![]() |
Ko me drukal mamico mu j....
Do 19.12 moram dostavit vjenčani list z argentine Ili odjeb :) |
I u cemu je problem?! :D
|
Bas, nevidim problem, daj oglas u nekim Argentinskim novinama/forumu da se zenis i to je to :).
|
Citiraj:
|
kaj smo sad ? šta je najnovije da prolazi ?
turska, čitam gore srbija ? |
Jel nema nekih jeftinije kreditnih kartica za Argentinu,ne treba adresa ni slicno,kao da je netko postao par stranica prije ?
Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
Meni samo Poljska prolazi.
|
ja sam upisao novu karticu sa revoluta pod bekap plačanje .. pravim se blesaf
možda prođe mjesec |
Rumunjska, 5.29€. VPN metoda.
|
koji VPN koristite? Meni nakon dugo vremena odjebalo Tursku pa se moram seliti... ako prođe igdje...
|
To vam je sve kratkog roka ako se uspijete i provući negdje....
|
Citiraj:
|
Ja sam dodao novu revolut karticu za plaćanje i sinoć mi je prošla pretplata za ovaj mjesec, ali lako moguće da bi za ovaj mjesec prošlo i sa starom karticom.
U mailu koji sam dobio početkom mjeseca je pisalo da moram promijeniti na način plaćanja iz Indije do 5.12., pa ćemo vidjeti što će se dogoditi idući tjedan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobio mail da moram staviti karticu iz zemlje gdje se koristi. Nisam ništa mijenjao a pretplata se produžila automatski.. Plaćanje preko Revoluta.
|
Na ovom linku je popis po državama i kad se uđe pod državu ako je potrebna kartica iz te države stoji napomena. Za dosta njih još nije potrebna kartica iz države, npr. Kuwait, Jordan.... Možda probat tu neku država hoće li proć
https://support.google.com/youtube/answer/10239146 |
Citiraj:
Ja se prebacio kod susjeda Srbija 9 i nest sitno eurica za family. Vpn je bio veepn(3 day free trial) Preko mobilnih ,revolut.virtualna kartica. |
Pa sta si dobija sa time kad je 14€ RH family
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Dobio je 5 eura mjesečno, 60 eura godišnje manje :D okej cifra
Vjerojatno ima još koja država gdje je jeftinije, samo treba cijeli popis proć |
Ako izdrži godinu dana... 😁
|
Najaktivniji ste topic na forumu sa ovim ilegalnim aktivnostima u zadnje vrijeme.
Vidi se nedostatak društvenog života te da slabo okrećete runde kad vam 5 eura znači sve :no2drug: |
Bas suprotno. Kada imas prave prijatelje od krvi i mesa, stalo ti je do toga da okrenes rundu vise. Kad okreces puno rundi svaki euro se broji. Znaci svercat cu se u busu i platiti ilegalni jutub da popijem tu casicu antika. Ali kao sto rekoh, moras imati s kim piti te runde, a ne prebirati po dzepovima i brojati prihode i rashode tamo nekim forumasima :*
|
meni poljski family jucer prosao.
nas 5 u obitelji. nije lose. |
Nešto blizu topica :D ("stručnjaci i ljudi", ajme neću napisati što mislim o ovakvim karakterima)
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...sti_ostalo_d_0 |
Ima li kakvih posljedica ako svoj family acc shaream sa nekim tko mi nije član uže obitelji?
|
Zasad nema, ali imaj u vidu da ce ti novi clanovi automatski dobiti i ostale benefite koje mozes dijeliti kao npr google one prostor (ako koristis to). Nisam cuo da je bilo problema. Moja primarna familija su zapravo moja prava familija, ali nismo svi na istoj adresi. Druga familija su mi forumasi.
Mislim, nema greske, nazire se Netflix family scenario. Pitanje je samo koliko ce trebati da do toga dodje. A dok traje, ostaje mi vise love za runde :) |
Meni i dalje nije jasno zašto se YouTube kao takav MORA plaćati. Što to premium ima, a da nema NewPipe, ReVanced i slične aplikacije? Briga me kome šaljete lovu, samo ne vidim logiku plaćati nešto što postoji besplatno.
|
zato jer se ne moramo zajebavat na svakom uređaju, koji app a da radi ko premium
prst u uho i sve radi, i recimo legalan si za jeftinije pare |
eh ni nama nije jasno kako vi mozete ne placat :D
ja koristim yt vise nego tv,dnevno barem sat dva,svaki dan. naravno da bi volio da je free ali jbg,jedno pice mjesecno odvojit za mjesec dana yt mi je jako ok :) i da ne spominjem jednostavnost,i komfort koristenja, jer znam da ce mi radit bilo di i na bilo kojem uredaju... plus imam yt music,ne moram dodatno placat neki glazbeni servis,koji takoder koristim sat dva dnevno... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:21. |