![]() |
Citiraj:
Citiraj:
car. :D |
Prespavao sam utakmicu,eto kolko je zanimljiva bila :D
|
Liverpool i Bayer popljugali, a ni Manchester City nije daleko od poraza.
|
Evo za one koji i dalje misle da je sudac kriv za poraz Arsenala, malo brojeva. :)
http://www.index.hr/sport/clanak/u-l...la/541790.aspx |
A kaj si mislil, da budu imali veći posjed lopte i igrali napadački sa 10 igrača?
Niko ne veli da su igrali loše ali isključenje je bilo smiješno. Da je na takav način presvetli Messi izbačen iz igre već bi se tri stranice na temi napisale o suđenju:D |
Uff danas stvarno slabo favoriti igrali, mislim da su kladionice zadovoljno trljale ruke :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Potrgal ih je Twente ko beba zvečku:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slažem se, makar i dalje stojim da ništa ne bi bilo drugačije da je persi ostao unutra. Bila je to jednosmjerna ulica.
|
Citiraj:
|
Ne možeš tvrditi da bi bila ista stvar. Vidio si kak su prošli kod Arsenala doma. :)
Dobro da nisam išao u kladu. Samo bi Dynamo Kyiv, Porto i Benficu pogodio. Malo sam pogledao statistiku od Ajaxa i očito je da nisu imali sreće. :D |
Kak je barca igrala u eng a kako doma?
U eng je od početka Arsenal igrao, ovdje nije do lopte došao. Al gle ne zapucat prema golu cijelu tekmu? 55 minuta sa 11 igrača i ne približit se golu... |
Onda malo suparničkog igrača primiti za vrat i ne dobiti žuti, a onda malo isključiti pokojeg arsenalovog igrača itd...
Malo pogledaj barcelonine utakmice i budeš vidio kako se sudi u njihovu korist. Ja volim grublji nogomet i zato pratim englesku liku i ne smatram da je svaki kontakt faul ali igrač barcelone može napraviti klizeći start s dvije noge i neće dobiti karton. Netko će za to dobiti crveni. Shvataš? Privilegirani su. :) |
Primanje za vrat se sankcionira tapšanjem po ramenu? Mislim da je to za crveni. :) Pa ti reci da se barci ne gleda kroz prste? :)
|
udaranje v.p-a ili nasrija u alvesovo lice se sankcionira žutim kartonom? :D
|
Zanimljivo kako se kod drugog žutog za vPa inzistira na pravilima, a kada je Barca u pitanju onda ne. :)
Da sam ja navijač Barce bih bio ljut na suca jer je svojim lošim suđenjem ukaljao pobjedu :D |
Na primjer tekma Šahtar-Roma, ubili boga u Srni a dobri stari Webb opalio karton samo-Srni:D
A start za direkti crveni... Nadam se da bu De Rossi barem naknadno dobil kaj ga ide:) http://www.hrsport.net/vijesti/41394...aktarenje-srne |
|
zanimljiv tekst :)
EDIT; Inter prosuo bodove protiv Brescie, s time da je imao srece da je izvukao i bod, s obirom da su falili penal u 90-oj minuti :) |
Man Utd 2:0 Arsenal :goood:
Vratio se Valencia, igro kao da nije ni bio ozljeđen 5. mjeseci. :care: |
Nemreš igrati u talijanskog ljizi, a ne biti govno. :D
Citiraj:
|
Pfff, već pala gajba...
|
Bayern vodi..United vodi...
Ma to je to! :D |
Uf dobra tekma, inter moze biti sretan da nije popio jos 2-3 komada
|
majku ti *ebem kakva utakmica
pa da nasi igraju takvim tempom mislim da bi svi popadali od infarkta interova obrana, koliko pogresaka jos se lucio debil sad na kraju ide dribljat u svom 16ercu a okruzen dvojicom ^^ |
Prestrašno šta im Bayern radi.
Ak' ovak nastave bit će minimalno 3 razlike. |
Ubise brasno u njima. Mogli su dat 5-6 golova koliko je bilo sansi u sesnaestercu.
|
Vi ljubtelji barce. Jeste vidjeli kak se sudi. Eto je pucao poslije žvižduka i nije dobio žuti. :)
Koja greška obrane. :( 2:2 United vodi 2:0. :D Ok to je prvi par gotov, još chelsea suta dobije i to je to. :D WIN WIN. :p Bravo za united. :D Sami su si dali gol. :D NE NE NE I NE. Prokleti žabari! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |