![]() |
Ja sam preorder obavio preko STEAM-a i to Američkog, tako da mi je sijena u $ ili ti ga 50$ :)
Betu sam igrao sve na FULL detaljima, konfa iz Moj komp, reza 1920x1080, i 50-100FPS ali u prosjeku mi je bilo oko 75FPS-a Jedva čekam!!!! |
Ja se ne mogu pohvaliti sa nekim dobrim perfomansama u ovoj igri.Stavio sam sve na max osim AA koji je 1x zbog dx9, rez. 1680x1050, mjereno s frapsom ide od 30-50 fps-a.
Nekako mi je to slabo, ali kad igram neprimjetim. Mogu uključiti onu stavku HAOB, radi to uopče pod dx9 ili je to za dx11 |
Dear Mr Q,
I am delighted to let you know that your Preorder for Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition is now being processed subject to successful payment being taken from your credit card when it is dispatched. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the day of release. :fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Inače ovi sa game.co.uk i nisu pretjerano pismeni ako mogu primjetiti... "successful payment being taken from your credit card when it is dispatched" - wtf? |
Citiraj:
a uopce ne znam koliko cu se stici naigrati ;/ |
Jesi to kupio samo radi soft shadowsa?
|
Citiraj:
|
2 god? Prilično si optimističan. 5970 je onda bio logičniji izbor :)
|
Citiraj:
|
Digneš taj Q6600 na 4.0 i biti će taman :D
|
Citiraj:
Razmisljao sam ga natjerati na nekih 3.6, ali ja uz 4 kexa ovog' ram-a to jednostavno nisam sposoban :stoopid: |
ja mislim da je realno da ce se igrati sljedece dvije godine bez problema sa 5870 , dapace ja to ocekujem i od svoje 5850 (a uvijek imam i slot za ubosti jos jednu polovnjacu u crossfire ako zagusti :D )
no opet tesko je predvidjeti, do sada sam imao srece pa bih uvijek uzeo dugorocno isplativu graficku tipa 8800 gt, x1950 pro itd valjda mi se nastavi dobra sreca :D |
Ne znam,najjače je bilo u BETI kad ima neki bug sam od sebe,pa dok slijećeš padobranom,npr. i onda te okrene u suprotnom smjeru,te se spuštaš bez padobrana (moraš roknut spejs da se otvori,lol),ubiješ se 'ko p*čka i onda piše "EPIC FAIL",lol. :goood:
|
I ja jucer isprobao SP, igra leti na 1680x1050 bez AA i ikljucen HBAO ostalo na max dx10, padne tu i tamo na 30fps-a ali je igrivije nego beta, radi fluidnije nego 1680 u beti sve na low i dx9 :)
|
Valjda ce mi doc tu do vikenda :D
Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing. Funds will not be debited until your order is shipped. |
Evo link live streama MP-a, ako nista bar naucite mape dok cekate igru: http://www.justin.tv/damenquixotic#r=EIXS9hs~ :D
|
Citiraj:
|
Meni je taj HBAO cudan, istina da kada je ukljucen da fps padne, ali je uvijek oko 40 a igra mi je nekako troma.
Bez HBAO je to preporod...ali opet tada grafa nije kakva bi trebala bit :) |
Znam što znači u prijevodu HBAO,ali što on točno radi?
|
Geometrija na steroidima : ))
http://artis.inrialpes.fr/Membres/Ol...7-abstract.pdf Vidim da je i drugima kao i meni, nakon sto se to cudo ukljuci igra postane troma, mis nekako tezak i fps pada. http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1126441 |
Tnx,ali najjači komentar tamo:
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako oni misle mene uvjerit da će to doć na dan releasa kad je danas već drugi dakle najranije mogu poslat trećeg..... Nadam se samoda će do subote.... |
:D I ja u to ime :chears: !
Zadnji put sam bio nabrijan za gta 4 a prije za blood 2 ovliko :D |
Kad MP puštaju u pogon?
5.3? |
Citiraj:
|
MP bi trebao raditi...
ja imam key...sad sam doso doma i bas cu isprobati... pa javim... |
E ljudi kak ovo funkcionira preko narudzbe jer prvi put narucujem pa neznam.Kad to dode nama dali placamo kakav PDV ili ono sto smo uplatili(enabava) to je to?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:32. |