![]() |
Citiraj:
EDIT: napravio sam ovo što si reka, ali u sekciji ALL CONTACTS su i dalje svi kontakti koje sam htio obrisati... |
imam Iphone 4 i htio sam ga jailbreak-at al mi se itunes zbrčko i skinuo je novu verziju 4.2.1..kako downgrade-at na 4.1?? imam program limera1n (navodno najjednostavniji za jailbreak)..pomoc..tnx
|
Molim vas pomozite mi ili cu poluditi :D
Evo vec se nekoliko dana peglam sa ovim Jailbreakom..trazila sam po raznim forumima i google-u upute ali nista mi nije pomoglo. Naime, imam iPhone 2G, instalirala sam 3.1.3. i sad mi je stalo na onom iTunes znaku... Probala sam sn0wbreeze 2.0.2, pratila fino tutorial ali nece, na kraju mi uvijek izbaci neki error u iTunesu .. probala sam i redsn0w 0.9.4 a tu kad idem na browse nece ni da mi prepozna software pa ne mogu ici dalje. Sta da radiiiiiiim??? :hitthewal: |
sa redsnow izaberi 3.1.2 i nastavi dalje.
|
Pazite šta se meni desilo :)) Kupio sam nekidan 3GS-a preko veze od jednog servisera i prvo dobijem mobitel i kaže mi da si dođem po kutiju, još me pita jel da mi napravi unlock, ja kažem može jer nemam wifi u stanu pa da nemoram izmišljati okolo. Danas dođem po kutiju i skužim da je 34. tjedan proizvodnje i da se može napraviti unteathered 4.2.1 i sad upravo stavim 4.2.1 i bezveze gurnem tele2 karticu za aktivaciju i on se aktivira :)))))
SIM FREEEE je!! :) I sada iz brzopletosti u tom servisu imam ipad baseband :/ i neradi mi GPS... Zanima me kako i jel se može downgreadati baseband ili moram čekati BB s 6.15.00 + oznakom??? |
s obzirom da nezelim jbreak i unlock ove verzije (4.1.5) odnosno nezleim stavljati novi baseband jer nezelim spusit wireless kojeg iovako neam nakon sta sam stavio os4, zanima me jeli moguc downgrade na 3.1.3. i onda preko te verzije radit jbreak i unlock?? http://www.redmondpie.com/downgrade-...-how-to-guide/
takodjer sam naletio na ovo, mozda je glupi americki trik sta mogu napravit sam doma ali ako ukoliko nije, isplatilo bi se dat 20$ za unlock stim da bi sve trebalo radit??? http://www.unlock-iphone.org/ |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Izašao je GreenPois0n RC5 - untethered JB za 4.2.1: UPUTE
|
Citiraj:
|
Zasad samo za OSX.
|
Citiraj:
Jeli netko probao? Da li mogu preko vec JB-anog, i da mi ostanu svi programi/podaci, ili treba fresh restore, pa tek onda |
Citiraj:
|
Prvo restore pa onda JB. I naravno to je samo za one kojima ne treba unlock.
|
Citiraj:
Pretpostavljam da moze ic i na iPad? |
Citiraj:
Radije pricekati jos dan dva da se dobiju povratne informacije. |
moze meni neko replyat?
|
Reci točno koji FW i koji BB imaš jer ja te gore nisam ništa skužio - 4.1.5. ne postoji.
|
Momci, jeli tko imao ovakvo iskustvo.
Imam tu jedan 3GS, sa 3.1.3 gore, i pokusavam ga dignuti na 4.0.1. Skinuh FW sa iclarifieda, no ne polazi mi za rukom restore na tu verziju. Itunesi daju gresku 3194. Itunesi su zadnji, u hosts file sam dodao Cydiin Apple clone server i u pravilu zaglavio sam tu jer ne znam kako dalje. :) Aparat zelim JBati i nakon toga otkljucati. Any solutions? |
|
@atha Probaj samo shift + restore bez da ga staviš u DFU mode.
|
Ja sam baš 3GS digao u DFU modu, odabrao firmware i sve je prošlo fino.
JB na http://www.jailbreakme.com/ i to je bilo sve za napravit. |
@Jelc
E, nisam dosao do tog koraka jer bih ga volio prvo dignuti na 4.0.1. @flajpan Ista stvar, u DFU ili bez, pocne otpakiravati FW, checkira FW i onda izbaci gresku. |
|
Jesi restartao komp nakon editiranja hosts filea? Možda zato ne ide...
|
Citiraj:
Ako nemas shsh fileove,jedino sto ti preostaje a da ne izgubis unlock je custom 4.2.1 firmware. |
|
|
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:30. |