![]() |
Citiraj:
Šta je konkretno vrijedno pažnje u tom filmu? Napet je toliko da sam ga u tri navrata pokušao odgledat do kraja jer sam u prva dva zaspao. U trećem sam išao prat suđe. :D Film je smeće. Efekti su dobri koliko i puno jeftiniji filmovi, sterilna izlizana priča stara min. desetak godina, likovi jednodimenzionalni. I ako se ima dovoljno strpljenja progutat standardno sterilno bježanje i naganjanje prožvakano u istom stilu kroz stotine filmova, jedinu priliku gdje mogu barem nešto značajno učiniti useru gadno. Kada u labos-postrojenju pretpostave riješenje (koje btw. zvuči priglupo na drugi pogled), šalju uz Njega ženu bez šake na zadatak koji bi trebao spasiti svijet. :wtf2: Zatim, nakon nadmudrivanja i ubijanja tucet zombija, lik se napokon dokopa ampula. Ali, ne može izaći jer se jedan jedini zombi našo na vratima.:D A prije toga lik je preživio i nadjebo desetine tisuća zombija. Sad mu taj jedan mudonja razjebe cijelu koncepciju i natjera ga da praktički izvrši potencijalno samoubojstvo ubrizgavanjem uzročnika bolesti. :goood: Pretpostavljam da si malo zombie filmova gledao pa ti je zbog toga ovaj napet!? |
Citiraj:
|
Taman pogledao Rush, jedann od boljih filmova što sam gledao općenito, s tim da na kraju mi je došlo i da pustim suzu. svaka preporuka za pogledat
|
OK, pokusavam vec pola sata naci ovaj film ali nemogu, pa molim za pomoc!
Azijski horror u nekom labirintu, u mrklome mraku... Mislim da je na coveru covjek kojem se vidi samo glava i za tu glavu ga prima crna velika šaka sa dugim siljatim prstima... Naziv filma je engleski na IMDB kolko se sjecam... |
Pogledao neki dan "Now you see me" i meni je film odličan. Jest da je bio prije jedno pola godine u kinima...:)
|
Ljudi! Može li preporuka nekog dobrog trilera za pogledat? Komedija? Akcija? Što više to bolje! da preživim noć danas :D hvala
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Super! Hvala
|
od ovih novijih..za ubiti 2h sasvim dobri filmovi..
the purge pacific rim the lone ranger ili malo stariji pulp fiction riddick 1 i 2 airplane! the silence of the lambs |
Hvala majstore! :)
|
Citiraj:
Manje propagande ima u filmovima Veljka Bulajića. |
Citiraj:
Haze Jel gledao itko od vas? |
Nisam, ali htio sam, pa sam se predomišljao i na kraju nisam.. Pogledaj pa javi dojmove :D
|
ekipa, jeste gledali Lone Rangera s Deppom?
http://www.imdb.com/title/tt1210819/ zabava zagarantirana |
Večeras se to gleda! :D :D
|
Citiraj:
|
scene sa konjem su mi super :D
solidna zabava i predvidljiva radnja |
Citiraj:
|
The Mechanic - nije loše. Pogledajte original sa Bronsonom. Ta uloga je više odgovarala njemu nego Stathamu. Stathamu su Expandables i Transporter max. domet.
|
Pogledao Haze!
Hmmmm... Jel gledao jos itko? Nije dugacak film - 49 min. Neka javi tko je gledao ili pogledajte pa da prokomentiramo... |
Citiraj:
:chears: |
the east
vrlo zanimljiv i angažiran film o korporativnoj politici, mehanizmima zaštite iste i alternativama koje globalna zajednica ne doživljava na taj način, barem ne 'po defaultu'. svakako vrijedno gledanja, premda pati od - ne toliko scenarističkih nelogičnosti - koliko od klišea da je svaka revolucija zasnovana na principu vlastite pravednosti. preporuka. |
Citiraj:
|
Ja sam jučer po prvi puta pogledao Green Mile (znam, sram me bilo).
Odgađao sam i nikako i nikako, i jučer nije bilo robe za gledati, pa ajde. Mogu reći greška što sam tako dugo čekao. Svim preporuka. |
Rush
Fenomenalan film. Ni u jednom trenutku nije bio dosadan. Mislim da je ovo najbolji film koji sam gledal ove godine, svakako preporuka. I ako netko čita onaj EVO magazin, uz film u extreme dvorani se dobije taj časopis gratis :D Pacific Rim Neznam zašto vam je film toliko loš. Nemože se od tog žanra očekivati neko prosipanje pameti, ali film je čisto solidan. Meni je bolji od Iron man 2 i 3 i svih transformera :) |
Citiraj:
prestrašno!:D |
|
Citiraj:
Gledao danas malavita i ono,da sam ga gledao doma sve 5...gledljivo...al dat za kino je ravno debilizmu. I da,kužim da je mozak na paši al otkada svi u Francuskoj govore engleski s pidgin naglaskom? Ko da nikad nisu bili tamo.... |
Gledo Gravity. Sandri kip za glavnu. Cuaronu veliko hvala. :care:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:27. |