![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja bi rekao bitcoin cash...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moja pretpostavka je da krajem ovog ili pocetkom iduceg tjedna uzlet ima etc. |
1 privitaka
Citiraj:
Evo nabrzinu se kaze svjetlost da ce ETC ici gore. Probili smo oblak sada u 14H se otvara nova svijeca i ako se otvori iznad ove linije bjele koju sam povukao vjerojatnoc e ETC ici gore. no trejd nije diealan jer je ovo market u equilibriumu na duze vrijeme i moguce je jos bouncanje po tom oblaku. Ali se ispalti uzet trade jer stoploss se moze postaviti dosta nisko pa ako i ensto krene dolje nece potonuti duboko. EDIT: TREBA cekat 14h za konfirmaciju... ovo su samo indikatori da bi mogli krenut gore, u 14h cemo znati. |
Citiraj:
https://s26.postimg.org/wuhpimr4l/lol.png To se dogodi kad zaboravite na ponudu i pođete na odmor :dajpivu::lol2: |
Citiraj:
Po meni dugoročno izbjegavati, eventualno hvatati hypove.. BTC-ov glavna vrijednost je praktična primjena, koju BCC ili BCH nema... |
Ovaj trejd s ETCem nece biti dobar jer je ova svijeca do 14h predugacka, ovo je to o cemu 2slow govori. Sad je svijeca otisla u kratko vrijeme u nebo i sad treba cekat...
Nije dobra situacija niti ako se spusti i ostane spica to oept govori da nisu bas zainteresirani za dugorocno kretanje prema gore... |
Pump ETC-a je počeo :)
Dok se vi zabavljate sa ETC-om, ja umirem s ovim NAV coinom, uletio sam kao budala na šamar dok je bio na peaku nadajući se da lovim hype val, a ovaj odmah dolje -25% u času. (budak, njubara, dumb money tzv.) Posjedio sam, jer baš kockam malo veću paru (za mene)... Ipak se oporavlja nazad, jako se povećava i volume, a i market depth izgleda obećavajuće. A što je najgore, taj coin stvarno ima potencijala i za long run hodlanje... |
Krece korea s etcom. Jucer kupio etc i ulovio vlak.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
:roller: Odlično, moram priznat da sam neke od navedenih stvari i osobno napravio... |
Citiraj:
|
ako nekog jos brine kako potrositi btc bez da mora porez platiti evo jedan od nacina
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...b1&oe=5A5BB960 |
Ahahaha
Samo svjedno bi morao platiti i PDV i porez na motorna vozila... Za aute si ostavljaju mogućnost slobodne procjene osnovne vrijednosti... teško je zajebati poreznu... |
moras ovako i onako to platiti, ali bar ne platis porez na dobit ili porez na drugi dohodak (ovisno tko ti je pametnjakovic koji ti tumaci zakon)
|
Općenito svi altcoinovi teško dobijaju na vrijednosti zbog jakog BTC-a. Trenutna vrijednost BTC/USD je ~$4830.
btw. BTC-e se vraća na btc-e.nz i sljedeći tjedan počinju s trejdanjem. |
Sa automa je sve čisto. Ja kupio polovno auto točno prije godinu dana.
Nitko te ništa ne pita. Samo daješ papire, a papire koje ti daju da ispuniš i to ti naplate :D. Samo izlistaju kategorije i naplaćuju..a ti gledaš u gubiš boju u licu.. Bolje da san kupio tada ETH, nego auto. Nisan se psihički ni oporavio od troškova, dobio otkaz u firmi :D P.S. Ovo je malo offtopic za one koji izbuge na trejdu 50-100 dolara, pa kukumaču kao da se neznam šta desilo |
btc-e neda eth van...još...kao... :(
|
Citiraj:
|
Kakva su dugorocna predviđanja za ETC i bitcoin?
uzeo sam nedavno dosta etc, al misljenja sam da bitcoin treba polako rjesavat naravno ne pricamo o ciframa 100,200e neg dosta vise |
Citiraj:
neznam. kolko pratim bithumb pumpaju do 200 i sitno milijunčeka i onda se prebacuju na drugi coin. Kak je krenulo etc će pumpat kratko ili više. Drugo neznam. Neznam oću se usudit ostavit ga preko noći. |
Citiraj:
kontam ga se rijesit pa cekat opet dip. :fala: |
Pozdrav,
da li je itko uplaćivao na coinbase/gdax preko SEPA naloga i pbz-ovog internet bankarstva Ne znam točno koja je procedura a na pbzovim stranicama baš i nema nekih manuala. Ne znam da li upisujem pod najobičniju uplatu kao za bilo koji račun, da li preko doznake. U koje se polje upisuje pojedina stavka koju dobijem od gdaxa (reference number i sve ostalo) Ako netko može podkrijepiti odgovor s nekom slikom bio bi zahvalan Thx |
Evo jedan od razloga zasto se xvg digao, mislim koja jadna prevara ali izgleda ekipa pusi foru
https://www.reddit.com/r/vergecurren..._now_send_and/ |
Ide i Bitcoin Cash... Vidim da i kod koreanaca leti gore... Ja sam uzeo prije skoka
|
nego pitanje, posto je kraken postao banana koji exchange koristite a da se moze isplačivati fiat u nasu banku?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Budite pažljivi sa ETC-om.... |
Citiraj:
ja sam na kombo bitstamp/bittrex |
Citiraj:
|
Izašo sam van iz etc sa 200 dolara zarade. Pametnom dosta.
|
@songoku83
ako ne pričamo o 6 ili 7 znamenki koje mislis natočiti, probaj kupiti na crypto tržnici. Manje muke i naknade al tvoje pare tvoja odluka :chears: |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Izašao iz XVG sa $130 zarade i ušao u XZC.
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
ETC ako se spusti na 0.0038741 i ako uvjeti pokazu da bi mogli jos jednom swinguti prema gore onda cu uci, isto sma izasao, naravno ne na samom vrhu 0.0044, nego na krakenu na 0.0041, a na polionexu na 0.0040.
Ali ja sam usao jos davno na 0.0036 BTC, nece jos dolje, barem ne po tehnickoj analizi. Mozda ce malo stagnirat, ali nece jos dolje. EDIT: Isto vrijedi i za LTC. Ako padne na povoljno onda cu i tu uci. |
Ja sam u vožnji života na NAV coinu :D
Jel ulovio itko kakav swing od tog malog? Krvavi trn? Alo? :D |
BQX podviljo, taman ga neki dan uzeo na 0,80$ kada je bio u dipu (išao je čak i još niže). :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:19. |