![]() |
Citiraj:
Specifikacije za 2.0HDMI to jasno potvrdjuju. |
Citiraj:
ja koristim Manhattan Premium, kupio u Svijet Medija, ali vidim da je trenutno nedostupan, ne znam dal jos netko ima u ponudi |
Citiraj:
Sumnjam da mi je Amazon prodao kopiju vlastitih kablova :D Izgleda da je neispravan, zato i pitam koji kupit. |
Koristim philips 58pus8545 zanima me može li se i kako dobiti prikaz glasnoce kada pojacavam ili smanjivam zvuk, da na ekranu prikaže trenutni "level" glasnoce..
|
Citiraj:
"We do not manufacture our own HDMI cables; but Belden makes our cable stock, in Kentucky and in Indiana, according to a design which was engineered for us, which is unique to Blue Jeans Cable and which is not available anywhere else, and we currently have this bulk cable terminated for us in China." Cim je China u igri svasta je moguce, pa i najbanalnije podvale :chears: Inace: Best HDMI cables for 2021
|
Ima li Netko ovaj hisense
https://www.elipso.hr/audio__video/t...ISENSE-55U7QF/ 55u7qf Zapeo mi je za oko a trebao bi TV za boravak do cca 4K kn |
Citiraj:
recenzija,dobar tv uglavnom https://hdtelevizija.com/2020/12/23/...deo-recenzija/ |
Citiraj:
Hvala |
Za te novce ne budeš ni od koga dobio FALD, pa sony za više novaca nudi edge ips...
|
Pozdrav, trebao bi preporuku za tv od 55 incha do nekih 7k kuna. Uglavnom bi bilo za netflix, filmovi, i gejmanje.
|
Pozdrav, frendica ima Sony Braviu XH80 75. I nabio je netko od ukućana malo panel i sad je slika na tom dijelu u banani crte itd. E sad ne znam za ove skuplje TVe da li se isplati popravljat i ima li negdje netko da ga preporučate i cca kolko će koštat panel ako netko zna. Znam da kod jeftinijih obično panel košta ko cijeli TV pa se u 99% slučajeva ne isplati ni popravljat TV.
|
Koji su ok proizvođači za tv? Ništa specijalno ne trebam, običan tv za po doma, 30 incha ili malo više. Možda ima nešto na akciji?
|
Na 32 incha ti je apsolutno svejedno, cak mislim da ces bolje proc sa hisensom, tclom, xiaomijem nego sa nekim brand nameom. Velike nije briga za male :D
|
Jel ovo najviše dijagonale za najmanje novaca?
https://www.hgshop.hr/vivax-imago-le...roizvod/293720 Namjena; viksa pored Varaždina, tak da nemam prevelikih prohtjeva. |
Panasonic TX-65HXW584 UHD 4K za 416€ + pošta (ako mailboxde prima tako velike pakete)
Pošto nisam siguran, neću ga stavljati tamo u akcije, ali si lako provjerite. https://amzn.to/3gicD8n Tia Mobiteli ga imaju u ponudi za 5675 kn. |
vidim da je 65" ipak za 700€ što je neispaltivo
|
Da, zabrljali su nešto, u naslovu je 65" model, a dolje u opisu piše 50".
|
Best buy TV 55" u rasponu cijene od 5000 - 7000 kn
Pozdrav.
Molim Vas preporuku za 55" TV, Android OS, da je kvaliteta slike dobra i kad se gleda pod kutem (sa stane, a ne samo ispred ekrana). TV bi koristili uglavnom za gledanje filmova, nogometnih utakmica (max tv to go), prosječni korisnik. Kolko je bitna frekvencija osvježavanje zaslona(da li se golim okom primijeti razlika između 60 Hz, 100 Hz ili 120 Hz)? Best buy do 5000 kn? Best buy do 7500 kn? Lp |
Molim neko mišljenje o ovom tvu?
https://www.samsung.com/de/tvs/uhd-4...u50tu7199uxzg/ Vidim da je za njemačko tržište,i da ga nema kod nas u cjeniku. Koliko to vrijedi i jel čemu.Imam ga priliku piknuti! |
Ekipa,
Jel ima netko Hisense B7100 ? U zadnje vrijeme iz nekog razloga Youtube i Netflix svakih par dana zašteka (tipa: crn ekran, neće se uopće load-ati). Problem se lako riješi brisanjem cookies-a, nakon toga se TV restarta, ponovno se prijavim i onda sam miran 3-4 dana. Jel ima nekakavo rješenje za to ? |
Imam takav jedan 43A7100F u viksi i nemam takav problem, ali imam povremeno jedan drugi: nakon duljeg gledanja Netflix streamova i kad se prebacim na TV prijemnik ne ukljuci tuner, nego javlja da nema signala sa antene. Pomaze samo restart TV-a da TV tuner proradi.
Mislim da je u najnovijem softveru (V0000.01.00a.K0921) problem, jer prije tog update-a nisam imao taj problem... |
factory reset probao ?
|
Nisam jos factory reset probao ali izgleda da mi ne gine...
Eventualno cu jos probati vidjeti dali ima mozda fw za skinuti pa da vidim dali bude promjene |
Tv zglobni nosač
2 privitaka
Naručio sam nosač za TV, došao je isti model ali u drugoj izvedbi pa ne znam vratiti ga ili zadržati. Koji je sistem bolji za montažu na zid?
|
Po meni je drugi bolji zato sto ima vecu "plocu" koju sarafis na sami zid. Bolje je sila i opterecenje rasporedjeno.
Prvi je iskljucivo za montazu na betonski zid, a drugi moze i na knauf (uz ojacanje naravno, mada to ovisi o tezini tv-a). |
Citiraj:
|
Kada factory resetiram dummy tv ili android shield tv, snimim jedan video na mob i prosaltam po svim postavkama tva/shielda. Na shieldu prosaltam i postavke svakog appa. Tv sredim za cas, a za shield sa svim appovima i setupom mi treba nepunih sat vremena. Naravno, bez memoriranih postavki bi se napimplao
|
E.., ja da snimim/prosetam sve postavke sa svog Oled LG-a bio bi to uradak ravan Scrsese-ovim litanijama glede trajanja :lol2:
|
Malo brze skrolati pa ga svedes na epizodu Titanica, na RTL-u. Ukljucujuci reklame :D Ma znam, istina, zna biti pun kufer toga al i dalje je bolje od pamcenja i fotkanja postavki. Probao sam voditi i xls-icu samo to je dooosta nezgrapno.
|
Citiraj:
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Probao sam, onda je isto ok max 3-4 dana i ajmo ispocetka.
Stavio sam ga na tvornicke postavke pa budemo vidjeli. Ako bude isto opet, jedino mi pada na pamet pisati supportu. |
Citiraj:
|
Da. Kod YouTube-a se zna dogoditi da se pojavi onaj home screen ali sve one kucice za preview su sive, ne vidi se slicica
|
Racunaj da ti tv ima vjerojatno jako malo memorije pa se brzo napuni, pogotovo ak gledas stalno nes.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Mislim da je do ovoga sto kolega kaze-malo memorije.
Net je ok, nije do toga. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Prva slika (sa elipso stranice) ima udaljenost od zida 56-465mm a ovaj sa druge slike (koji je meni stigao) 68-340mm. Kojeg smatraš boljim? |
Prvog :) (sa elipso stranice), taj je meni na zidu. Trebao mi je čim plići i da se čim više može izvući.
Ovaj tvoj ima kraće "ruke". Ali ako ti paše ne beri brigu i jedan i drugi su dobri. |
Sto najbolje uzeti do 450 e u DE (55", koristim firestick uz tv )?
Gledao sam Hisense i vijam barem 2-3 godine garancije. Hvalaa. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:19. |