![]() |
https://www.hgshop.hr/igra-za-ps4-fi...roizvod/248554
Ili Amazon digitalnu verziju za 50EUR, ali po meni ovo u HG spotu je top cijena. |
Citiraj:
|
Hvala puno
|
|
Ako nekoga zanima ima u SD akcija na igre 20% ako se placa mastercardom.
|
A ako kupite plejku u dućanu, dobijete toster koji u kruh prži Dinamov logo! Da mi je samo znati tko je smislio tu kombinaciju.
|
Gdje uzeti fizičku verziju Death Stranding najjeftinije?
Može i vani, ali da dođe do release-a. |
tu je 439 sa master/maestro https://www.sancta-domenica.hr/death...-preorder.html
|
A jbg, imam VISA-u. :(
|
Nađeš nekog tko ima Zabu, daš mu novce i nek ti uzme igru preko sebe.
|
Već sam našao ;)
Thx :) Naručim ovaj tjedan, nadam se da se neću zahebat :) |
Znate za foru da vam daju dodatni popust ako nesto stoji u kosarici par dana ?
|
TLOU2 odgođen za 29.5.2020.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom, moje razmišljanje. Ili fakat bude proizvod kakvog nitko nije ni očekivao (tako dobar), ili nemaju pojma kaj rade pa će biti fail. Nadam se da ovo odgađanje i sve veće hajpanje ljudi oko nastavka će rezultirati remekdjelom :) |
Naughty Dog da nema pojma što radi.. pffff
|
Ne znam jel ovo opće dobra tema, ali koji su AAA VR naslovi? Te isplati li se opće uzimat VR za plejku sada u 2019oj? RE7 izgleda dosta najs za vr
|
Citiraj:
Osim TLOU meni ni jedna njihova igra nije sjela... Citiraj:
Znam i par ljudi koju su imali VR, probali, pralo ih par dana i odustali. Po meni taj VR nije isplativ uopće, osim iz fore par dana. |
Ja sam VR posudio i vratio isti dan nakon probe. Glavobolja zagarantirana :D
|
uzeo VR Invisble Hours na popustu, nesto sto sam dulje cekao snizenje.
ne znam da li je to AAA, ali mi djeluje privlacno. sto se tice glavobolje, bilo mi je isto zlo nakon prvih par koristenja. guglajuci sam nasao da je potrebno u postavkama plejke i VRa potrebno podesiti udaljenost izmedju ociju i nakon toga bez problema igram. sat i pol cca bez glavobolje ili mucnine |
Probao 10 i pol sekundi u 11 mi se zavrtilo i nikad vise
|
Stvar je navike, prvih 10-30min zna bit cudan osjecaj, nekom i mucan dok se mozak ne privikne.
Mi smo prali VR po 5-10h dnevno bez ikakvih problema* Ali daleko je to od pravog VR-a, ovaj na PSu pogotovo. Rezolucija nikakva, igre ogranicene i rezolucija jos gora nego u standardnom naslovu + lagani screen door efekt Dok u headsetima ne budu true 2K ekrani i 180 stupnjeva FOV po meni se VR ne isplati. *najvise se igralo Dirt Rally jer je to IMHO jedina igra kojoj VR najbolje pase posebno kada imas kompletan kokpit slozen |
Ja pegalm VR svaki dan, meni je ludilo. Imam 30 tak igara svih žanrova i skroz sam zadovoljan sa kupnjom.
Skyrim u VR-u je ludilo, kad nekoga riješiš sa magijom, osjećaj je vrhunski, Superhot VR - neopisivo, kad se ukočiš u nekoj bolesnoj pozi, curi znoj sa tebe i onda se polako izmičeš mecima ka u matrixu Wipeout u VR-u je nešto bolesno Pionball VR - osjećaj kao da sam u igraonici, stol je tobno tu ispred tebe, samo mi fali smrad znoja i duvana od ekipe okolo Resident Evil 7 sam mora odustat nakon 4-5 sati jer mi je bilo prebrutalno Beat Saber je točno ono što i očekuješ od mahanja sabljama u ritmu muzike, itd... Za 1500 kn sa move kontrolerima nema boljeg. Da imam novaca uzeja bi Oculus: Quest isti sekund Je, kad za 5-6 godina FOV, rezolucija i prvenstveno refresh rate bude par puta veći, to će bit mega, ali za 5-6 godina, ko živ-ko mrtav. Trebaš otić u neku igraonicu probat, ali ako misliš odmah u glavu krenit sa nečim furioznim, popij tabletu protiv mučnine ili pojedi malo đumbira. |
Meni je isto super VR, ali ne stignem igrati.
Motion sickness sam imao dva puta i to u igrama gdje su mi naglo pomaknuli lika što su oči registrirale da sam se pomaknuo, a mozak da nisam i ta dva puta me žešće sjebalo. Jedno tjedan dana sam bio sjeban. Nakon toga je sve bilo oke, ali malo opreznije igram. Imam Superhot koji je najbolja VR igra, Robinson The Journey, Arizona Sunshine, VR Worlds, Farpoint + nekih pet igara koje su poklonjene na PS+, a volio bi probati još Firewall s aim kontrolerom. |
Nekako razmišljam za TLOU 2, mogli bi oni to odgoditi do PS5...
|
Sve te sony igre su planirane kao jedan nastavak po generaciji, prvi dio je izaso pred sami kraj ps3 tako ce i dvojka pred kraj ps4. Neki remaster za ps5 kao kod prvog djela je vec moguca stvar.
|
Da li netko zna ako ima neki dobar playstation servis u Rijeci?
Igram igru i samo mi se ekran zamrzne i izbaci mi error CE-34878-0 (uvijek isti error bude). Probao sam sve, do rebuilda, do testiranja hdd-a i formatiranja istog. Ništa ne pomaže nažalost. Na svim igrama mi se zaledi slika dok na uncharted nathan drake collection mi se taj problem nije dogodio. To je jedina igra sa kojom nemam problema dok se s ostalima javlja isti problem. Problem mi se javlja bez obzira da li je igra digitalno pokrenuta ili putem dvd-a. |
|
|
Solidno.
|
U kauflanudu od 4-6 .11.2019
PS4 + COD MW = 1999 KN ( na nabava.net naj jeftinije 2300 KN https://www.nabava.net/search.php?q=...rn+warfare&s=2 ) https://www.kaufland.hr/aktualni-katalozi.html ( zadnja stranica , 40) https://i.imgur.com/LHPL4FM.png Santa Domenica 25.10. - 04.11.2019 PlayStation 4 1TB F chassis + Ratchet and Clank + The Last of Us + Uncharted 4 Hits = 2299 Kn https://www.sancta-domenica.hr/gamin...ed-4-hits.html https://www.sancta-domenica.hr/media...5b6b496156.jpg |
|
Manje od 2000kn za PS4 Pro, čisto sumnjam.
Da su rekli manje od 2500kn, još nekako. |
Mislim da kod nas realno ps4 1300-1500kn, a ps 4 pro neće ići ispod 1999kn, ma nema teorije.
|
Prosle.god za black friday ps4 slim 500gb je bio 1600kn. Nije nemoguce, iako bas za 1000kn ne vjerujem. Ipak je ovo hrv.
|
Ja sam svog prodao prije par dana za 1600 kn star 3 mjeseca.svejedno sad nemam sta igrat tako da cu pricekat bf,sony je sluzbeno podrzan kod nas i ako oni spuste cijene nije nemoguce 1000 kn.pricekajmo jos malo
|
|
A šta bi to trebalo biti? Zadnji poziv za igrače da kupe PS4 prije nego PS5 izađe?
|
Preksinoc presao The last of us. Trebalo mi je 4 dana da to predjem, oko 25-30 sati gameplaya. Igrao sam na normal, za moj skill i zivce taman :D
Igrica je zbilja dobra, iako ne i odlicna. Smjer kretanja igre je lako predvidiv jer je realno Resident evil ugazio put takvim igrama, ali igrica je unatoc tome zanimljiva i zarazna. Kao kad krenes citat dobru knjigu pa se dobro uhvatis i ne stajes dok je ne procitas do kraja. Uglavnom, prica je zanimljiva mada mi se sam kraj nije dopao. Da bi bila odlicna trebali.bi ispraviti dva minusa: Prvi i najveci minus su svakako traljave i neresponzivne kontrole gdje lik kojim upravljam krene tuc i pucat u totalno krivom smjeru te svakako glupi computer ai na sporednim likovima (onima nad kojima nemas kontrolu). X puta mi se desilo da hocu izac iz neke prostorije ili proc kroz neki uski prolaz, ali ne, glupi ai je naveo sporednog lika da se zabije u tebe i kreten se ne zeli maknut s prolaza. To me na par momenata zbilja raspizdilo :D Drugi minus bi isao na povremene glitcheve sa zvukom i time da ti gameplay stane, odnosno lik ti zakljuca na jednom mjestu i ne mozes ga pomaknut :D Load game je obicno pomagao u takvim situacijama. Sve u svemu moram priznat da sam mislio da se necu uspjet natjerat da je odigram jer uglavnom igram online multiplayer igre, ali eto, zavraga me zarazila od starta pa sam se dobro prihvatio igranja :) Obzirom da je besplatna na ps storeu svakako je preporucujem onima koji je nisu igrali :) |
25-30 sati? Pa gdje si to uspio nabiti? :D
Ja sam sve istražio, sve našao, nisam imao puno više od 15h :) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:10. |