![]() |
Citiraj:
@maX - ajde znaš me,završit će u prodaji samo krivo li me pogleda..:zdero::nono::D |
Citiraj:
I što reći? Memorija je na mojoj brutalna, upravo vrtim 3DMark na 1280MHz za memoriju. Baš me interesira na koliko će puknuti jer zasad ne pokazuje nikakve znakove umora :D Btw, thedream, aj mi reci gdje ima za kupit ona Gigabyte SO GTX260 za 1350kn? (tako si nešto bio govorio) |
Ajde probaj provrtit na 760/1255/1520, baš me zanima ako ide... :)
|
Pitaj pajaca,on je bacio takvu patku čini mi se.:D:beer: Drago mi je za tebe (GTX260):):chears:.
Nije baš kažeš standard ili neki tam kor edišn :D? http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=27716&servisID=1 Evo,nu..1370kn :D:D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Mislio sam posprdno,kor..čovjek bi pomislio nešto u rangu greena :D, kad ono memorija frca ko luda.:chears: S te strane i nije baš "standard" ili kor..hehe,čim se da OC-at tako brutalno..
A uzmi,pukni ih u SLi,imaš dobru mbo koliko se sjećam,nisam ni dugo gledao šta imaš,pa se smij da si jači od 5850..ajd,vjerojatno i 5870,trebalo bi baš vidjeti.:) |
Citiraj:
Ali zato imaju brutalan OC potencijal, sudeći po mojoj i ovoj koju si ti upecao :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Balkon,nema druge.:D:chears: Pukni SS kad odvrtiš sve mamicu ti. :) 1300 WTF. Ili bar čmaronju rezu 06 i đipijuzi SS.
|
Sad mi je krivo što ja svojoj uopće nisam ni tražio max frekvenciju memorije, ja sam se samo igrao sa šejderima i GPU postavkama :(
A već vidim da će biti veselja s ovom tvojom :D |
Neznam kako da nazovem ovo... Brutalno i bolesno su preblage riječi :D
Izvrtilo na 1370MHz, na 1380MHz je počela malo slika pucati... Idem sad na shadere i core pa da zaokružim onda sve nakraju :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo, ovo je neki maksimum kartice na sobnoj temperaturi :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_bdd5213d.jpg A evo i sa 2 komada. Procesor jako koči, a nisam mogao dobiti veći takt s obzirom na to da je dosta toplo u sobi. Morat će to sve lijepo van na balkon za vikend :D http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_60f1bf19.jpg |
Eto, nakon 3 mjeseca na prvom mjestu došao je i taj dan, skidam kapu :D Clock GPU-a za čitavih 3 MHz viši od moga :chears:
Sad čekam egzibicije na hladnom zraku :) Core Edition FTW! :goood: P.S: Hoćeš joj dirati voltažicu? |
Citiraj:
|
Max,se moze softwareski dizat voltaza,odnosno da li je na njoj Voltera regulacija :)?
|
..as ti srce kakva svinja od kartice za 1150kn :D,najs.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad gledam nekakve grafe po oglasniku, skoro sam si uzeo 4890 za 1050kn:D:lol2: Ugl., ove SO su fkt brutalne grafe, na stranim forumima ima također nekakvih rezltata sa njom, malo jačih:zdero: |
Ipak mi se vise svida moja PoV za 800kn :D.Odlicna kartica,nema sta,zbilja mrak se da klokat,mislim da do 1200kn uopce nema razmisljanja koju karticu uzeti.
|
Citiraj:
Citiraj:
@ majo, ima dileme..i dalje je taj kor edišn vs. xfx 4890, oba tabora mogu biti presretna. |
A ima kako kome.Vidim i tebi nije bilo dileme koju ces prodat prvu :D.
260tka ftw... |
Citiraj:
|
Eh da je jos i voltera :D.
|
Evo moje 3 zelene ljubimice na okupu :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_48d0840d.jpg http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_d32a20d6.jpg |
My precious..(PoV):nono::care: Imaš koji 3SLi rez?
|
Ta Pov-ica se grije u 3 pm-e...ajd max probaj usporedit malo temperature...
I imala barem 4-5 vlasnika xD dream-magarac-ja-neki lik sa njuskala-max.... :p |
..ne znam šta je ta prošla i koga,ali od mene je otišla veoma nevina.:beer: i u savršenom temperaturnom stanju od 70c loada max.
|
Vidio si grafove i vidio si kakve temperature ima. Tko je radio roštilj sa istom ja ne znam niti me interesira. Ali se kartica grije više nego bi trebala.
A postove ja sam je cuvao, nisam klokao, nevina je i slicne ne prihvacam vise od nikog i naucio sam da grafu ne kupujem prije negoli je isprobam. Jer sam je ocito ja izdrukao cim sam sam je stavio u pc kako su svi odmah bili nevini. Budemo vidli, ako max moze neka stavi temp u idle/load. Garantiram da su vise od xfx-ica. |
Kakva visoka temp,kod mene nije ni suzu pustila,prek 70 ju nisam uspio :D.
Joj ma te su GTX260 naj sleek grafe koje postoje,pogotovo s backplateom :). |
Citiraj:
Ako na istu mislimo, koja je potekla od dream-a to je za full load ne moguce posto je doticna isla i preko 90 sa fanom na 100% :) |
Ne znam..nikad u životu nisam prodao muda-pod-bubrege komponentu,a oni koji me znaju i prate,svjesni su broja trejdova i pogotovo kad smo kod VGA,u kojima sam sudjelovao. Ima ih preko 50 sad već,sigurno..ako ne čak i prema 100,brojkom i slovom.
Konkretno govoreći,čini mi se da cirkuliraju dvije PoV,obje su iz HG-Spota..moja ima račun početkom/sredinom 4mj 2009 godine, u trenutku prodaje magarcu sam garantirao da radi savršeno,što je on netom kasnije i potvrdio,ja sam karticu kupio novu i nisam ju niti jedan jedini mhz clockao. Druga ima račun isto iz HG-a ali u sklopu konfe. Znači,rivatuner s njom nije ni postojao u kombinaciji,niti jedan drugi program za OC,sva moja iskustva sa njom i OC-anjem su se svodila na čitanje rivjuova dokle ide,od EXO taktova,do nekih max taktova koje je pronašao hexus.net rivju čini mi se. Razumijem tvoju skepsu, ali nakon što kartica promijeni 10 vlasnika,bojim se da ti je borba s vjetrenjačama tražiti tko je kriv,a pogotovo prvi vlasnik, koji se ovdje na forumu,bar što se korištenja HW-a,smatra pod "sigurna kupnja" vlasnik,i to svi znaju. Sve što je otišlo od mene,ikada..je otišlo perfektno,ili sam vratio novac,kao sad nedavno za USB TV tuner koji momku nije imao signala. Osobno mislim da je netko skidao cooler s te kartice i da ga nije adekvatno,nego na tešku silu,da se kao ne skuži,vratio nazad..i da cooler dobro ne hladi GPU. Pošto smo maX i ja dugo i ovdje i na njuzima,ali i u komunikaciji oko raznoraznog HW-a,vjerujem da će on detektirati što se zbilo,tj. zbiva sa karticom,ako je to ta o kojoj ti pričaš. 90c loada ja nisam vidio ni na jednoj GTX260,a vidio sam ih oko 8,uključena PoV. |
Nemoguće da GTX260 ide na 90°C a kamoli prek, neke ste tu s kulerom izmješali...ili su bile krivo očitane temp posrijedi.
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1504
Evo tu sam pisao o tome. Bez obzira na OCCT koji dosta "kuri" grafe temp su bile velike i prevelike u igrama. A ja dobro znam kako se ponasaju gtx-ice jer sam takoder imao vise komada od vise proizvodaca. Za nevjerne mogu postaviti i slike. |
Ma mora di si ju u mikrovalnoj drzao.
Imo sam ih 10+ komada,i nijedna se nije grijala kao tvoja,ukljucujuci i tvoju :D. Tako da...ckomi Barice :D. |
Poanta tvog posta je???
|
Da si samo ti imao takve temperature,a to ti nesto govori valjda...
|
Znam sjećam se toga,ali naziv koji bi upotrijebio za ljude koji vrte furmark i OCCT koji u disclaimeru ima upozorenje da i zdrav hardver može trajno oštetiti,bolje da ne izgovorim ovdje. Ionako sam uvijek negdje na niti konca bana.
Mogu jedino reći,što sam rekao. Od mene je otišla zdrava.:kafa: Do kojih granica je kresana,i da li je nekome palo na pamet skidati cooler i mijenjati pastu,kako se ovdje često popularno sugeriralo,ili nešto deseto, što su radili čini mi se,bravo i ekipa,sa svojim GTX260tkama,to me stvarno ne interesira. High-end VGA hardver nikad nisam,niti ću clockati,a imao sam ih dosta, od 9800pro nekada,x1950pro,x800xt pe serija..pa sada do 4890 kratko,i 5850. Ne sudjelujem u nijednim top-listama,benchevima,i rezultatima,za razliku od mnogih ovdje koji tamo postaju,tako da mi je,posljednji put kažem,iako bez neke prozivke i potrebe,obraz više nego čist.:):chears: To šta se desilo tebi,moglo se svakome,ali ja ti kažem u smislu PoV 260tke 216 premium,koja je izašla iz mog kompa,da ta vidjela 70c loada nije, jer sam poznat kao strastveni igrač emulatora :D:D,šta može potvrditi i trenutna 5850.:nono::D |
Citiraj:
Prije iste sam imao bivšu maxovu XFX GTX260 i temp su bile i više nego fajn. Moja najdraža gtx260 koju sam imao. Nakon nje je došla gainward gtx260 sa ona dva buka-make venta i radila je sasvim ok. Da bi došao do pov gtx260 upalio gta4 i nakon 5 min vent na 100%. Tako da sine ne trakeljaj i ne govori gluposti jer ti nisi ja. 3 grafe u istom ambijentu u istom racunalu. Mora da sam onda ja idiot. Necu krivit niti pljuvat ni ista slicno bilo koga. No ja sam siguran 10000% da se magarac sa istom igrao i to jako dobro. Pa bi govorio da on ni ne zna ocat, da grafa nije vidjela više taktove da bi sad bio na svakoj benchamrk listi na forumu. Ljudi ko tu koga hebe u mozak??? |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:54. |