![]() |
Citiraj:
A što se Boscha tiče, baš me zanima kakav će biti J.Edgarov spinoff jer je Bosch Legacy odličan. |
The Wire je nadaleko najbolja serija ikada i bila je proglasena najboljom ikada
Pogledao 2-3 puta svih pet sezona |
Nisam igrao TLOU ali nakon odgledane ovotjedne epizode…sve mi više izgleda na hodanje po jajima da ne ispadne kao Walking Dead i Fear the Walking Dead.
Kad se u WD krenulo pretjerivati sa zombijima, izbacili su FTWD koja je bila više orijentirana na međuljudske odnose i osobno mi je bila bolja. Kao što rekoh, nisam igrao igru pa ne znam jel ova epizoda trebala ovako glupo i naivno završiti. Nije dječja serija, pa ne razumijem zašto misle da se ne sjećamo da je u jednom trenutku zajednica imala više desetaka ljudi, a ne samo dvoje/troje. Očekivao sam bar osnovnu dosljednost unutar same epizode, tako da ocjena 2/5 od mene. Glavni negativac: pedo Negan s Wisha. Ne znam jel vjerno igri, ali očekivao sam više od ove epizode, pogotovo jer je uskoro kraj. Zasad 3.5/5 za cijeli serijal |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jer u seriji su jako malo prikazani. Onak prešli su cijelu Ameriku; lagana šetnja i jahanje; a da ih nisu ni susreli. |
Citiraj:
Daj joj sansu, McNultyu i ekipi |
+1 za The Wire. Pogledao dva puta sve epizode. Budem kroz godinu dvije još jednom :)
Sopranos - došao do predzadnje sezone, postaje sve bolje no još uvijek ni blizu The Wire. |
Odmah isprike na OT jer ne pišem o TLOU, al me zanima, jel neko krenuo gledat Hello Tomorrow? Nova serija od Applea. Pa da baci dojmove.
|
Citiraj:
|
Vrh. :D
|
:D :D :D +1
|
|
aaaaaaaand ode cic i njegovo pitanje u zaborav :D
|
Tak mi i treba jer se pravim pametan i provociram u TLOU temi
|
Citiraj:
Fenomenalan, ali baš težak i strašan film. Nakon što sam ga pogledao doslovno me uhvatilo tupilo. Citiraj:
Pogledao Treme. Zanimljiva je i drugačija. Soundtrack fenomenalan. Šteta što je završila na pola 4te sezone sa možda 5-6 epizoda. https://www.youtube.com/watch?v=ryK9rZKtGyQ da ostam u duhu topica, pogledao TLOU 8 epizodu. Samo ću reći meh. |
Citiraj:
South Park nova sezona ima vec tri epizode vani a nitko nista. Bitno da se raspravlja o gljivicama i glivicnim oboljenjima :D |
Citiraj:
|
White Lotus - vrhunski
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Gleda se Mando, Bo-Katan rastura za Dan Žena <3 |
Super je ženska, lik i djelo u seriji također, IMHO mogu komotno svaku epizodu s njom složiti.:frend:
|
Meni Picard zasad odličan skroz.
|
Code:
- Mi stalno gledamo serije. Jel gledas ti sta? |
Citiraj:
Da se da pogledat, da se. |
Citiraj:
Vidićemo još kako će se to razviti. |
luther film je vani. ko gledao?
:chears: |
Ako netko ima saznanja, može se film gledati bez serije?
|
:kafa::fiju:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Netflix, Drevna apokalipsa
Gledao sam podkast sa Roganom kad mu je bio gost Graham Hancock pa sam upoznat sa njegovim teorijama, te mi je ova serija baš dobro sjela. Preporuka. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
ali svejedno, jako zanimljivo i ako se sjetimo kako su se arheoloska drustva u proslosti ponasala prema ljudima koji su predlagali revolucionarne ideje (ex. https://en.wikipedia.org/wiki/Thor_Heyerdahl) ima smisla da ga sikaniraju. uz to preporuka za seriju koju sam pogledao neki dan The Silent Sea [Korea] malo se sporije krece, ali super odradjeno - pogotovo sokantni twist pri kraju sezone |
Citiraj:
Thx na preporuci za The Silent Sea :chears: |
Netflix, Outlast
Nije baš serija, realty. Meni čist solidno, nisu otezali, sve je gotovo sa osam epizoda. Sad kaj je tu za zbilja a kaj je scenarij produkcije pitaj boga. |
White Lotus - ne znam zašto, no nešto me drži u seriji, jučer lupio 5 epizoda u komadu. :)
Ima nešto u tome, no gotovo nemoguće opisati što. :) Definitivno nije za svakoga, ali preporuka s moje strane. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:27. |