![]() |
Evo prešao napokon igru(pre predobar sp)sad je pitanje šta sad igrat:hitthewal:
|
Kada to dolazi u Hrv. ide prvo na CARINU sve ovisi kolko imas srece i kakav je cariniku bio dan, ak mu je bil dobar dan ce to samo pustit bez PDV-a i tebi ce postar pokucat na vrata, a ak je imo los dan onda ce ti doc doma papiric na kojem pise da moras doc po paket na carinarnicu i onda ce ti lupit PDV a za porez ne znam jer ne znam di je igra proizvedena ak je iz EU onda nejde porez a ak je od drugdje lupe ti i porez i PDV.
Ja se nadam da ce moj carinik imati lijep i suncan dan :D |
U 99% mojih narudžbi,problem je bila ženski carinik. :D
Tako da...nemojte se čuditi ako ima one dane u mjesecu,pa... :nono: |
Pozdrav ekipo!
Ovako, imam jedan problem s BF:BC2. Instalirao sam je, te stavio najnoviji update, i kada krenem igrai SP, prođe mi ovdna filmska scena, ono Operation Aurora, te igra krene. I ovdje nastaje problem. Kada miš okrenem prema gore, pogled ostane ondje, te jedino što mogu je okretati se u krug, i nemogu spustiti pogled. Probao sam 2 različita miša, novu instalaciju, novi update, ali problem ostaje. Unaprijed hvala! |
Citiraj:
|
Ček sad je beta vani ?
|
Ima već par dana, kasniš ;)
|
Citiraj:
......skini mouse fix! |
Citiraj:
|
ewo me....
znaci MP sljaka.... ako netko treba, hoce key... stavio sam oglas i na trznicu... a sad dalje igrat MP :p |
:(
a ja moram cekat do petka. gdje si nabavio key? |
gdje sam nabavljo i mw2...
uglavnom imam ih ja za distribuciju dalje...ima oglas...tam sve pise |
Ev upravo zavrsio sp...
jedino sto cu rec, definitivno najbolji FPS koji sam do sad igrao |
onda si igrao jako malo FPS-ova.
|
mis i tipkovnica
i meni u igri ni mis ni tipkovnica ne rade kako triba...
koji ku? jel ko zna u cemu je shema hehehe stvarno sve zbog pjesmice pa ja cu krepat od smija... hvala ekipa na pomoci |
Citiraj:
nisam rekao da je najsavrseniji FPS, vec da je meni najbolje sjeo ;D |
Hm , autorizirana kartica paket se pakira :D još ne žele naplatit lol ..... tek kad je shipaju...Ako je to sutra a jest najranije..........
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nije slican HL-u ali je atmosfera nenadjebiva. |
Citiraj:
|
Prošao maloprije, meni super, bolje od MW-a 2 :D E sad, posljednji battlefield koji sam igrao je bio Vietnam, pa me zanima može li se i ovdje igrati protiv botova (BF Vietnam, mapa, side vs side....) ?
|
zastobiigrao protiv botova ako mozes igrat protiv pravih ljudi?
|
ja isto presao sp. igra mi je dobra, mrzim kad u pucacinama moram trazit nesto ili mislit, pa mi je ovo dobro sjelo. jest da ima nekih mana, ali zato puno vise ocekujem od mp.
|
dobio za rodjendan igru. jedva cekam petak :D:D:D
|
evo zavrsio i ja sp. nista specijalno da bi opet odigrao, ali nije ni lose.
mp je ono za sto se ovo uzima, dostojan nasljednik battlefielda 2, kupujem u subotu i krecem:CoolRamb: |
game.co.uk poslao mail maloprije da je posiljka "dispatched" valjda ce stici do petka!:goood:
|
I ja dobio order is on its way :D
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |