![]() |
Netko kome treba za rad u 3ds maxu i sličnim programima i nova ovakva karta se isplati jer se lako modificira u firegl.
|
Citiraj:
|
da... sad se tucem po glavi kaj nisam od tebe kupil onu toxic ;)
|
Danas sam se i ja rastao od svoje 3870 ddr3 - izvadio je i ubacio u njenu kutiju , odluka je pala zbog nemoralne ponude a i iz razloga sto nisam mogao igrati GTA4 . I sad cekam da jedan poznanik za dolazece blagdane uzme 4870 a meni proda Sapphire 3870 ddr4 toxic za sumu koju smo vec dogovorili , dakle sljedecih 10tak dana integrusa je zakon :)
|
1. kolko si dobio za grafu ?
2. zasto nisi mogao gta igrat ? |
1. 700 kunica ( ali ubacio i neke igre koje inace ne idu uz grafu )
2. Ne znam , nabavio orginal , instalirao i poceli problemi , grafika pucala na medium i high , i neka blokiranja taman kad sam usred neceg vaznog , jedino na 800x600 i sve low je donekle islo dobro bez gresaka , ali ne zelim uopce se igrati tako , radije obrisao sa kompa , i odlucio pricekati malo da se i driveri srede i budu si bolji sa igrom , a i za igru da neki patch izleti . |
1.iiiii :p
2. o covjece.. nadam se da ja necu imat takvih problema s navedenom grafom... a sta je preslaba ili ju kod tebe proc koci ? |
3870 nije preslaba , i sumnjam da je do proca , jednostavno nije optimizirano . Za igranje sam proc nafrljio do maxa - 2.95 , grafu isto dignuo do kraja , i tak sam odigrao i Cod5 i Bia:HH i Crysis Warhead , i za 1280x1024 koliko mi monitor dopusta je grafa stvarno impresivna i uzivao sam . Iako je bila onaj single slot kuler model za koji je puno ljudi reklo da kuha i da ne valja , ova moja je u win drzala 50 , a nakon dugog igranja bi dosla do 75-80 , vent automatski reguliran , stvarno sam bio zadovoljan sa grafom ali ne volim kad mi nesto stoji neiskoristeno , zato sam sad i proc skinuo na default jer isto brzo otvara firefox :) 3870 opet u moju kantu obavezno i to za sljedecu cijelu godinu , jace sumnjam da cu trebati.
|
razmem ja to , al sad strahujem jer neznam kak cu runat gta... 1024x768 na mojoj konfi sa 3870... bi dobio 25fps ?
|
Ovisno o detaljima , ali trebalo bi , proc je solidan a i grafa , ali mislim da za Gta4 i konacni sud o performansama treba pricekati ozbiljniji patch a i novije drivere .
|
HD3870 Toxic je jednostavno najbolja u klasi ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
i izgleda da cu jos dugo tuc, jer nemogu nac nekog da prodaje.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imao sam i Toxic i ovu PowerColorku PCS skupa, koja je takodjer jedna od najboljih HD3870 sto se hladjenja tice i Toxic ju je sila do koljena sa Vapor-X hladnjakom(cca 5-10°C razlike), u idleu rijetko prelazi 40°C i to sa iskljucenim ventilatorom...kad se zalaufa u igrama ne predje 60°C i vent dodje do max 50%...pila od kartice za novce koje kosta.
|
da... ma na 2900xt temperature nakon 10min igre su bile prek 100..
|
To zahvali vise nm proizvodnom procesu i monstruoznim dimenzijama cipa.
|
ma tak i tak je vise nemam... ona je trenutno u sj. Irskoj... buahahha
|
Citiraj:
ja sma svoju grafu nabavio prije 3-4 mjeseca za 500 kn, i nemislim je se rijesavat tako skoro, eventualno pozadinu ali grafa ostaje:fiju: (benti gta) |
Prije neki dan gledam neke reviewe i vidim pod power consumption da jedna 2900xt troši malo više od 2 x 3870 cf :lol2:
|
to se zna :p
|
Citiraj:
Ustvari je HD3870, tj. RV670 samo modificirani cip od 2900XT u manjem proizvodnom procesu. 2xHD3870 bez problema rade na malo boljim 450W napajanjima, pa cak mislim da bi taj CF bez greske guralo i neko 400W PSU ;) |
brand naravno...
covjece tolko propusta a nova grafa dosla oko 4k kn... :smoke: iako se 2900xt ne razlikuje previse u performansama od hd3870... al ipak, grije se vise, i buci ko luda.. |
Citiraj:
ovisi gdje je stajala PCS-ka, ispod il iznad Toxice, to isto utječe na temp. sve u svemu, i jedna i druga imaju ubojice od hladnjaka, samo mi jedna stvar nikad nije bila jasna kod toxice, zašto su okrenuli "ispuh" prema unutra?:wtf2: |
iiisse.... ovo nisam ni znao... a valjda imaju neki razlog...
nego [ oces ti prodat svoju kartu ? ] :p |
Citiraj:
|
istina... to ce u cf-u letit...
nego, na cemu si sad ti dizel kad nemas ove ubojice ? |
Trenutno sam na X700Pro :D Cekam Corsaira TX750 i HD4870X2, jer moje Taganče 480W tesko moze drzati tog monstruma.
|
uuuu monstrum i pol...
lijepa investicija nema kaj... jos samo i7 i x58 plocu... heheheheh :p |
Nema potrebe, Kvadonja 6600 i TPower I45 je overkill za tu VGA :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:24. |