![]() |
Koristim dalje AirDroid još od bete 1.0.4. Oduševio me lakoćom korištenja prebacivanja file , mp3 i video putem wirelessa.
No, danas je izašao update i to u verziji 1.0.5 koju donosi još bolje sučelje / izgled, bolju podršku sigurnosti. Još me oduševio :) Da ne duljim, isprobajte na linku @Lacy Što kažeš? |
Ja? :) Lijepo izgleda al' ne koristim jer ne koristim ni sličnu stvar koja dolazi s Motorolom. Nemam pojma zbog čega, stvar navike.
|
Citiraj:
|
Program je super. Koristim ga i za mob i za tablet.
|
Jel postoji player kojemu su gumbi volume + - za promjenu pjesama?
|
PlayerPro (postavke programa: uključi LockScreen widget, dolje na dnu omogući volume tipkama mijenjanje pisama)
ž ; Ta opcija postoji i u AOKP, AOSP i CM romovima, također se može omogućiti i u MIUI romovima. |
great
soundhound vs shazam? sto se tice domacih pjesama? |
Citiraj:
|
Meni se Shazam pokazao boljim sto se tice vise "underground-ne komercijalne" muzike. Najbolje imati oba dva.
|
AirDroid ne radi na Galaxy Mini-u. Jel ima ko preporuku za neki sličan program za mini?
|
Citiraj:
Nemogu tvrdit dal na štoku radi, ali na custom-u da.. |
Ima li netko problema s nepročitanim porukama u Gmailu? Kad dobijem novi mail, otvorim ga, piše da imam 0 nepročitanih i nakon nekog vremena se broj vrati na npr. 1, a svi mailovi su vizualno pročitani. Kad otvorim Gmail preko weba, vidim taj nepročitani mail, otvorim ga i tek onda na mobu piše 0. Taj bug sam imao i prije, ali je nestao sam od sebe. Međutim, neki dan sam vratio nandroid backup i tako se vratio i taj bug.
Na netu spominju da se ručno markiraju svi mailovi kao pročitani pa onda resetira mob, ali to mi ne pomaže. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To mi se prije događalo, ali u zadnje vrijeme više ne.
|
Citiraj:
Piše mi: This app is incompatible with your Tele2 Samsung GT-S5570. Izgleda na štoku ne radi... Znači ako hoču to koristit moram stavit custom rom? |
Citiraj:
|
Ne pomaže ništa od toga. Ovo s refreshom imam kad ne povuče do kraja update pa ga ja ručnim refreshom ponovim. Filtere imam, vidim da na njima stoji nepročitano toliko i toliko mailova, isto kao na inboxu, ali opet ne mogu ništa s tim.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.airdroid.com/apk/airdroid_0503.apk |
Citiraj:
mraaak stvar, Hvalaaa!!!:chears: |
Citiraj:
|
nece se nesto pobrkati :)
tako sam vec par puta inst aplikacije , i na storeru mi pokazuje sve normalno da mi je app instaliran i ako ima updateova.. btw hvala za airdorid.. |
+1 isusee ovaj program sam cekao ali nikako da ga nadem heheheh :) puno hvala kolega!!!
|
Citiraj:
Isto je ko da instaliraš s Playa samo ovdje je ručno. Shvati Play kao update na Winsima, a ovo ručno kao da sam instaliraš. |
Citiraj:
Kad imaš rootan mob, Play ti postane suvišan :p |
@Juice: TNX
AirDroid Rulzzz, nemogu vjerovat koji scyfy feeling kod skeniranja onog koda sa monitora :D. Program je nevjerojatan! |
@ostali
Nema na čemu. ;) Ipak htio sam podjeliti svima da ne propuste priliku. |
Dobar taj AirDroid za sve osim file transfera. Samba ftw :)
|
pozdrav, recite, postoji li aplikacija za snimanje videa u kojoj se može pauzirati video pa opet nastaviti snimati?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:58. |