![]() |
Citiraj:
|
ima li iphone 4 continuous autofocus pri video snimanju?
i moze li iphone primati slati neke fajlove sa drugih telefona, recimo blutetoothom... to mi je jako bitno puno testova sam prosao tako da mi frend iz zadnje klupe uslika svoj test i posalje sliku... |
Slanje slika BT-om? 0 bodova.
|
Možeš slati bluetoothom, mob ti treba biti jb-an i instaliraj Celeste sa cydie.
|
Jučer sam dobio iphone 4 16gb i kad sam ga pokrenuo jako mi se grijao i baterija mi je kratko trajala i provao sam napravit restore i nakon toga mi izbaciva non stop grešku the iphone couldnot be restored.An unknown error ocurred (1611).Mislio sam da mi je problem što su mi dva iphonea na jednom kompjuteru ali čini mi se da to nema veze s time!Jeli tko imao takav problem i što mi je raditi s njim!!
|
U DFU mode pa probaj ponovno restoreat. Imaš zadnju verziju Itunesa? Ako si koristio Tiny umbrellu makni kvacicu Set file hosts to cydia on exit (tak nešto) ili ako si ručno editirao hosts file obriši 74.208.10.249 gs.apple.com.
|
Hvala!Neispravan vjerovatno ću dobiti novi!!
|
Moze pomoc sa stavljanjem Gameboy emulatora za 3gs, koji staviti i kako staviti?
Nasao sam na ovom linku: http://www.pure-mac.com/iphone/emulators.html Ali ne kuzim kako da instaliram kad skinem na komp emulator, moze pomoc? |
Koji screen protector za Iphone 4
Zagg invisible shield ili Steinheil Ultra Optics
Mislim naručiti jedan od ova 2 proizvoda (samo prednju zaštitu) preko ebay-a tako da mi treba vaše mišljenje i iskustva koji proizvod da uzmem. Hvala. ;) |
iphone 3gs nece da se puni
ugl ovako : ... odnio sam ga u servis ( obican ) , da mu zamijene zadnju masku, zvucnik i jos par sitnica... koje su bile sjebane, ( ja sam sjebao zvucnik kad sam mijenjao bateriju ), i ugl prvo sam cekao mj dana samo da dobije lik djelove... i kad je dobio, sredio ga, i kaze da nece punit....poludio sam.. kod mene je punio, naravno..sve oke..samo sto je bila maska sjebana, i zvucnik nije radio.... sad ce ga kao opet rastavit pa vidit..al on to sve napamet...
ugl, sta vi mislite sta bi moglo biti? znaci ne puni...al kad je na punjacu, onda radi.... |
Vjerojatno s baterijom nesto nije kako treba. Moze biti da nije sjela maticna kako treba ili nije stavljena baterija kako treba. Treba sve razmontirati i ponovo montirati,pospricati kontakte sprejem i trebalo bi proraditi.
Ako ni to ne radi,moze biti da ne valja konektor punjenja ,tj onaj flat koji ide od usb utora do konektora na ploci. |
jucer je rekao da ce ga rastavit pa ponovno sastavit..pa cemo vidjeti....
|
Dali mozda znate za aplikaciju sa kojom bi se moglo vidjeti na koji ste repetitor spojeni trenutno? Stari Nokia i SE mobiteli su imali vec ugradjenu takvu funkciju...
|
|
Citiraj:
Gejfon snima takve stvari po difoltu:D |
Citiraj:
|
Memorira i dalje, samo je taj cache sad kriptiran i ne povlači ga iTunes na komp kod backupa.
|
Citiraj:
Flajpan, moglo bi proci, nije nesto previse detaljan, ali barem se vidi u kojoj je ulici ili dijelu grada. Hvala ti! :chears: |
imas na cydiji app signal pokazuje na koji si repetitor spojen.
lp |
decki jel vam ikad iz cista mira vibracija prestala radit :-(. meni je upravo crkla. probao sam palit/gasit i nista. jednostavno ne reagira vise. provjerio u options-ima i ON je :hitthewal:. nov mob, evo koristen valjda 2 tjedna, nema garancije :hitthewal:.
edit1: skuzio sam, izgleda da prekidac odlazi, malo radi, malo ne. jel postoji opcija za iskljucit taj prekidac ili bar aplikacija? edit2: nije prekidac :-(. stalno se desava, malo radi malo ne. na netu sam vidio da neki spominju neke probleme sa vibrom nakon upgrejdanja na 4.3.3. jel znate sta o tome? |
Evo nakon tjedan dana koristenja ios 5 beta 3 , mogu zakljuciti da je ovo takvo smece od softvera da skoro tako nesto nisam vidio.Od prve bete se nista nije promjenilo.Kontsantno crashanje appova, nemogucnost syncanja icega.Da znam , beta je, ali imao sam windows 7 68xx buildove snimljene na kompu i nisu se ovoliko crashali i zajebavali.Izbjegavati koristenje u sirokom luku jer ovo je sramota.
|
Citiraj:
|
Usporedjivati win7 beta bi ios5 beta je po meni glupost. Beta je beta,jedna je bolja,druga losija ,kome smetaju crashevi i druge stvari koje inace stekaju jer su BETE,neka jednostavno ne isprobava bez veze. Treba cekati finalnu verziju i amen.
|
Ma sve mi je jasno, ali da u 3 bete nisu mogli sync napraviti jos bi nekako i crashanja progutao, ovako neznam tko to i moze uopce testirati .Btw jedva sam se vratio s bete 3 na 4.3.4 , uzas su to zakomplicirali.
|
Kako primati MMS na iPhone 4 bez jailbreaka?
|
Citiraj:
Uz pretpostavku da si na nekom 4+ softwareu u što vjerujem da jesi čim je iPhone 4 u pitanju |
Ok, hvala. Čemu uopće služi Data Roaming? Mislim, jel guta više internet kad je to uključeno?
|
Citiraj:
|
Aha. Sad se osjećam malo glupo kaj ću ovo pitati, ali imam pretplatu i isključen Data roaming pa mi svejedno mail i internet rade bez problema. Jel onda brže učitava s tim?
|
Roaming znači da se odnosi na situaciju kad si izvan svoje zemlje i samim time je prilično skup sport. Pogledaj cijene za prijenos podataka izvan zemlje pa će ti biti jasnije.
|
Citiraj:
|
Data roaming obavezno iskljuciti. To je potrebno ukljuciti samo u slucaju da zelis surfati internetom kada si u inozemstvu i naravno guta novac jako jako brzo.
I TELE2 korisnicima preporucujem iskljuciti data roaming,ako nisu u ZG-u jer guta novac kad se telefon automatski prebaci na T-Mobile. |
Kad si u HR ne guta ti ništa nego se ponaša normalno (u okviru tvoga data paketa) jedino kad si van Hr isključi oboje da ne nabiješ račun. Možeš slobodno držati upaljen i data roming i celular data kad si u Hr neće ti se ništa dogoditi.
:amen: |
Citiraj:
|
Pokvario mi se mikrofon na 3g-u, jel se moze ikako to popravit samostalno?
edit:Otisla je i home tipka, rekli su mi u servisu da je to otisao dock koji nalazim po 190kn na njuskalu. Coco@ budem potrazio na ebayu, sa obzirom da mi treba hitno danas izgleda da cu moat pljunut 200kn, thnx |
Može. Naruči mikrofon s ebaya, alat u ruke i ruj po njemu.
|
|
iPhone 2g SPAŠAVANJE podataka
Pozz ekipi!!! iPhone 2g mi je upao u vodu ali za cudo radi. No problem je u tome što kada se spoji na komp na ekranu prikaze onaj kabel i logo iTunesa, kao kad ga se tek kupi pa ga se treba otkljucat. ALI, on se uopce ne otkljucava niti takvo sto trazi iTunes nego ga se samo moze Restorat, tj. obrisat sve podatke s njega. E SAD, ja ne znam kako je bilo s tim starijim iPhoneovima al ovi novi, kolko znam, sve zivo backupiraju na komp. Jel zna itko jel imam sve s iPhonea(slike,mjuzu,kontakte...)backupirano ili nemam i kako eventulano to mogu vratit, spasit ili pokrenut iPhone nekak? SVI PODACI NA NJEMU SU JAKO VAŽNI I MOLIM VAS AKO MI MOŽETE PONUDITI ŠTO STRUČNIJE ODGOVORE ILI SAVJETE KOME DA SE OBRATIM, JER MORAM IZBJEC BRISANJE PODATAKA S NJEGA I NEKAKO IL UC U NJEGA IL SVE VRATIT U NJEGA!!! :fala: HVALA!!! |
Mozes probat jednu stvar. Jailbreak ako imas verziju 3.1 do 3.1.3 . Jailbrekas s redsnowom i vjerojatno ce ti se aktivirati telefon (bez obzira jeli bio prije toga jailbreakan.). Kada to napravis probas izvaditi sve stvari s njega. preko itunes-a.
|
Ma al ne pise da taj program podrzava jaibreak, a i ne znam dal mi fakat treba jailbreak i zar necu jailbreakom izbrisat isto podatke btw. moglo bi se ono s JB nekom od admina ne svidjet pa bi bilo bolje to izbejgavat.
Ima tko jos kakve preporuke??? |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:45. |