![]() |
racunaju na to da c im se javiti samo na maks 20 koji redovito citamo ovaj topis a da ostatak i dalje nema pojma da ih se moze traziti veca brzina :lol2:
|
mail na podrska@amis.hr ili neki drugi? :)
|
|
Citiraj:
al vec me nerva taj gubitak signala, pa restart itd...mozda zele da ih nazovem.:D |
sad sam poslao i na reklamacije :D brijem da ce mene odjebat :D
|
Sad treba pricekati do cetvrtka da odgovore, sto se mene tice ne moraju nista dati samo da mogu otici na drugog operatera.
|
OK ja ne vidim na njihovom sajtu tu akciju od 4mbit, otkud vam to sve da se za 168kn, koliko košta 2bit, može dobit 4mbit?
*zbunj* |
Citiraj:
Citiraj:
|
to je naša mala tajna :) a vidim da smo svi iz Dubrave hehehe
|
Citiraj:
nemoj bas tako, o dubravi, ima nas iz citavog ZG-a ;) ja jedva cekam taj iptv da vidimo kako to sljaka na amisu, mozda bude doblje nego kod tcoma ;) |
Hahahaha
Da, fakat, kaj im se zalomio jedan letak sam u Dubravi?! Anyway, taman si htjela dić na 2mbit i ženska mi pošalje aneks i dobro da zavirih na ovu temu jesssss :D |
Citiraj:
|
malo nepodpisujem vise nikad nista sto se tice neta... pod tim mislim na ugovore :D
|
Citiraj:
Ja sam imao problema sa prekidima pa sam prvo spustio na 2 mbita gdje je sve bilo u redu ali mi je onda grom spržio telefon port :wtf2:, pa su mi poslali tehničara koji mi je zamjenio modem i utvrdio da mi parica max podnosi 6 mbita a ja sam rekao stavi ti to u zlatnu sredinu i sad sam na 4 mbita i sve pet. Morao sam potpisati aneks radi cijene - bio sam na 6 mbita a sada na 4. Baš me zanima koju cifru bum dobil.......... Inače mislim da zbog loše parice mogu samo sanjati IPTV. |
Ja sam isto poslao jedan mail u vezi te akcije i odgovorili su mi :
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Svima salju genericki email, meni su digli brzinu. Jasem na 4mbita ovo je sad totalni best buy na trzistu. :)
Stanje parice je vise nego dobro: Link Information Uptime: 0 days, 0:44:43 Modulation: G.992.1 Annex B Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 899 / 4.880 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 45,02 / 166,93 Output Power (Up/Down) [dBm]: 13,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 19,0 / 29,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 17,0 / 16,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 1 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 2 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 0 / 0 HEC Errors (Up/Down): 0 / 0 |
a sta ste im tocno napisali u tom mailu zalbe? :)
|
Citiraj:
|
http://192.168.1.254/cgi/b/dsl/dt/?ce=1&be=0&l0=1&l1=0
Citiraj:
To je to sada, vise od 4mbita mi ni ne treba jer ce mi se samo degradirati kvaliteta linije. Drugo neka ostane za IPTV ako ce valjati. |
Citiraj:
Link Information
|
|
Poštovani,
zahvaljujemo na povjerenju koje ste nam ukazali potpisivanjem Ugovora za uslugu amis 2u1. Kao postojeći korisnik nećete biti zakinuti za spomenute benefite, u tom se smjeru i razvijaju naši postprodajni planovi. U planiranim kampanjama prema postojećim korisnicima tijekom 2008. godine predvidjeli smo nekoliko datumom određenih akcija s popustima i benefitima kako bi nagradili Vašu vjernost. Već uz račun za svibanj primili ste dobru vijest vezanu za troškove korištenja telefonije a u skoro vrijeme smo ionako planirali korekcije u brzinama korištenja interneta kao i neke nove usluge. Žao nam je što ste stekli dojam da smo na Vas zaboravili i što se smatrate oštećenima. Amis Telekom je tvrtka orjentirana svojim korisnicima i Vaše zadovoljstvo nam je najvažniji cilj. Stoga, kao ulog u uspješnu dugotrajnu suradnju, ranije od planiranog, povećat ćemo Vam (ovisno o kvaliteti Vaše parice) brzinu korištenja naše usluge na brzinu do 4Mbps, a po cijeni koju ste ugovorom odabrali. Kao korisnik usluge amis 2u1, sklapanjem pretplatničkog odnosa pomogli ste da kao alternativni pružatelj telekomunikacijskih usluga iz dana u dan budemo veći i jači. Vaše povjerenje ozbiljno smo shvatili i namjera nam je nagrađivati ga tijekom njegova trajanja. Za svako buduće pitanje slobodno nam se obratite, u interesu nam je da svojim prijedlozima i kritikama pomognete još bolje i potpunije pružanje svojih usluga i sigurni smo da ćemo Vaše poklonjeno povjerenje opravdati cijenom i kvalitetom. o da..... mislim sad bi mogao poslati mejl da je to jadno da se tako "kupuje" sutnja al radim po 13h dnevno i totalno mi se neda.... ak netko misli tak nes napisati neka mi cp :) |
Citiraj:
EDIT: btw. jel mi netko moze objasniti ove 'output power' i 'line attenuation', koja je njihova idealna vrijednost? thnx |
@Codiac ja sam dobio potpuno identičan mail
|
Citiraj:
|
Hoćemo još nekaj tražit? Ima ko ideju? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ljepo radi ovih 4mb moram priznati da je to to sto se tice brzine za mene :D totalno ono sto mi treba :D
|
Citiraj:
Codijače, lijepim riječima se postiže više nego lijepim riječima i pištoljem :D |
give me the gun :D
ma sve je to ok pristojan sam ja i dobar i svaka me majka za zeta oce, al mi ide na kurac to farbanje ociju ak me kuis to netoleriram nikako... |
Ugodno oku je Download od 470kb ... iznenadjujuce brzo :)
|
Citiraj:
|
hm...:D zadnja 2 dana mi veza ne puca...popravili se valjda da ih ne gnjavim... |
Citiraj:
Kod mene je to značilo 50 do 100 posto veči ping...... |
Citiraj:
ja sam odlučio bolje 4 mbit s manjim pingom nego 6 sa većim jer ponekad igram online |
Evo i mene sa tih 4 mbita :)
No, imam jedan problem, sa kojim se nisam susreo prije na 2mbita. Internet i sve radi normalno, dok ne ukljucim utorrent. Onda sve stane i nemam internet aktivnosti nekih 10ak minuta. Da bi uz iskljucen utorrent i nakon nekog vremena sve proradilo. Opet ako ukljucim utorrent sve kao prethodno navedeno. Sto mi je ciniti? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:43. |