![]() |
-Arsenal dolazi bez Songa i Walcotta dok Barca igra bez Puyola i Piquea te moguce i golmana Valdeza!
|
X ko kuća! :D
|
Ako ne brani valdez, nema sanse da prime gol :p
|
Kako je Srna fino dobio podlakticom u glavu i žuti karton za to HAHA
|
Lijep gol Messija, nema šta
|
genijalan gol mesija, kako ga je majstorski rijesio :)
|
Gledam tekmu i idem provjerit medvjede kak igraju i ostalo minuta do kraja, reko da vidim kaj će bit i zabiju zadnjih 5 sekundi i nakraju je 5:5. Vratim na novu i kita, završilo, sad gledam tu i vidim da je barca zabila :D
Pas mater, ne gledaš tekmu 1 minutu i gol. :D Al tako mi je smiješno gledat kak arsenal (ne) igra, loptu imaju 10ak sekundi i to je to. |
Ma lako za barcu. :) Shakhtar vodi. :)
|
Citiraj:
|
OPALA! Evo ga! :D Barca-Arsenal 1:1
Je autogol ali pobogu. :D :D Shakhtar 2:0. Bravo. :) |
ma ovaj sudac je banana
sta lik radi ja ne vjerujem |
Hlađenje za Van Persiea
Uf, ajmo sada viktoriju na gol Arsenala i trebao bi uletit koji gol :) |
Fakat sramota. To nije za crveni tj. drugi žuti NIKAD pa ni TADA. Možda u desetoj ligi mrduše donje ali ne u ligi prvaka. Mora barca proći kak god da okreneš bilo to igrom ili sudačkom pomoći. :)
|
ma joj sere mi se vec od toga da suci moraju gurati neke ekipe. na ovm musaki tocno vidis kak lik navlaci za barcu.
|
2:1 XAVI.
I penal za barcu. 3:1 Trebao bi sudac isključiti još jednog igrača arsenala tak da budu zicer. :) |
To! Ajmo Barca! :goood:
|
Citiraj:
ma i ovo je sada dovoljno :) jbga nije racuno da ce si barca dati sama gol :D |
Ma da sad je sudac kriv :P
Nadigravali su ih 11v11, sada s igracem manje je bilo samo pitanje vremena :) |
Sudac ih je spasio jer tko zna kako bi bilo da su svi igrači u igri. Spasio ih je sudac i protiv chelsea. :) Barcelona mora proći dalje kak god da okreneš. :)
Tko je to sukomentator? Treba ga razbiti. Barcelona ovo barcelona ono barcelona najbolja i da ispadnu to bi bilo šteta. I onda se čudi kaj arsenal nemre složiti kraj sa krajem s igračem manje. Pa konjina samo takva. :) Eduardo je dao gol. :) Bravo! :) |
Citiraj:
|
Ma bio bi grijeh da arsenal prode dalje, dok barca igra tako lijep nogomet :)
EDIT: 0:3 bravo Eduardo :) |
Bio bi grijeh da barcelona ispadne. :) To očito i sudci misle. :)
PENAL NA BENTNERU! Ma mrš sudac. JOOOOJ. :D Možda i nije bio penal. Ali da je bio na barci bio bi. :D |
Jao Bentner sta uradi, skoro me infarkt potrefio
|
Plakat ću od sreće ako arsenal da gol. :D
Edit: ajde nek netko slomi mesiju noge i učini uslugu ostalim klubovima. :D |
Citiraj:
kak je sudac sve ujebo, trebalo bi ga kaznit :banned: |
Idem napisati hate mail na novu tv. :D No dobro bila je barcelona bolja ali ih nije tako vozala dok su imali sve igraće. :) Propust je arsenala tj. bentnera kaj nije dao gol. Da ga je dao mislim da bi urlao s balkona. :D
|
Šta se pjenite, barca si zabije gol da bude zanimljivije jer ovi papci iz arsenala nisu mogli imat loptu duže od nekoliko sekundi.
I kad dobiju jedinu 100% priliku lik ne zna zaštopat loptu. Pa ti daj djeci da igraju fuzbal :) |
Neznam ako je netko primjetio, ali Nova je popravila omjer slike. :D
|
Eh kad bi barem sutra opet bila ovakva tekma, da se da uzivat
|
Dobar je Šahtar, možda sam lud čojk (:D) ali mislim da je u stanju parirat Barci na terenu.
Žao mi je kaj je Arsenal ispal, bilo bi mi još više da Bendtner nije imal onakvu priliku, ali ono sjebat je umjetnost. Stvarno mi nije jasno zašto ga Wenger forsa u napadu (općenito) :O |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:27. |