![]() |
Trazim neki kvalitetan case od nillkina i slicnih proizvodaca medutim hocu neki clear i da ide preko ruba ekrana medutim ovdje to nigdje ne mogu procitati niti naci. Kako vama ovo izgleda ? Jer moja percepcija je po ovoj slici losa, a ne zelim si narucit case kakav vec i imam.. Mehhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...38ded23bfb.jpg
Powered by LG G6 |
Ova ti je tanka. Ringke ti ima prozirnu, poetic,...
|
|
Sve to i puno više je mogao second screen, ali su ga maknuli. :(
|
Koji je trenutno najpovoljniji nacin za kupit G6?
znaci nov zapakiran. ima negdje ispod 400€ sa dostavom u HR? amazon odere 70€ za slanje pa ispadne 465€ eBay 457€ kod nas najjeftiniji 3600kn (Supernet.hr) |
Njuskalo, let go, bazzar, one smijesne grupe po fejsu za prodaju mobova, a i vidio sam ovdje na trznici 2 oglasa za g6.
Powered by LG G6 |
Ja sam ga naručio sa Uzishop za 3460kn ali kako mi je prošlo desetak dana od narudžbe bez odgovora kada će otkazao sam je i kupio ga sa Njuškala, račun od 10.10., 3000kn.
Inače LG brzo gubi na cijeni po takvim oglasnicima, vjerujem da će za maksimalno pola godine biti novi 2500kn a polovni 2000kn, a to je nešto što se za Samsung ne može reći jer evo S7 je i dalje teško naći ispod 2800-3000kn za novi uređaj, godinu dana stariji model od G6... |
@devaa
Kakav je to bijeli tapatalk pro? Sent from my Pixel |
[QUOTE=Dottore;3114357]@devaa
Kakav je to bijeli tapatalk pro? Bijeli tapatalk ? Powered by LG G6 |
Citiraj:
Je lg bas pusi na cijeni strasno... |
[QUOTE=devaa;3114358]
Citiraj:
Sent from my Pixel |
Aha eto ga.. Ma nesto skinuo.. Oke je, svaki je isti.. Inbox koji sam vec procitao, obavijesti koje sam vidio.. I ono ne znam, tapatalk mi iskreno jedna od losijih app koje sam koristio uz messenger koji vise ne koristim hvala bogu.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dd7278abfd.jpg
Powered by LG G6 |
zato nama lg ijevcima to paše :D
Nudi mi t com g6 za 500 kn i mjesečno 150kn tarifa sa svime s obzirom da sam 3-4 god tamo. Sad kad dođe božić uzet ga možda za još jeftinije. Iako bi ja v30 ali nema riječi o njemu kod nas. |
Dolazi V30 kod nas sigurno, samo je pitanje kad. To je provjerena info sa drugog foruma.
p.s. nemam pristup oglasniku pa bih molio kolege forumaše koji prodaju G6, ako im nije problem da mi se jave u pp. Zainteresiran sam za kupnju crnog uređaja po normalnoj cijeni. Ovi na njuškalu nisu baš upoznati s cijenama na tržištu, u Protisu mu je cijena 3421 kn. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ak nije problem da mi neko pošalje njegov "nick" u pp, bio bih zahvalan :) hvala
I isprike na OT. Edit: Riješeno, briši post |
Kolika je garancija na punjace? Curi se na g5 poceo zagrijavati i zujati, to se pretvorilo u krckanje i sad je full neisparavan..
|
Na dodatnu opremu ( slusalice, baterija, punjac, itd.. ) 6 mj. uvijek
Powered by LG G6 |
Uff ovo o gubitku cijene je dobro čuti, dolazim u napast počastit se sa nekim G6 oko božića, moglo bi biti dobre ponude u oglasniku.
|
Drago mi je da je jeftiniji, uvijek je dobro kad tim mobovima odlicno padne cijena..
Medutim bas je nekako podcijenjen mob. Sad nakon 4 mj koristenja fakat mogu reci da je mob jako podcijenjen i jako odlican.. A opet vidim da se vise manje od svih ovogodisnjih flagshipova najvise njega stavlja u isti kut sa S8 pa mi je to neka utjeha. Jer vidim da se sony, htc i huawei bas i ne spominju. Naravno govoreci o android sustavu. Powered by LG G6 |
@devaa
Sony i HTC uvijek drže cijenu. No sam znaš da Sony ništa ne nudi novo osim poznate "cigla" |
Ma da znam, mada mi je htc uvijek bio debelo precijenjen... A sony ne pratim jos od XZ valjda... Nakon toga su mi samo potonuli... A ni sa ovom novom zadnjom "linijom" nisu nesto narocito postigli. Lg me zaintigrirao cak i G modelom, a kad je tek dosao G2, ala kakav je to mob bio.. Pojeo svu konkurenciju te godine..
Update: ne znam dali je kome bitno, ja sad 1x isprobao slusalice koje dolaze uz g6, ugodno iznenadenje. Definitivno napredak u odnosu na one koje sam dobio uz g3, kabel nije predugacak mada se uvija u 3 pm to me zivcira gro. I cudno mi da nema tipki za glasnocu. Medutim ae slusalice su solidne. Edit update: evo jos jedna privremeno free app, za one koje vip i slicni kradu.. Trg. Play Link |
Vi koji imate G6, jel vam fali led notifikacija? Malo mi je to minus. Znam da ima always on opciju, ali čak i moj sadašnji kinez ima ledicu :/
|
Malo da, al sam navikao, imam prilagodene obavijesti za odredene app i ljude pa ono. A i imao sam ajfon, a majfon nikad nije imao ledicu pa ono..
Mada, jeste to mi je jedan od - tog moba. Powered by LG G6 |
Citiraj:
|
prije G6 sam imao G3 koji ima ledicu i nisam ju nešto pretjerano doživljavao pa mi niti sad ne fali, iako sam znao po boji koja je koja notifikacija..
AOD je ugašen preko noći, uglavnom mi je mobitel na radnom stolu okrenut ekranom nadolje pa tada AOD niti ne radi i ne troši tih famoznih 1% po satu ili koliko već plus kaj se njegov brightness sam adaptira i isto tako nemam problema s njegovom vidljivošću čak ni kada je u autu na magnetu po sunčanom danu.. ne opterećujem se baterijom, kad je pri kraju, tad je već i kraj dana, a kroz dan fest koristim mobitel i nemam potrebu nadopunjavat da izdrži, nemam prigovora na potrošnju.. "super" mi je kaj na G3 imam noviji security patch (5.10.) nego na G6, već mjesecima se ništa ne dešava po tom pitanju.. |
Citiraj:
|
jel može netko objasnit po čemu je ta ledica mast hev? stvarno ne kužim pored toliko opcija da vas muči jedna dioda..
pa aod je zamijenio ledicu koji usput prikazuje više od jedne notifikacije, odmah letimičnim pogledom vidiš vrijeme, ako je došla neka viber/wapp poruka, mail ili kaj već.. ir blaster je fora i nedostaje mi svakih x mjeseci kad bi mi mogla zatrebat, pa opet preživim bez toga.. na G3 sam to koristio u dvije godine par puta i to više da zajebavam ekipu nego iz realne potrebe, a doma ne koristim mobitel umjesto daljinskog.. |
Citiraj:
Ledicu koristim bas iz razloga sto meni aod ima mana. Gledam film s curom, dobijem poruku na nekoj whatsapp grupi (mob je recimo na muteu i nema zvuka/vibri), ledicu primjetim na metar-dva i po njenoj boji znam koji tip notifikacije je to. Sjedim na cugi s frendovima, dodje sms, ako je cura ili parking onda svjetli crveno i reagiram uzimajuci mob u ruke. U suprotnom ignore. U gornjem primjeru imam 2 problema - aod ne razlikuje ikonu poruke za curu ili punicu, te je maltene nevidljivo koji tip notifikacije imas kad gledas mob na stolu pod kutem na metar-dva. Da ne spominjem kako iz kreveta na 3 metra ujutro znam jesam li dobio kakvu bitnu poruku ili ne - ovisno o boji ledice. Ledica + custom zvukovi to rijesavaju. Light flow aplikacijom sve customiziram i bok. Ako dobijes poruku od cure i punice onda se izmjenjuju 2 boje ledice, dok aod pokazuje samo ikonu whatsappa npr. Dok ne provjeris mob nemas pojma sta je stiglo (ako si propustio zvuk notifikacije). Odavno nisam skakao i potezao mob sa stola na zvuk notifikacije, to mi je pocelo ici na zivce pa sam si odlucio malo olaksati zivot :) Ukratko, prezivio bi bez aod-a, ali aod mi ne moze (jos) zamjeniti ledicu. Naravno, ako je ledica mikromala onda kuratz, ni to nije neka sreca. |
Citiraj:
Kao prvo, ugradnja te male ledice im je (s cjenovne strane) pi*kin dim. Kao drugo, funkcionalno ne bi ništa smetala. Ako te iritira i smeta te želiš isključivo koristiti AOD, isključiš LED notification. Jednostavno im je to fail. Kao sto kolega kaze, ako dodje obavijest, po boji ledice vidiš što je došlo. I ledicu vidiš sa par metara, AOD baš i ne. Jbg, nemamo svi oko sokolovo da vidim s velike udaljenosti kaj na AOD piše. Ovak mogu preko cijele sobe vidjeti koje je boje ledica tj kaj treperi i točno znam kaj je došlo. Iskreno, masa ljudi s telefonom spava, jede, kenja i provodi masu vremena. Osobno pokušavam to izbjeći i telefon ostavim na ormariću ili stolu kad dodjem doma ili na posao. Nemam volje niti želje više provoditi vrijeme s njim, više nego je potrebno za posao. I onda svako malo letimično pogledam jel kaj svijetli i znam da li da palim i gledam mob. Iz tog razloga mi je ledica MAST HEV :) Jbg, dok smo uzimali telefone na firmu, G6 je tek došao i dobili smo ih po smiješnim cijenama, te taj dio nisam gledao. Ali s današnje perspektive, pogledao bih i druge proizvođače te razmislio o drugom modelu. Pa hebemu ako su mogli na S8 staviti tu diodicu kako ti veliš, ne znam kaj su se pametni držali u LG-u. Po meni minus ko kuća. IR blaster mi je zamijenio nekoliko daljnskih i to mi je bio extra feature. Veliki bonus na telefonu. Implementacija toga u telefon je mrvicu skuplja od ledice i zaista ne vidim realnog razloga (osim lijenost i žurbe za izbacivanjem telefona na tržište) da ga ne ugrade u telefon. Tim više kaj je već bio na par telefona i imaju znanje i tehnologiju potrebnu za to. |
dobro, dobar argument :) no s druge strane nismo svi isti niti imamo iste potrebe i želje, a i navike su nam drugačije..
kad gledam film ne zanima me tko mi šalje poruku, ako je bitno, nazvat će i to svi moji znaju.. slabo tipkam, uglavnom sam u pozivima, pa mi te poruke ne znače mnogo.. svi zvukovi koji se daju podesit su custom, znam jel stigao poslovni ili privatni mail bez gledanja.. žena uvijek ima bijeli, a ja crni/sivi mob tako da tu nema zabune.. :) tak mogu do sutra nabrajat, poanta je da smo svi malo drugačiji.. :) ledica mi nije predstavljala mnogo ni kad sam koristio G3, sad još i manje.. ne zamaram se nečime što ne mogu promijenit, prilagodim se postojećem stanju i time što imam, ali razumijem stvar navike.. ipak, nedostatak ledice mi nije dealbreaker, a to se ovdje povuklo više od nekoliko puta otkad se pojavio G6.. solidan telefon s 800 opcija, pa mi je to opetovano ponavljanje kak nema ledicu sad već postalo recikliranje recikliranog, ak me kužiš.. :) ko i Gabreove žalopojke kojima već godinama tupi o kameri i snimanju zvuka na svim forumima na kojima se susrećemo.. edit: ne mogu tvrdit, no možda su ir i led izbačeni radi nekih konstukcijskih razloga, veći bi mi bio problem da nema jack.. |
Mislio sam da sam jedini koji ima podeseno automatski mute kad dodje doma, mob na stol i ne zvoni osim na pozive odredjene grupe ljudi. Ljudi me mrze zbog toga. Do navecer se zna nasrati raznih IM poruka i svega (jbga, moja okolina jos nije prerasla instant mesenđere :D), to me ne dira toliko. Al cura mrzi ako joj ne odg na poruku ili poziv haha
Kao sto kazes, sve je u navikama. I tipu bolje polovice :) |
Meni ledica definitivno fali i nadovezat cu se na IR blaster takoder mi fali... Medutim sta je tu je bez oboje mogu, aod ne koristim. Ionako nisam osoba koja gasi zvuk osim na faksu, a za ono sto zelim imam prilagodene tonske obavijesti. Nema ni iphone ledicu pa ga "svi" kupuju, takoder nema ni fast charge okej nije da mu je baterija ne znam kakvog kapaciteta al nema, ni ir blaster i da ne nabrajam, a po "novom" ni 3.5mm za slusalice. Pa se prodaje.
Mob je fluidan sa zadnjim V10T updateom, doslovno od tog updatea nijednom mi nije zastucao, zastekao, za laggao, sve radi odlicno nemam zamjerke na telefon nikakve... Te neke sitnice su pizdarije bez kojih mogu. Powered by LG G6 |
Hvala na mišljenjima. Iskreno ne znam da li bi mi smetalo ili ne..Na svom kinezu imam samo jednu boju ledice tako da mi ionako ne javlja koji je tip notifikacije.. Jedina prednost koju vidim u tom kontekstu je da mi je ledica na vrhu ekrana i mogu mob ostaviti u futroli ali ga samo centimetar izvučem van i vidim da li je nešto došlo ili ne. G6 bih morao držati stalno vani. Zašto ga ostavljam u futroli- djeca :D
E da, kinez mi ima i IR blaster ali sramim se priznati da ga u dvije godine nisam ni jednom upalio :( Telku gledam minimalno, jedino korisno za šta bih ga eventualno koristio je klima ili stropno svjetlo.. Ali i za to sam bio preljen/nisam stigao/zaboravio sam složiti daljinski... |
Pa moras si slozit sta zelis.. Ja sam imao ip 6 nakon toga presao na g3 i prije 6ice uvijek iphonei jbg. I meni je g3 radio dobro izuzev pregrijavanja i slicnih gluposti. Mob je radio zaista dobro, povremeno zastekao. Fakat sam po pitanju fluidnosti bio zadovoljan.
Al gle kad sam kupovao novi mob bilo je sta ja zelim + sta cu ja od toga sta zelim actually i koristit. Evo ti vec IR blaster mozes iskljucit kao nesto nuzno potrebno. Ja sam ga koristio rijetko isto ne gledam tv bas. Ali pri kupnji novog sadasnjeg G6 ja sam gledao da mi mob ima brzo punjenje, da je baterija dobra, kamera da je nelosa jer dosta slikam, naravno da je flagship jer ne mijenjam cesto mobove i ip certifikat jer ja stalno pisem neke kodove u muvingu, pa office, pa mail. I ne putujem autom na posao i na fax, sto znaci cesto sam vani na kisi.. Posto sam sa g3 i lgievim ui-em bio zadovoljan, a ip7 uz to kaj je bio preskup nije donosio te neke stvari koje mi trebaju + navikao sam se sa g3 na veliki ekran. Opcija je bila u11, s8, p10.. Htc nikad nisam volio, samsungov touchwiz uz krhke ekrane takoder, odobjan mi je i edgde i huaweiev emui minje katastrofa. Znaci odluka je pala na g6. Moras si poslozit samo prioritete sta ti treba + sta ces koristit. Naravno i kupovna mogucnost je tu u igri. G6 je odlican, ali ako je nekome full bitno odnosno smeta sto recimo on nema sp835, sto nema ledicu, ir blaster, sto je prednja kamera katastrofa i sto se recimo puni sporije od konkurencije onda je moja topla sugestija da ga izbjegava. Al to ti je opet tko sta voli i sta mu treba. G6 meni ima sve sta mi treba i kako zasad stvari stoje sljedeci mob cu opet gledat da mi bude G serija LGa. Powered by LG G6 |
Ja sam bio jako zadovoljan s baterijom na G6.
|
Možda je ovo razlog zašto štede na nekim komponentama :)
https://www.gsmarena.com/lg_mobile_d...news-27937.php |
Znaci sad sam skuzio da V30 nema tu ledicu za notifikacije, bas sam bio nabrijan za taj mob, da konacno Samsung S5 umirovim, al mislim da nema sanse da uzmem mob bez toga, kao sto su svi vec rekli previse sam navikao da vidim iz daleka, koja i od koga je dosla poruka preko boje te lampice.... :( :(
|
Jel itko zna gdje ima kupiti V30 u EU?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:45. |