;) |
Aion i Jade Dynasty na kompu,Viking battle for asgard i forzu 3 na xbox-u
|
TDU, TF2, NBA2k10...
|
TDU, CSS i HL multy
|
Starcraft još uvijek i sve si više mislim instalirat' Doom 3 da napokon i to odigram.
|
ajmeee, jos nisi predo dum3 i nastavak roe? odmah install i da si to rjesio :Machineg:
|
Trenutno isprobavam Pro Cycling Manager - Season 2010 te malo lovim u Cabela´s Outdoor Adventures.
|
Company of Heroes, i ponekad CoD 4. Još uvijek peremo CoH, ima nas dosta iz Hrv.
|
Prije no što sam uspio doć' do Doom-a, naišao sam na drugi dragulj - L4D2. Fenomenalna igra.:D
|
DotA je kod mene u stalnoj postavi, a trenutno prelazim i Mass Effect.
|
Citiraj:
Meni je pocetak malo onako, krvav, jer neznam gdje sam , kak se zovem i sta treba. Kasnije sam se ufurao, i rulao...mada ju neigram vise. Odigram GTA4 po 20 minuta dnevno...:nono: Cekam MaxPayne nastavak i HL3 (nadam se...), a od ovih što budu mi je novi Portal zapeo za oko, posto mi je prvi bio iber:chears: |
Fable: The lost chapters (nakon 5 godina igra i dalje odlična) :D
|
Warhammer Online :D
nakon 7 mjeseci pauze navukao se preko endless triala i uzeo mjesec dana igranja. |
bambusha ako os me dodaj na stim da potegnemo koju.
steam id: charmander2005 |
GTA IV EFLC upravo završio.
Čekam Mafiju II. Možda probam Tropico u međuvremenu. |
izvadio sam amigu, tv modulator i malo se igram...
http://static.blogo.it/gamesblog/northsouthamiga.jpg |
Citiraj:
Trenutno igram Singularity. Pa onak, u početku vrlo obećavajuće, s vremenom postaje malo repetitivna. Atmosfera je vrlo dobra, ima dobre akcije protiv bossova. Ali vjerovatno još nisam niti na pola igre. |
Citiraj:
|
u subotu se beta vratila :)
SC2 |
Citiraj:
Baš skinuo i isprobao na w7, radi ko urica. Čovjek si je stvarno dao truda u izradi ovog CDa, super je. |
nakon nećkanja konačno nabavio The last Remnant i Singularity pa ću probati :)
|
pc: dragon age,risen x360:death to rights 3,ufc 2010, trenutno na burzi,pa se rijesavaju zaostaci :D
|
presao singularity , pa sad igram wolfenstein. Malo me pucaju sad ti fps-ovi s "mocima" ;D
|
Singularity & Disciples 3
Ceka se Starcraft 2 :D |
Diablo II LOD, Assasin...
Trenutno mi nema zanimljivije igre... |
Moze meni netko nesto preporuciti a da je probavljivo za igranje, da se moze igrat nocu kad se covjeku ne spava (znaci izbacite Bioshok, Stalkera i kompaniju), da igrica nije smece i da je grafika koliko toliko dobra i najvaznije da je zabavna?
|
HL serijal, world of goo... ne znam sto bi jos bilo zabavno.
|
Citiraj:
To mi je bila jedna od najboljih igri koju sam igrao. Kasnije je Sid Meyer napravio Gettysburg, na istu tematiku... |
SC Double Agent, FM 2010 preko hamacija i CoD2 mp :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |