![]() |
Citiraj:
Bila je u dnevnom boravku do kupnje oleda (LG C1) prije par mjeseci. Kontrast i crna još su uvijek jako dobri no ni blizu oledu. Možda je dijelom i do starosti pa je crna degradirala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav ekipa, koji LED / OLED / QLED kupiti kao upgrade nakon 42" Panasonic S30 plazme a da je slika barem iste kvalitete kao navedena prastara plazma.
Da li je Samsung QLED 65" Q60 / 55" Q80 ili LG OLED 55"c11 osjetno bolji od navedenog? Udaljenost je 4m, gledaju se vecinom Full HD filmovi serije + DVB-T2 signal. Hvala |
Citiraj:
Šogor ima Q60T, ok je ali nije to ista klasa kao C1. Q80 je možda bolji, ne znam, nisam ga gledao. Sve ovisi koliko gledaš i koliko si osjetljiv na to što gledaš... |
OLED, ne mora bit LG al oled definitivno. Stari plazmasi nisu zadovoljni toliko sa OLEDom, pogotovo upscaling kad se razvuče ista slika na 55" ali ima oled i boljih stvari od plazme. Taj Q60 je prevara, nema veze sa q modleima, a q80 ovisi koji tocno, samsung masla sa tim. brojevima svake godine, 80 od ove godine je u rangu 70 prosle godine.... Zasto to rade pojma nemam ali eto.
|
rade, da se ne vidi poskupljenje
nego ti prodaju foru, kupi bolji jači model |
|
Q95 jedini mozda blizu ranga oleda... nema ni on top crne ali okej.
|
Citiraj:
|
neki review tv,kakvi su naši kanali slika jel jako zrnata?
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk |
ako vam se nekaj pokvari od audio/video uređaja, slobodno se obratite sa povjerenjem :D
https://i.ibb.co/0t7bnrQ/c9a2a5c642f35389e0d7.jpg |
gdje kupiti nozice za tv? originalne izgubio jer isao odma tv na zid...
samsung ue55ru8002 |
Pa standarndo ako nema kod zastupnika onda ebay, tamo ima:
https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_f...+legs&_sacat=0 |
riknio mi tv, TCL U65p6046, dobiven iz malla 2018g poslije tekme hrvatska island za 1800kn, tko se sjeca, sjeca se
ugasi se slika a zvuka i dalje ima.. kad se pali pokaze anrdoid logo i sve normalno ali kad se upali skroz, ugasi sliku za par sekundi.. ima li spasa? moram izabrat, ici na neki ok 75" model ili 65 oled |
Citiraj:
Probaj uzeti novi kabel možda pomogne |
sve iskopcano, samo strujni kabel je spojen.. tv se upali normalno, dobijem onaj screen da nema signala na tom hdmi.. cim upalim android postavke, netflix, ugasi sliku.. probao sam s lampom sad sa strane posvijetlit i vidi se slika.. otislo je pozadinsko osvijetljenje..
sjebano je nosit 65" tv na popravak hah lg 65c1, jos uvijek je najjaci model? |
lg c1, ili gledat sony oled modele? cijene za c1 12k kn, sony oled 14-15k kuna
|
Ako je za filmove/serije onda gledaj OLED, ako je za obican TV signal/MaxTV onda uzmi neki 72 LCD :).
|
filmovi serije, pes 2022, fm 2022.. lg c1 onda? ne trebam gledat sony oled modele?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bit ce spojen na pc, ne igra mi OS ulogu na tvu.. kazu da LG ima manji input lag, bit ce bolji za pes.. a sony ne znam sta bi rekao, elipso ima 3 modela, od 12k do 15k kn.. nemam vremena gledat razlike i jel mi to treba.. bit ce c1, ima elipso 3+2g garancije
edit: uzet c1 u elipsu, eno ga na zidu ceka pes L1+trokut |
Dobar izbor. LG je bolji za gaming, a jeftiniji 2-3 tis. HRK.
|
Citiraj:
Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
Sta mu je?
|
Ne radi... eto šta mu je.
Srećom da sam prošli "The One" stavio na stol... direkt u smeće. |
Citiraj:
Par puta mi se ovo vec pojavilo. Nakon istekavanja iz struje, proradi. Ali me zivciralo pa sam odnio na garanciju Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
Uf, gadno, bolje odnit na reklamaciju mozda je sad ok al. će bit gore
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bitno da je u jamstvu.
|
Citiraj:
Uglavnom, vracaju mi je nazad ko ispravnu. Preuzeti, ili ne? Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
Do kojeg datuma je garancija ?
Preuzmi ako ima još "dosta" ... |
Citiraj:
LG oled 48c11lb ili 48c12la. Jel tu ima ikakve razlike ak netko zna. Jel možda koji malo novija revizija ili su samo za različita tržišta isti tv, ak netko zna
|
LCDi, Plazme i ostali televizori - pročitaj prvi post prije postavljanja pitanja
Različita tržišta. Možda ima neke kozmetičke razlike ili koji port/funkciju manjka/viška. Možda nema ni to.
Oba su C1. Nazovi servis ili predstavništvo s kompletnim imenom modela pa će ti znati konkretno reći. |
Citiraj:
Preporučam da si provjeriš stabilnost napona i TV spojiš na neki ispravljač napona i vidiš dal će se dalje događati ista stvar. |
Citiraj:
Bas par dana orije nego sam odnio TV u servis, smo imali ispad napona u kvartu, prvi put nakon masu godina. (Zvao HEP i potvrdili mi) Ledice mi po kuci treptale, te se od svih uredjaja u kuci, jedino ovaj Phillips TV (imam jos dva TV, jedan 55", jedan 43"), nije htio niti upaliti. Vjerovatno ima neku zastitu. No, svakako probam, ukoliko se ne uspijem dogovoriti sa Phillips.om. Trenutno se mejlamo, pokusavam im objasniti da ne zelim uzeti rastavljani, praktički novi TV, bez da je ista popravljano, sa ocitim problemom, a koji se ne manifestira svaki dan, vec nekad i samo jednom mjesecno. Vjerujem da je problem nastane nakon automatske OLED regeneracije preko noci, jer se ovo dogadja jedino kad ga upalim ujutro, i od toga dva puta sam naletio na poruku, da je "refresh complete". Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:35. |