![]() |
Citiraj:
Bumo vidli... |
Citiraj:
|
|
U pozadini priče i inače poznati likovi koji nemaju problema sa sukobom interesa.:)
Citiraj:
|
|
Mislim da to zasluzuje jos jedno poskupljenje.
Sent from my SM-S931B using Tapatalk |
Pozdrav ekipa.
Imam jedno pitanje za Vas znalce :D Kupio nedavno TV na eKupi, došao tvornički zapakiran (barem je tako izgledalo), znači sve folije na mjestu, daljinski u originalnoj foliji, ma sve kako treba. Jučer kćer ležala pored daljinskog, slučajno pokrenula Netflix aplikaciju i otvori se obavijest da nastavim prijavu s određenim emailom. Taj navedeni email nije od supruge niti od mene, nijedno od nas čak ni nema pretplatu na Netflix. Poslao sam poruku na taj navedeni email i čovjek mi je kulturno odgovorio da niti on ni osoba s kojom trenutno dijeli Netflix račun nisu kupovali TV na eKupi. Zanima me da li postoji koji način da se ovaj email mogao pojaviti na Netflix aplikaciji osim ako TV nije bio korišten pa vraćen? Hvala i isprike na dugom trkeljanju :D Poslano sa mog ELI-NX9 koristeći Tapatalk |
Jesi ga pitao da li je TV kupovao negdje drugdje i radio reklamaciju?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
to si mene kontaktirao :D |
jako zanimljiva prica svakako :D ja sam isto jedan od ekipe sto smo dijelili Netflix, ali nikad vracao, a ni kupio TV na eKupi. ali sad teorija zavjere (/s) - ja imam TCL C845 cca. dvije godine i sigurno sam dio vremena bio logiran na taj Netflix, mozda TCL krade Netflix racune tu i tamo i ubaci gratis :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22. |