![]() |
Imam osjecaj da sve brze radi nakon updejta, xe9005, uglavnom, ja zadovoljan.
|
Citiraj:
Hmmm nema više app swića odnosno opcije za ubijanje appova u pozadini - nisu ostavili ovu opciju više. |
ups! :hitthewal: oprostite , ovo je post za drugu temu, ovdje sam se htio požalit što su na novom update-u (sony 55xe9005) uklonili meni postavke
molim moderatora, da obriše prethodni post, hvala |
Citiraj:
Meni je sve ostalo sačuvano. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
na sony xe9005 pokušavam snimiti listu programa na usb, kako bi je uredio na računalu,
kad odem u postavke, opcija snimanja liste na disk je nedostupna (sive je boje i ne može se odabrati), da li kod vas to funkcionira, u čemu griješim? |
Može li se na veće HiSense modele (55", 65") namjestiti neka IPTV aplikacija (tipa "Smart IPTV", "SS-IPTV", "OTTplayer" ili slično) ?
|
Hisense ima andorid tako da na njih idu sve IPTV aplikacije koje su na android tv store-u.
|
Citiraj:
Btw, imas PM.. Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk |
Na Sony 9005 koristim Archos za playback s diska, ljepši je od Kodija, podržava HDR, i isto ima automatske titlove. Ne znam za streaming funkcionalnost, mislim da to nema.
|
Citiraj:
jel imas gdje opisanu proceduru ? jer ima susjed hisense i nema smart iptv samo SSiptv i tom aplikacijom nismo previše sretni dakle how to .. ugurat apk na HISENSE H50A6550 |
Jel moguce kako ubacit i google play store na Hisense H50A6140?
|
Citiraj:
|
Aptoide ? Ili ručno, ubaciš sa usb sticka apk koju trebaš ?
|
Hisense nema Android, barem koliko vidim na Elipsovoj stranici niti jedan koji se prodaje kod nas nema. Ako nema Android, ne možeš ni instalirati google play, pa taman se na glavu postavio
|
Ahaaaaa. Pa ja sam očito pokupio krivu informaciju iz jednog od postova gore.
Da, ako nema Android onda neće iđe nikako :D |
Hisense koristi Vida OS koliko se ja sjecam...
Kakav je sam os i dali se mogu apk-ovi sideloadati, ne znam. Nek se javi netko ko ima Hisense... |
Citiraj:
Ovako imam Sony XE9005 prije tjedan dan mi je poceo stekat u Home meni-u, odradi sam update ali opet isti bog. Recimo upalis tv, odes na guide kliknes prema gore on ode cisto nekud drugdje. Prilikom ulaska u Home sad ovaj novi klikces a on stoji i onda nakon 10sec se pomakne. Jednostavno neznam u cemu bi bio problem. |
U Androidu :D
Factory reset, limit background aplikacija na što manje.. |
Meni radi poprilično glatko - nema laga.
|
Meni također bez greske radi.
Poslano sa Sony XZ3 |
Citiraj:
Slika nakon updata mrvicu ako ne i više bolja. Hvala kolegi "android-split" na linku za update. Hisense nije android tv makar ovaj moj H43A6550, oni imaju VIDA. E sad na nekima je VIDA A , na nekima VIDA U , a razliku ne znam jer imam samo jedan tv i druge nisam niti gledao ni proučavao koja je razlika između operativnih sustava. |
Vidaa os je bivši Opera tv os a sad vewd tv. Zadnja verzija vidaa os je 2,5. Barem koliko znam.
|
famozni 65XD7505 je isto neki apdejt dobio prije par dana
malo modernije sučelje, čini se i brže al sve je to placebo |
Isti je update kao i na xf9005. Napravio sam na oba preko istog usb sticka.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
je li netko isprobao Sony Channel Editor na kd-55xe9005?
ako jeste kako ste snimili listu kanala na usb? |
Postovani, savjet oko kupnje tva. Gledam televizore do 49,50 inca jer se sa blizine gleda. Pretezito max tv hd, dokumentarci, serije, netflix, filmovi iz videoteke u hdu, nesto sporta i skoro nista gejmanja. Za sada mi za oko pali Samsung qe49q5fn 2018 i lg 49sk8500. Koji bi po vama bio bolji izbor ili eventualno neki drugi u tom cjenovnom razredu?
Unaprijed hvala Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
pošto sam na MAX TVu, sve ide prek toga ili ak je spojen na komp, sve prek kompa nemam gdje vidjet to ubrzanje, al neka, lijepo da brinu i podržavaju još to čudo |
Ja stavio isto na XD7505. Vidi se ubrzanje u meniu da. I jutub sad ima HDR konacno.
Jedino ne kuzim di je nestao onaj multittasking window za ubijat appove na double klik home tipke? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:24. |